QUOTE(Daredi @ 2016 04 14, 11:42)
Na, neturiu aš planelio, tai negaliu nieko atsiųsti. Vonios duris patraukiau į vidurį sienos. O pačioje vonioje išsidėstės iš kairės į dešinę: skalbyklė, duršo kabina, klozetas, kriauklė su pakabinama spintele.
O koridoriuje į virtuvę buvo tokios baisuokliškos antresolės, tai aš jas išmečiau, išėmiau duris į virtuvę, tai tas koridoriukas pasidarė daug erdvesnis. Beje, į vonią dėjau varstomas duris (jūs tikriausia norite stumdomų, bet aš tokių net nesvarsčiau).
Kiekvienas deliojasi savo prioritetus, pliusus ir minusus. Labai linkiu jums įsirengti namus pagal savo poreikius ir kad juose būtų gera ir patogu gyventi
O koridoriuje į virtuvę buvo tokios baisuokliškos antresolės, tai aš jas išmečiau, išėmiau duris į virtuvę, tai tas koridoriukas pasidarė daug erdvesnis. Beje, į vonią dėjau varstomas duris (jūs tikriausia norite stumdomų, bet aš tokių net nesvarsčiau).
Kiekvienas deliojasi savo prioritetus, pliusus ir minusus. Labai linkiu jums įsirengti namus pagal savo poreikius ir kad juose būtų gera ir patogu gyventi

Svarsčiau varstomas, bet apsigalvojau dėl prastos garso izoliacijos

QUOTE(baka2 @ 2016 04 14, 12:21)
nesvarstete - is virtuves pasidaryti maziuka miegamaji, o virtuve kelti i kambari? Abi turetumete privacias erdves miegojimui ir erdve buvimui kartu.
Svarsčiau, bet neįsivaizduoju net kiek kainuotų atsivesti vandenį ir nutekėjimą į kitą vietą, ir ar nebūtų su tuo problemų pradėjus gyventi.
QUOTE(~kerijyte~ @ 2016 04 14, 12:39)
Vonioje telpa ir nedidelė kriauklė lygiai toje pačioje vietoje, tik nepastatysite skalbimo mašinos 60x60. Ir spintelės, veidoris taip pat telpa, tik gal ne maxi dydžio 
Pati gyvenu be durų virtuvėje, tačiau tokiu atveju reikia nepagailėti pinigėlių ir įsigyti tikrai galingą gartraukį, nes kitaip visi namai pakvimpa naminiais pyragais
Jei jautriai miegate, tikrai nepatarčiau jungti svetainės su virtuve ir nedėti durų svetainėje.
Tikrai galima daryti virtuvę svetainėje, o miegamąjį virtuvės vietoje, tačiau investicijos tokiu atveju tikrai didžiulės, o ir gero meistro dėl vandentiekio nutekėjimo tikrai reikės...

Pati gyvenu be durų virtuvėje, tačiau tokiu atveju reikia nepagailėti pinigėlių ir įsigyti tikrai galingą gartraukį, nes kitaip visi namai pakvimpa naminiais pyragais

Jei jautriai miegate, tikrai nepatarčiau jungti svetainės su virtuve ir nedėti durų svetainėje.
Tikrai galima daryti virtuvę svetainėje, o miegamąjį virtuvės vietoje, tačiau investicijos tokiu atveju tikrai didžiulės, o ir gero meistro dėl vandentiekio nutekėjimo tikrai reikės...
Na toje vietoje nebent tilptų skalbimo mašina iki 50 cm pločio..
Tai vat, būtų gal gera išeitis virtuvėj miegamą įsirengt, bet neįsivaizduoju kas tai padaryti galėtų ir kiek tai kainuotų...