Įkraunama...
Įkraunama...

Buto planai

QUOTE(savitre @ 2012 11 16, 16:09)
man pradeda atrodyti kad mudvi skirtingai matom viska gal galit papiešti kurioj vietoj isivaizduojat ta sienele? nes aš kad ir kur ja beisivaizduočiau man vis atrodo kad turetu trukdyti praejimui

Va melynai pazymejau ta pertvara/sienele gal lentynas... ir papiesiau baldziukus naujai...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zirzalyne @ 2012 11 16, 22:54)
Va melynai pazymejau ta pertvara/sienele gal lentynas... ir papiesiau baldziukus naujai...

aš taip ir galvojau bet jei ten pastatysit ka nors ar inešti koki balda nekils problemų? aš nestatyčiau ten nes trukdytu vaikščiojimui blush2.gif bet del grožio tai jei jum gražu statykit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(savitre @ 2012 11 17, 01:47)
aš taip ir galvojau bet jei ten pastatysit ka nors ar inešti koki balda nekils problemų? aš nestatyčiau ten nes trukdytu vaikščiojimui  blush2.gif  bet del grožio tai jei jum gražu statykit  4u.gif

Aciu uz nuomone, dar apmastymuose esu...
Atsakyti
Noreciau pagalbos del buto. Isigijau 44 kv.m. Mano tikslas: atskirti ir padaryti atskira kambari vaikui ir ji irengti, taip pat butu gerai vaiko kambaryje irengti spinta drabuziams (raudonai pazymeta 2 ir 3)
Likusi erdve turi buti jaukiai suprojektuota: virtuve kartu su svetaine ir balkonu, bet esant reikalui svetaine atskirti nuo virtuves galbut slankiojanciomis durimis. (pazymeta skaicius 4). Dar noreciau irengti drabuzine (galbut prie sienos kur virtuve, plane pazymeta skaiciumi 1).
Ka manot?
naujas planas:
user posted image
o cia realios nuotraukos:
user posted image

user posted image
Atsakyti
Aš čia gal ne visai į temą, bet tos, kurios jau stumdžiusios savo sienas gal žinos.... 4u.gif

Su vyru galvojame griauti svetainės/koridoriaus sieną. Ji nėra nešanti. Tai reikia jai leidimų/ derinimų su savivaldybe, projektų? Ar reikia tik tuomet, kai kažką darai su atraminėm sienom?

Iš anksto dėkoju
Atsakyti
QUOTE(Bobauža @ 2012 12 29, 15:00)
Aš čia gal ne visai į temą, bet tos, kurios jau stumdžiusios savo sienas gal žinos....  4u.gif

Su vyru galvojame griauti svetainės/koridoriaus sieną. Ji nėra nešanti. Tai reikia jai leidimų/ derinimų su savivaldybe, projektų? Ar reikia tik tuomet, kai kažką darai su atraminėm sienom?

Iš anksto dėkoju

Žiūrint, koks pas jus namas. Be to, reikia tiksliai žinoti, ar tos sienos nėra atraminės rolleyes.gif

„Daugelis žmonių klausinėja, kaip būtų galima išgriauti vieną ar kitą sieną. Kai tai daroma stichiškai, neįvertinus stambiaplokščio pastato konstrukcinės sąrangos, tai gali būti pavojinga ir netgi sukelti avarines situacijas. Stambiaplokščiame name negalima ištisai pašalinti sienų, nes pertvarų čia nėra – visos sienos yra laikančiosios. Todėl, rengiant modernizavimo projektą, konstruktoriai apskaičiavo, kur ir kokio pločio angas sienose galima išpjauti", - sako „Vilniaus plano" architektė S. Dagelienė.

http://www.statyk.eu...inti-butus.html
Atsakyti
Ateinu pas jus su labai dideliu prasymu 4u.gif
norim pasiplanuoti geriau buto erdves, vyksta griovimo darbai, bet nesinori issigriauti, o paskui nusivilti rezultatu, todel prasau patarimo ir ideju, ar teisingai isivaizduoju erdviu prapletima.Gal kas pastebes mano idejos trukumu ir pan.

Senas buto planas:
user posted image

Naujas buto planas:
Noriu isgriauti siena skiriancia kolidoriu ir svetaine, ir taip pat issigriauti sienos dali i virtuve, o buvusi iejima i virtuve uzmuryti.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(traskutek @ 2013 02 13, 22:41)
Gal kas pastebes mano idejos trukumu ir pan.

manau nepatogu, kad į virtuvę galima patekti tik pro svetainę - plikčiau įėjimą ir iš koridoriaus.
Atsakyti
QUOTE(san @ 2013 02 14, 09:45)
manau nepatogu, kad į virtuvę galima patekti tik pro svetainę - plikčiau įėjimą ir iš koridoriaus.

Man tai labai gera mintis drinks_cheers.gif Jei palikti iejima is koridoriaus, tai virtuveje nebelieka kur statyti dujine, kriaukle bei minimalias spinteles. Dabar gaunasi didelis kambarys, kur virtuve tarnaus kaip sekmingas spinteliu isdestymas, o ne kaip nesanti kolona vidury didelio kambario.
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 02 14, 10:06)
Man tai labai gera mintis drinks_cheers.gif Jei palikti iejima is koridoriaus, tai virtuveje nebelieka kur statyti dujine, kriaukle bei minimalias spinteles. Dabar gaunasi didelis kambarys, kur virtuve tarnaus kaip sekmingas spinteliu isdestymas, o ne kaip nesanti kolona vidury didelio kambario.

pastatomas spinteles ir darbinį paviršių galima organizuoti ir ties (po) langais.
Atsakyti
QUOTE(san @ 2013 02 14, 13:55)
pastatomas spinteles ir darbinį paviršių galima organizuoti ir ties (po) langais.

Bus problemos su vandentiekiu ir dujotiekiu, reiks projekta daryti, o tai kainuoja.
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 02 14, 21:21)
Bus problemos su vandentiekiu ir dujotiekiu, reiks projekta daryti, o tai kainuoja.

Tai va, sita savo buto isplanavima norim pakeisti be didelu investiciju, sanitariniu mazgu keitimo vietu, ar vamdziu keitimo vietu. Tiesiog norim prasiplesti erdves,todel turbut liksim prie sio varianto. mirksiukas.gif
Atsakyti