QUOTE(GITALE @ 2009 12 31, 18:06)
nuo šonų...nu nezinau atrodo ir šonai
tik čiut aptepti, nu bet kita kart gal geriau pavyks, negadinsim del to nuotaikos
tai va nuo to ir pradėti reikėjo, nebuvo sukibimo matyt pakankamo, einam dar kartą į Olestos pamokėlę

viršutinėje tortų temoje

šonus tai aptept taip reikia, kad biskvito nebelabai galėtum įžiūrėti, juos reikia uždaryti pilnai, kad šokoladas turėtų kur prikibti, ir būtų gerai, kad ne iš karto apteptą tortą dekoruotumėt, o lukteltumėt ko, grietinėlė įgaus formą, tas pats su dengimu, kas čia sakėt, kad išrasojo visi tortai, o nebuvo kartais taip, kad sutepėt tortą ir dengėt??? arba palyginot šviežiai plakta grietinėle prieš pat dengimą

dar tortai rasoja, kai aptepti sviestiniu kremu kišami į šaldytuvą ir vėl ištraukiami prieš dengiant - žodžiu čia ttemperatūrų skirtumų bėda kiek suprantu, ypač būdinga vasarą, kai tei skirtumai labai kontrastingi
Daryk žmogui gera, tik nesitikėk, kad Tau bus atmokėta tuo pačiu...