QUOTE(Noriukė @ 2009 12 26, 19:18)
Labutis. Mano sūnelis (2 m. 3 mėn.) sėkmingai naudojasi puoduku, tačiau per pietų miegą ir nakties miegą dar negeba pasiprašyti ant puoduko. Ar dedate pampersą tokio amžiaus ir vyresniems, kad dieną ir naktį miegotų sausi?
Mano vaikučiui 15 mėn, ir jau nuo 13 mėn miegam naktį be pampio.
QUOTE(Samarija @ 2011 08 12, 12:31)
Maniske jau kokia savaite nakti be sauskelnes miega,bet niekad nesipraso
Is ryto atsikelia visa apsisiojusi,nakti net nepabunda 
Nezinau kaip ja ipratinti,kad atsikeltu nakti

Kartais buna visa nakti ir sausa ismiega,bet retai taip buna.
Kadangi aš savo pradėjau liepos mėn.pr.migdyti naktį be sauskelnių - tai visko pasitaikydavo, kad ir 3k.tekdavo keisti patalynę. Bet galiausiai įsigudrinau. Turiu daug palučių, patiesdavau, be problemų būdavo pakeisti, po palutėmis neperšlampamas patiesaliukas, kaldrytes turiu dvi, ir jų nevilkau, nes susisiojus labai jau daug skalbimo gaudavosi

(skalbiankė sugedo, tad rankomis tenka skalbti). Tad visko būdavo. Pasitaikė, kad apsisisiojęs miegodavo ir net nenubusdavo, ir kad buvo pasisiojęssupradavau tik iš drėgnos triusikėlių gumytės
Naktį jis vistiek keliasi dar pažįsti krūties, tad tik nubudųsi sodinu ant puodo. Keliamės 1-3k.per naktį, bet ne visada sėdasi ant puodo, kai nenori - tai ir nesisėda. Rezultatas toks: per šio mėn. 19 naktų, tik 2 naktys buvo šlapios.. Manau, kad tai labai geras rezultatas. Bent jau aš esu juo labai patenkinta.