QUOTE(ŽaismingaStiklas @ 2010 01 01, 18:17)
Olesta, klausimas dėl tavo išrasto kremo

taigi, grietinėlę reikia užvirti kol ji suburbuluos??? o prieš plakant nereikia dėti standiklio??? ir ar tinka 35procentų grietinėlė??? nes aš kitokios niekur nerandu
taip grietinėlę kaip be t kokiam ganašui užvirk kol pradės burbuliuoti burbuliukais, tada nukelk, sukrėsk pagnaibytą Rududu ir maišyk nukaistą puodą tol, kol neištirps Rudud, aš prieš galą kai nusibosta maišyti paplaku mikseriu, kad geriau išsiplaktų, gabaliukų turėtų nebelikti, tada išmesk į balkoną ir palik nakčiai arba kol atvės, jei balkone labai šalta bus, ir ryte išplak....o aš kitokios grietinėlės ir nenaudoju tik Saulės pieno 35 %, jokių standiklių, jokių priedų, tik grietinėlės 420 g ir rududu, nu abu kartus dėjau po nepilną indelį, koks šaukštas lieka induke, bet žinoma, gali ir visą sudėti, o ryte plak, kol bus tokios konsistencijos, kad galėtum dzibukus daryti
Daryk žmogui gera, tik nesitikėk, kad Tau bus atmokėta tuo pačiu...