Įkraunama...
Įkraunama...

D. ir M. Riešės kaimynkos

QUOTE(undine @ 2012 01 26, 20:18)

sveikutes kaimynes smile.gif
ka tik viena kliente klause manes, ar niekam nereikia valandines aukles, nes jie savo auklyte paleidzia, bet sake ji dabar norinti, tik valandine dirbti. Tad jei kam dar aktualu, galesiu pasiteirauti smile.gif


oi man irgi gerai butu kontaktai. gal ka sutartumem...
Atsakyti
[CODE]ledynmetis temelėje

http://g2.delfi.lt//...99_d6702503.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rositta: 21 vasario 2012 - 13:51
tikrai smile.gif
daugiau judesio facebooke vyksta, bet tik vos daugiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kodas111 @ 2011 09 15, 19:27)
Sveikutes,
gal kieno nors mergaites nuo 7 m. noretu lankyti baleto uzsiemimus D.Rieseje pas puikia mokytoja. Maniske nori, bet nesusirenka grupe. Reikia bent 4, taigi be mano mergaites, triju vaiku nuo 7 m.


jei dar domina- musu auklyte nuo balandzio laisva, as vesiu saviski i darzeli. Aukle su vaiku gera, visokiausiu oru buna lauke, jei dar reikia aukle Irena - 8 603 09747 siuo metu dirba vanagines gat. galit susitikti mama Rasa
Atsakyti
Sveikos, merginos. Gal kas nors gyvena Raudondvario kaime, ten toks poligonas yra. Norėčiau sužinoti, ar dažnai iš ten šūviai girdisi?
Atsakyti
sveikos,

kaip ten reiklai su valandinem auklem rieseje: ar turit ka rekomenduoti? man reiktu ligos atveju, arba siaip pusdieniui, nors daugiausia tai darzeli lankom.
dekinga is anksto.
Atsakyti
Labas,

Jeigu nebūtų sunku, gal galėtumėte užpildyti anketą dėl ūkininkų produkcijos. Tiesiog norėčiau kokybišką ir šviežią maistą pirkti šalia namų ir dabar atlieku rinkos tyrimus.
Iš anksto dėkoju už skirtą laiką. ANKETA
Atsakyti
Merginos , gal žinote , kodėl vėl išjungtas gatvių apšvietimas ?
Neramu kai tamsu o ir vagystės vėl prasidėjo :

http://www.15min.lt/...inigu-59-220187


Papildyta:
QUOTE(Jūržolė @ 2012 05 20, 13:50)
Labas,

Jeigu nebūtų sunku, gal galėtumėte užpildyti anketą dėl ūkininkų produkcijos. Tiesiog norėčiau kokybišką ir šviežią maistą pirkti šalia namų ir dabar atlieku rinkos tyrimus.
Iš anksto dėkoju už skirtą laiką. ANKETA



Jūržole -- neatsidaro man tavo anketa, rašo adresas neteisingas.
Atsakyti
Skambinau Miglės bendrijos pirmininkui, sako apšvietimas išjungtas taupymo sumetimais , savivaldybės potvarkiu doh.gif , vasarą kada naktimis tamsu, žiemą tai nuo sniego šviesu nors būna. Savivaldybė kuri skelbiasi , kad neturi skolų doh.gif
Atsakyti
Gavau atsakymą, iš seniūnijos, nors kreipiausi į savivaldybę:

Laba diena,

Informuojame, kad Riešės seniūnijai pagal str. „Gatvių apšvietimas“ yra skirta 110 tūkst. litų. Per š.m. 4 mėnesius apmokėta ir sunaudota elektros energijos gatvių apšvietimui už 60 tūkst. litų. Jeigu netaupysime vasaros metu, kai naktys trumpos, tai rudens ir žiemos laikotarpiu naktimis gyvensime tamsoje. Tad prašome Jūsų supratingumo.

Pagarbiai,

Seniūnė Ana Kotvicka
Atsakyti
dovanoju žalialapių kanų gumbus
jei kam reikia, lauksiu až mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos, kaimynkos smile.gif
ieskau savo beveik triju metu merginai aukles ir kompanijos, t.y. noreciau rasti aukle, kuri priziuri 3-4 vaikus. gal turit kokiu minciu, ziniu ir pan, kuriomis galetumete pasidalinti. gal ir kazkam tinkamas variantas butu ir ieskotume bendromis jegomis...
tad lauksiu atsiliepimu, kam tai aktualu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raiva: 11 birželio 2012 - 08:06