Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie RYANAIR avialinijas

QUOTE(ANDRUTIS @ 2010 01 25, 12:48)
Gal ne is Kauno 44 lt ,o siaip,yra ir uz pigiau,tik kad ilgai laukti reiktu cool.gif rugsejo 19 diena uz 35 lt ( be jokiu mokesciu)

Hmm, o kaip zinot is kur ten tokios kainos? As ziurejau iki birzelio men, pigiu kainu nemaciau unsure.gif O rgsejis mums tolokai laukti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2010 01 25, 13:02)
ryanair puslapyje eikit i manage my booking ir per option 3 atsidarykit savo skrydi (view my booking) ir matysit ta savo koda mirksiukas.gif  arba tiesiog darykit check inn per option 3-ten nereikia to kodo.

Aciu uz info 4u.gif bet kazkodel man einant per 'manage my booking' meta error ir neleidzia pasiziureti, antra diena bandau ir tas pats, na tikiuosi likus 15d iki skrydzio su chek-in tokiu problemu nebus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(My.Vica @ 2010 01 25, 16:29)
Aciu uz info  4u.gif  bet kazkodel man einant per 'manage my booking' meta error ir neleidzia pasiziureti, antra diena bandau ir tas pats, na tikiuosi likus 15d iki skrydzio su chek-in tokiu problemu nebus ax.gif

Aha ir man ta pati beda su kai kuriais bilietais-bandykit ne 'view my booking" o bet kuri kita pasirinkt-keist bagaza, varda ir t.t.-mano atveju tai parodo tada ta skrydi ir ta rezervacijos numeri mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo powerpuff: 25 sausio 2010 - 15:39
QUOTE(powerpuff @ 2010 01 25, 16:38)
Aha ir man ta pati beda su kai kuriais bilietais-bandykit ne 'view my booking" o bet kuri kita pasirinkt-keist bagaza, varda ir t.t.-mano atveju tai parodo tada ta skrydi ir ta rezervacijos numeri mirksiukas.gif

Labai aciu pavyko thumbup.gif o jau buvau isigandus kad busiu pridirbus cia su tuo kodu doh.gif
Atsakyti
Sveiki.Atleiskit,jei kazkur temoj parasyta,o as neskaitau,bet l.skubiai reikia suzinoti,kiek atskaiciuoja,kai perki su kortele(mano visa virtuon)ryanair bilietus,na kai jau paspaudi"pirkti",kazkiek zinau,kad atskaiciuoja uz korteles mokesti ar kazka tokio.Gal kas nors zinot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ANDRUTIS @ 2010 01 25, 10:15)
Tai vat, kad virsune.
O as ,uzvakar pirkau bilieta ir siandien dar nenuimti pinigai is saskaitos,nors pirkima patvirtino e.pastu .Taip man dar nera buve.

Man rezervavo pinigus, o nuskaite gal po kokios savaites ar dvieju. mirksiukas.gif

p.s. skrisiu i Frankfurt Hahn, pergyvenu del rankinio bagazo matmenu, mano turimas rankinio bagazo cemodaniukas ~2-3 cm yra didesnis nei Ryanair nustatytas leidziamo rankinio bagazo dydis. Kazin ar nebus nepatogumu?
Atsakyti
QUOTE(DOMINUKE @ 2010 01 25, 18:26)
Sveiki.Atleiskit,jei kazkur temoj parasyta,o as neskaitau,bet l.skubiai reikia suzinoti,kiek atskaiciuoja,kai perki su kortele(mano visa virtuon)ryanair bilietus,na kai jau paspaudi"pirkti",kazkiek zinau,kad atskaiciuoja uz korteles mokesti ar kazka tokio.Gal kas nors zinot? g.gif

5eurai uz kiekviena bilieta http://ryanair.com/l...s/table-of-fees
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo powerpuff: 25 sausio 2010 - 18:10
QUOTE(powerpuff @ 2010 01 25, 19:10)

Dekoju. smile.gif O kazin kiek litais atskaiciuoja?
Atsakyti
QUOTE(DOMINUKE @ 2010 01 25, 20:18)

Pas juos 5 eurai lygu 17, 50 Lt.
Atsakyti
QUOTE(DOMINUKE @ 2010 01 25, 20:18)

Tikrai ne 17,5O - ne karta teko pirkt, o paskutinykart pries kelias dienas - tai atskaiciuoja 35 lt vienam bilietui.
Atsakyti
QUOTE(Noe @ 2010 01 29, 20:17)
Tikrai ne 17,5O - ne karta teko pirkt, o paskutinykart pries kelias dienas - tai atskaiciuoja 35 lt vienam bilietui.

Vienam bilietui į vieną pusę - 17,5 Lt, jei jūs pirkote pirmyn ir atgal - 35 Lt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2010 01 29, 20:28)
Vienam bilietui į vieną pusę - 17,5 Lt, jei jūs pirkote pirmyn ir atgal - 35 Lt mirksiukas.gif

Ne vienam bilietui, o vienam asmeniui mirksiukas.gif

Bet kaip idomiai. 5 eurai, 5 svarai arba 17,5 Lt tas nuskaiciuojamas vadinamasis korteles mokestis turetu nekisti nepriklausomai nuo kiek asmenu skrenda, jei perku viena bilieta vienu metu visiems, ar ne? Nes jau ir taip uz web check in paskaiciuoja uz kiekviena asmeni (pvz, jei 3 skrenda, tai jau web check in buna 52,5 Lt), ta suma rodo dar pradiniame puslapyje. Bet suvedus visus duomenis ir perkant, uz mokejima VISA kortele dar papildomai nuima ne 17,5 Lt, o visus 52,5 Lt doh.gif Tai koks cia korteles mokestis jei atsiskaitoma vienu paspaudimu, o skaiciuoja uz asmenis g.gif
Va:
Fare: 3x173=519 LT
Online check in: 52,50 LT
Taxes/fees: 188,94 LT
Total: 760,44 LT
Tai matome pradiniame puslapyje.
Perkant bilieta galutine kaina: 812,94 LT
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tu Mano: 29 sausio 2010 - 21:54