Tu, ateik mano angele baltas,
Iš sapnų, iš dangaus, iš žvaigždžių.
Kasdienybės pilkos nesugeltas,
Atsistok po vaikystės medžiu.
Aš sudėsiu žvaigždes tau po kojų.
Tik ateik iš Kalėdų nakties.
Iš vaikystės per dangų, per gojų
Įsisupęs į skliautą vilties.
Labutis visom,
Su praėjusiom šventėm!
Kaip liūdna, šalta ir nyku... šios šventės - tikras siaubas, įtampa, dar su vyru apsipykom - nu tiesiog, košmaras
Ačiū, Žvelsa, už naujus namučius, labai gražūs žodžiai
Su praėjusiom šventėm!
Kaip liūdna, šalta ir nyku... šios šventės - tikras siaubas, įtampa, dar su vyru apsipykom - nu tiesiog, košmaras

Ačiū, Žvelsa, už naujus namučius, labai gražūs žodžiai

labas visoms po praėjusių švenčių
. ačiū už naujus namučius
.tai ne tik mūsų,bet ir mūsų Angelėlių namučiai.jie čia irgi gyvena. per šventes nerašiau,tik varčiau mūsų puslapėlius,nes tegalėjau rašyti tik apie begalinį skausmą per tas dienas.neįsivaizdavau,kad bus taip sunku. tačiau pradėjau verkti. iki tol tik kamuolys gerklėj stovejo,o pravirkti buvo sunku.dabar ašaros liejasi upeliais.greit ketvirtynos.ir vėl atrodo viską pergyvenu iš naujo.tas kapelio tvarkymas...
. širdis neatlaikys.jūsų linksmos naujienos privertė ir nusišypsoti.ypač apie keturkojų išdaigas.nuostabūs žodžiai apie Angelėlį

labas rylelis
vienas svenciu maratonas pasibaige ,dar antras laukia ,gal si karta pajusiu
koks nemalonus rytas apsiniaukias ,niurus
nesinori is lovos net lipti.
Geros dieneles visoms

vienas svenciu maratonas pasibaige ,dar antras laukia ,gal si karta pajusiu

koks nemalonus rytas apsiniaukias ,niurus

Geros dieneles visoms

Labutis.
aciu žvelsa už namučius, žodžiai apie angelą

važiuosim pas gydytoją, lai paklauso Urtytę ir mane gal pažiūrės. tetis juokiasi- turiu dvi moteras ir abi ligašikes.
Rencė, kaledos stebuklu ir susitaikymo metas

EditaR.., suprantamas Tavo skausmas

iki merginos, geros dienelėe.
sveikutes
o man tos sventes tokios pat dienos kaip iprastai,per panas net prie stalo nebuvau prisedus,visi prisibaliavojo o as likau viena su savo reksniukem
bet uztai nelieka laiko liudnom mintim...
Kristulee,sveikit judvi su Urtyte
o tie jusu sunys
kosmaras,as kaip ir Vaivos juosta to nepakesciau,man turi but tvarka
Edita
kaip as tave suprantu...
Žvelsa,kokie grazus zodziai
aciu uz naujus namucius

o man tos sventes tokios pat dienos kaip iprastai,per panas net prie stalo nebuvau prisedus,visi prisibaliavojo o as likau viena su savo reksniukem

Kristulee,sveikit judvi su Urtyte

o tie jusu sunys

Edita

Žvelsa,kokie grazus zodziai

Irinju sveikinu tavo panele su tokiu pirmu apvalesniu jubiliejum
pakestumet, as ir buvau ta kuri net visais plaukais pries kates, sunis bute
, o dabar pripratau ir tos isdaigos teikia savotisko sarmo
siandien savo vyrukus abu isleidau dirbt i garaza, mazasis taip verzesi "dirbt", o tecius buvo pazadejes, tad teko pazado laikytis, tai grizo po darbu abu vyrai , papietavo, dabar ramybe namie - suo miega, vaikas savo kambary kuiciasi, vyras dirbt isleke, man kslabinka isskalbs, isdziaustysiu ir varysiu siuvinet
Sandynja tai kaip ta tavo staltiese
, prisiduok

QUOTE(zydrute @ 2009 12 28, 11:41)
o tie jusu sunys
kosmaras,as kaip ir Vaivos juosta to nepakesciau,man turi but tvarka

pakestumet, as ir buvau ta kuri net visais plaukais pries kates, sunis bute

siandien savo vyrukus abu isleidau dirbt i garaza, mazasis taip verzesi "dirbt", o tecius buvo pazadejes, tad teko pazado laikytis, tai grizo po darbu abu vyrai , papietavo, dabar ramybe namie - suo miega, vaikas savo kambary kuiciasi, vyras dirbt isleke, man kslabinka isskalbs, isdziaustysiu ir varysiu siuvinet

Sandynja tai kaip ta tavo staltiese

Sveikutes
Kristulei su Urtyte sveikateles
Ir as gerai pasijuokiau is rugsejes Umos isdaigu.
. Na, o staltiese mano baigta, jau ant stalo patiesta buvo Kuciu vakare
(pasirodysiu kai isskalbsiu
)
Na, o siandien vakare vaziuojam koncertan "Charlem Gospel", tai vaikis mano jau spirga visas nebesulaukia.

Kristulei su Urtyte sveikateles

Ir as gerai pasijuokiau is rugsejes Umos isdaigu.

Na, o siandien vakare vaziuojam koncertan "Charlem Gospel", tai vaikis mano jau spirga visas nebesulaukia.
Sveikos,
As po gines... tai ten viskas kaip ir norma... issireikalavau echo... tai kita savaite turetu padaryt.... o po to 13 d i klinikas....
Mus tai masina nervina... tai uzsikuria tai ne... tai pyst ir vaziuojant uzgesta... ir nelabai kas supranta kas yra... nuvarai pas meistrus... dirba be jokiu problemu... tik pasiimi vaziuot kur nors... skaityk, kad jau nuvaziavai...
nu graudziai juokinga... dziaugiuos tik kad kol as i darba vazinejau taip nedare.... nes butu man...
As po gines... tai ten viskas kaip ir norma... issireikalavau echo... tai kita savaite turetu padaryt.... o po to 13 d i klinikas....
Mus tai masina nervina... tai uzsikuria tai ne... tai pyst ir vaziuojant uzgesta... ir nelabai kas supranta kas yra... nuvarai pas meistrus... dirba be jokiu problemu... tik pasiimi vaziuot kur nors... skaityk, kad jau nuvaziavai...

Labutes
Mes vakar pargryzom is tevu.Buvo linksma,smagu,gavom daug dovanuuuuuuuu. Mazoji atlaike puikiai ir kelione ir gausu zmoniu buri
O as priesingai,pailsejau! Nes tiek norinciu panesiot,pasupt Urtyte buvo,kad as vaiko ir nemaciau.Tik maitinau ir migdziau.Net pasiilgau jos

Mes vakar pargryzom is tevu.Buvo linksma,smagu,gavom daug dovanuuuuuuuu. Mazoji atlaike puikiai ir kelione ir gausu zmoniu buri

QUOTE(zydrute @ 2009 12 28, 11:41)
sveikutes
bet uztai nelieka laiko liudnom mintim...

O as priesingai,pailsejau! Nes tiek norinciu panesiot,pasupt Urtyte buvo,kad as vaiko ir nemaciau.Tik maitinau ir migdziau.Net pasiilgau jos

QUOTE(vdapr @ 2009 12 28, 14:13)
Mus tai masina nervina... tai uzsikuria tai ne... tai pyst ir vaziuojant uzgesta...
Mano "bulka" irgi tokius čiūdus krėtė

QUOTE(divėja @ 2009 12 28, 15:49)
Nes tiek norinciu panesiot,pasupt Urtyte buvo,kad as vaiko ir nemaciau.Tik maitinau ir migdziau.Net pasiilgau jos 

na, maniškę tai brolis vis nešiojo Kučių vakare, o šiiap tai - maminukas ji...
Sveikos tarpušvenčiu.
Man, kaip bebūtų keista, šitos Kalėdos buvo kaip eilinės dienos. Liūdesio nei daugiau, nei mažiau. Galvojau, kad verksiu ir verksiu... O neverkiau... Jaučiau, kad ašaros smaugia. Jaučiau, kad širdis plaka ne taip, kaip turėtų. Jaučiau, kad už šypsenos slepiu klyksmą. Bet juk taip būna ir kasdien...
Tik žvakių be skaičiaus deginom. Bet gal todėl, kad sūnui labai gražu buvo, vis prašė ir prašė uždegt. Tai ir į židinį pristatėm, ir ant stalo, ir ant palangių...
Draugė atsiuntė eilėraštį kažkur radusi. Tai skaitau skaitau skaitau...
- Mamyte, pažvelk, kiek žvaigždžių danguje,
Jos žiba tarytum akelės.
- Mažute, gal ten ir akelės yra
Išskridusių Žemės vaikelių.
- Mamyte, kodėl jie išskrido tenai?
Ar niekas čia jų nemylėjo?
- Mylėjo, vaikuti, mylėjo labai,
Bet Dievas, matyt, taip norėjo.
- Vaikeliai turbūt ten labai vieniši...
Mamytės ar jų neaplanko?
- Sapneliuos aplanko, dukryte brangi,
Ir paima švelniai ant rankų...

Man, kaip bebūtų keista, šitos Kalėdos buvo kaip eilinės dienos. Liūdesio nei daugiau, nei mažiau. Galvojau, kad verksiu ir verksiu... O neverkiau... Jaučiau, kad ašaros smaugia. Jaučiau, kad širdis plaka ne taip, kaip turėtų. Jaučiau, kad už šypsenos slepiu klyksmą. Bet juk taip būna ir kasdien...
Tik žvakių be skaičiaus deginom. Bet gal todėl, kad sūnui labai gražu buvo, vis prašė ir prašė uždegt. Tai ir į židinį pristatėm, ir ant stalo, ir ant palangių...
Draugė atsiuntė eilėraštį kažkur radusi. Tai skaitau skaitau skaitau...
- Mamyte, pažvelk, kiek žvaigždžių danguje,
Jos žiba tarytum akelės.
- Mažute, gal ten ir akelės yra
Išskridusių Žemės vaikelių.
- Mamyte, kodėl jie išskrido tenai?
Ar niekas čia jų nemylėjo?
- Mylėjo, vaikuti, mylėjo labai,
Bet Dievas, matyt, taip norėjo.
- Vaikeliai turbūt ten labai vieniši...
Mamytės ar jų neaplanko?
- Sapneliuos aplanko, dukryte brangi,
Ir paima švelniai ant rankų...