Įkraunama...
Įkraunama...

Pampersas nakčiai

Mano mergaitei uz 2 men bus 3 metai.. g.gif Vis dar kasnakt miega su pampersu - kakaip man tai atrodo normalu unsure.gif Kaip gali miegodama pasiprasyti, kai ne karto neatsibunda nakti..? g.gif Pietu tai miega be pamperso jau, ir visa diena su triusikeliais buna - nera problemu. Bet kazkaip nakti net nesugalvociau nuimti pamperso... Gal blogai darau - gal reiktu nupirkti tu neperslampamu pakloteliu? Kai pajus, kad slapia - gal prades ir nakti prasytis?
Atsakyti
manoji ir, kol miegojo su pamperiu nepabusdavo, o kai jau nakciai nebededavau, tai pradedavo lovytej blaskytis, pasodindavau ant puoduko ir vel miegodavo ax.gif
Atsakyti
Mano vyrukas nuo 2 metu kai pradejo miegot be pampio nakti, buvo atsikeles nakti gal 1-2kartus i tualeta.
Nezinau, kaip kitos, bet as ismiegu nakti neprabudus i tualeta, tai kodel vaikas turi butinai keltis? negirdykit pries einant miegoti, 1-1,5val iki miego pasirupinkit kad butu pavalges pageres, o pries einant miegot, atlieka reikalus ir viskas.. ir jei nores i tualeta tikrai atsikels, kartais tiesiog nespeja pabude is miegu suvokt, ir ziurek jau bega... galbut nutiks pirmus 5kart nelaime, bet taip jau turi but mirksiukas.gif
Kristinele86, manau, kad leiskit jai pabandyti miegoti be pampio, visgi jau didele mergaite, as naudojau paprasciausia protektoriu, galit kokia plevele patiesti, kad ciuzinio nesugadintu, o patalyne isskalbsit mirksiukas.gif
Atsakyti
Maniskis 2m3men vis dar miega su pampersu nakti, buna nemazai prisisiojes. blush2.gif
Atsakyti
Maniske jau kokia savaite nakti be sauskelnes miega,bet niekad nesipraso doh.gif Is ryto atsikelia visa apsisiojusi,nakti net nepabunda doh.gif Nezinau kaip ja ipratinti,kad atsikeltu nakti g.gif Kartais buna visa nakti ir sausa ismiega,bet retai taip buna.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Samarija: 12 rugpjūčio 2011 - 11:31
QUOTE(Samarija @ 2011 08 12, 12:31)
Maniske jau kokia savaite nakti be sauskelnes miega,bet niekad nesipraso  doh.gif Is ryto atsikelia visa apsisiojusi,nakti net nepabunda  doh.gif Nezinau kaip ja ipratinti,kad atsikeltu nakti  g.gif Kartais buna visa nakti ir sausa ismiega,bet retai taip buna.

gal daug megsta atsigerti pries einant miegot? g.gif As saviski pamaitinu, pagirdau arbatyte ir tik uz kokios valandos guldau, avariju kol kas dvi buvo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(janone @ 2011 08 12, 18:54)
gal daug megsta atsigerti pries einant miegot? g.gif  As saviski pamaitinu, pagirdau arbatyte ir tik uz kokios valandos guldau, avariju kol kas dvi buvo  thumbup.gif

Nu kad ne,pries einant miegoti negeria g.gif
Atsakyti
QUOTE(XVXVX @ 2011 06 22, 18:09)
Mano vyrukas nuo 2 metu kai pradejo miegot be pampio nakti, buvo atsikeles nakti gal 1-2kartus i tualeta.
Nezinau, kaip kitos, bet as ismiegu nakti neprabudus i tualeta, tai kodel vaikas turi butinai keltis? negirdykit pries einant miegoti, 1-1,5val  iki miego pasirupinkit kad butu pavalges pageres, o pries einant miegot, atlieka reikalus ir viskas.. ir jei nores i tualeta tikrai atsikels, kartais tiesiog nespeja pabude is miegu suvokt, ir ziurek jau bega... galbut nutiks pirmus 5kart nelaime, bet taip jau turi but mirksiukas.gif 
Kristinele86, manau, kad leiskit jai pabandyti miegoti be pampio,  visgi jau didele mergaite, as naudojau paprasciausia protektoriu, galit kokia plevele patiesti, kad ciuzinio nesugadintu, o patalyne isskalbsit  mirksiukas.gif

kaip faina kad jau tokio amziaus jusu vaikiukai geba daryti ant puodelio thumbup.gif
mano suneliui 1m9 men,,bet visikai nenori ant puoduko,labai vargstu,dabar net nebesodinu ant jo,nes tik pasodinu pradeda cypt ,ir lekia nuo jo..nulekes sysiuka padaro kitur,ir atbeges rodo kad ten kazka padare...sodinaui ant puodelio nuo 8 men,kada pradejo tvirtai sedeti,,ir mum per diena pavykdavo padaryti i ji po 3 kartus,o dabar kai jau tox dickis,labai spyriojasi ir visiskai nenori,,nesuprantu,o gal dar nesupranta doh.gif g.gif
Atsakyti
Mes jau pora mėnesiukų, kai nesidedam pampo nei dieną, nei naktį thumbup.gif po nakties pampas jau senokai tuščias būdavo.. dabar nebent arbūzo vakare privalgo, tada paprašo net miegodama "sysia" smile.gif
Atsakyti
Tiesiog bandykite eksperimentuoti, vaikas jaučia kai guli su pampiu ir be. Buvo tokiu akimirku, kad dedi sauskelnes o jis iškarto ir sisiodavo specialiai. doh.gif
aš nebedėjau naktim nuo 2,5metų ir viskai gerai, avarijų mažai.
Naktį pradeda krizenti, nubunda ir eina į puodą, kuris būna netoli lovytės,
miega vienas kambaryje, kartais nueina į virtuve pagerti naktį.
Savarankiškas vaikas tampa. smile.gif
Kiekvienam vaikui tai individualu, nusipirkite neperšlampama paklodę ir bandykite smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Noriukė @ 2009 12 26, 19:18)
Labutis. Mano sūnelis (2 m. 3 mėn.) sėkmingai naudojasi puoduku, tačiau per pietų miegą ir nakties miegą dar negeba pasiprašyti ant puoduko. Ar dedate pampersą tokio amžiaus ir vyresniems, kad dieną ir naktį miegotų sausi?

Mano vaikučiui 15 mėn, ir jau nuo 13 mėn miegam naktį be pampio.

QUOTE(Samarija @ 2011 08 12, 12:31)
Maniske jau kokia savaite nakti be sauskelnes miega,bet niekad nesipraso  doh.gif Is ryto atsikelia visa apsisiojusi,nakti net nepabunda doh.gif Nezinau kaip ja ipratinti,kad atsikeltu nakti  g.gif Kartais buna visa nakti ir sausa ismiega,bet retai taip buna.

Kadangi aš savo pradėjau liepos mėn.pr.migdyti naktį be sauskelnių - tai visko pasitaikydavo, kad ir 3k.tekdavo keisti patalynę. Bet galiausiai įsigudrinau. Turiu daug palučių, patiesdavau, be problemų būdavo pakeisti, po palutėmis neperšlampamas patiesaliukas, kaldrytes turiu dvi, ir jų nevilkau, nes susisiojus labai jau daug skalbimo gaudavosi doh.gif (skalbiankė sugedo, tad rankomis tenka skalbti). Tad visko būdavo. Pasitaikė, kad apsisisiojęs miegodavo ir net nenubusdavo, ir kad buvo pasisiojęssupradavau tik iš drėgnos triusikėlių gumytės doh.gif lotuliukas.gif
Naktį jis vistiek keliasi dar pažįsti krūties, tad tik nubudųsi sodinu ant puodo. Keliamės 1-3k.per naktį, bet ne visada sėdasi ant puodo, kai nenori - tai ir nesisėda. Rezultatas toks: per šio mėn. 19 naktų, tik 2 naktys buvo šlapios.. Manau, kad tai labai geras rezultatas. Bent jau aš esu juo labai patenkinta. thumbup.gif
Atsakyti
nakciai jau savaite kaip nededam,buvo tik 1 avarija,o dienai deda einant i laukuti blush2.gif
Atsakyti