Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliukų mamos

QUOTE(vaivos juosta @ 2009 12 28, 16:06)
Mano "bulka" irgi tokius čiūdus krėtė  doh.gif . tai priežastis buvo komutatoriaus gedimas. ( nežinau kas jis toks, anei kur tupi, bet pakeitė ir varau toliau. ).

Tai va ziures ryt meistras ar sitas gedimas... o jei ne reiks turbut galva i siena dauzyt... nes siaip jau visa kita kaip ir perziureta...
Atsakyti

Draugė atsiuntė eilėraštį kažkur radusi. Tai skaitau skaitau skaitau...

- Mamyte, pažvelk, kiek žvaigždžių danguje,
Jos žiba tarytum akelės.
- Mažute, gal ten ir akelės yra
Išskridusių Žemės vaikelių.

- Mamyte, kodėl jie išskrido tenai?
Ar niekas čia jų nemylėjo?
- Mylėjo, vaikuti, mylėjo labai,
Bet Dievas, matyt, taip norėjo.

- Vaikeliai turbūt ten labai vieniši...
Mamytės ar jų neaplanko?
- Sapneliuos aplanko, dukryte brangi,
Ir paima švelniai ant rankų...
[/quote]
kos grazus cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Egle C @ 2009 12 28, 17:15)
Sveikos tarpušvenčiu.  4u.gif
Draugė atsiuntė eilėraštį kažkur radusi. Tai skaitau skaitau skaitau...

Jos žiba tarytum akelės.

Mamytės ar jų neaplanko?

labas.
kazkur jau esu girdejus sita eilerasti.liudnas ir grazus. net skauda skaityti verysad.gif
Atsakyti
skaičiau tą eilėraštį Rugutėje..... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaivos juosta: 28 gruodžio 2009 - 16:45
Sveikos tarp švenčių...
Ir kas sugalvojo tas šventes doh.gif tik persivalgymas baisiulinis...dabar tai tik košėmis maitinuosi kad daug svorio nebūtų... ax.gif
Labai gražus eilėraštis net gerklėje kažkas stringa beskaitant... verysad.gif
kaip laukiu sausio mėnesio dar sausį 4 pamainas padirbsiu ir varau atostogų thumbup.gif eilinių, o paskui ir dekretan...na mano pilvukas tai per šventes malėsi kaip reikiant, kaip atsisėsčiau taip ir duodasi...vakar tik poilsis buvo mažiau davėsi, tai prisigalvot spėjau kad vėl kažkas ne taip...maniškis jau ir pyko ant manęs kad nesąmones kalbu...
Svorio tai jau turiu sočiai priaugusi doh.gif ir nežinau kų daryt kad daugiau neaugtų ir pukšėt jau sunku darosi, labai greit pavargstu, tai kas bus dar ateinančius mėnesius doh.gif turbūt gulėsiu kojas ištiesus ir pukšėsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Egle C @ 2009 12 28, 17:15)
Jos žiba tarytum akelės.

Mamytės ar jų neaplanko?

cry.gif cry.gif cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Egle C @ 2009 12 28, 16:15)

Mamytės ar jų neaplanko?

Eina sau, kaip sugraudino cray.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos sulaukusios ir pragyvenusios pirmaji svenciu etapa 4u.gif

Aciu Zvelsiuk uz namucius , uz zodelius....KA jau sneket apie EglesC eilerastuka...atrodo tiek eiliu girdeta, tiek ju skaityta, o ir nemenkas sarvas uzaugintas, bet kas karta verki....kas karta sirdis kuliais verciasi, atrodo uzlipsi i ta kita pasauli, pagriebsi ir parsinesi nes niekas labiau uz tave tavo angelo negali myleti.... verysad.gif

Irinju su jubiliejumi princese. Aukit sveikutes ir linksmutes wub.gif

Kristule sveikateles jums su Urtyte 4u.gif

Rence...nenuostabu, kad islenda nesutarimai....tai kas turejo buti seima buvo nelauktai ir ziauriai isdraskyta.....Vieni lengviau surenka skiauteles, kiti sunkiau,o ir susiuvus jas lieka siules, kurios bet kada gali prairti...santykiai neisdraskytoje seimoje jau yra darbas, o ka kalbeti apie musu seimas....Mes irgi su vyru sisipykom, lygioje vietoje, vienas zodis, vienas zvilgsnis, neteisingai suprasta situacija, laiku neparodytas demesys ir siunam is naujo....Per savo dvejus metelius as pastebejau viena dalyka, kad tokiom akimirkom kai istiesu noretusi santarves ir silumos, o iseina kitaip, reikia tiesiog priverstinai istrinti ta jausma, neleisti jam uzvaldyti taves, neleisti nuodyti gyvenimo, nepavyko kaledos, tebunie, verciam kita lapa su viltim, kad kita diena bus geresne, kad kitos kaledos bus sviesesnes....su viltim tau linkiu tokiu metu

EgleC
Man, kaip bebūtų keista, šitos Kalėdos buvo kaip eilinės dienos. Liūdesio nei daugiau, nei mažiau. Galvojau, kad verksiu ir verksiu... O neverkiau... Jaučiau, kad ašaros smaugia. Jaučiau, kad širdis plaka ne taip, kaip turėtų. Jaučiau, kad už šypsenos slepiu klyksmą. Bet juk taip būna ir kasdien...

Mano drauge tai vadina atidetais jausmais. Zmogus yra isties unikalus sutverimas. Kai musu samone persipildo tam tikru kiekiu jausmu ir dar saujele to jausmo sukeltu perdegima, tada isijungia apsauginis mechanizmas, kurio mes nevaldom, jis saugo mus nuo to baisingo sprogimo iki tos akimirkos kai mes pajegus tuos jausmus islaisvinti ir su jais isgyventi. Kai kartasi pasineriu i liudesi ir asaroju atrodo be priezasties visada pagalvoju, kad tai duo0kle tam jausmui , kuri turejau atideti....taip ir einam po zingsni i prieki

Visom mergaitem siemet sutikusiom pirmasias kaledas su Angelais siltas apkabinimas, saugokite save ir tikekite, kad kada nors bus lengviau, nes is tiesu bus, bet iki tos ramybes reikia ateiti ir jus einat, sauniai einat 4u.gif

Beje ar man vaidenasi , ar mes turim kaledini stebukliuka skyrelyje wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bicė: 28 gruodžio 2009 - 21:27
QUOTE(bicė @ 2009 12 28, 22:21)
Sveikos gyvos sulaukusios ir pragyvenusios pirmaji svenciu etapa 4u.gif 

Beje ar man vaidenasi , ar mes turim kaledini stebukliuka skyrelyje wub.gif

Sveikos 4u.gif
Man ir atrodo kad pasivaideno, jau norejau klaust, bet pagalvojau kad reik laukt...tai laukiam, gal prisipazins kuri mamyte wub.gif
Bice, del atidetu jausmu, sutinku 100proc thumbup.gif toki reiskini pastebejau ir vis pagalvoju, kaip ismokus ivaldyt jausmus ir jausmus atskleist tik ten kur galima, kur niekas nemato blush2.gif
Atsakyti
Na aš irgi pamačiau kad yra dar nauja mamytė, bet visdėlto lauksim kol pati pasisakys... wub.gif Tyliai džiaugiuosi... wub.gif
Atsakyti
šiąnakt keturios savaitės,kaip neturime Marko. tik keturios savaitės,o skausmo atrodo keturiems gyvenimams užtektų su kaupu verysad.gif .žinau,kad myliu Jį be galo ir mylėsiu iki paskutinės savo dienos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EditaRuckiene: 28 gruodžio 2009 - 22:55
Sveikos mamytės mirksiukas.gif visas su praėjusiomis šventėmis 4u.gif

mes šventes sutikome pas tėvus kaime smile.gif šiandien mano vyrukui pakilo temperatūra, tai net nežinau ar čia dantys kalti, ar peršalom g.gif nei slogos, nei kosulio neturim, tai tikėkimės, kad dantukai kalsis rolleyes.gif

... kad ir antros tokios kalėdos.... bet skausmas didelis.... vis dar........ tomis dienomis aplankiau savo dukrytę... uždegiau žvakutes.... deja tik tiek galiu jai duoti...... cray.gif

Papildyta:
QUOTE(EditaRuckiene @ 2009 12 29, 00:54)
šiąnakt keturios savaitės,kaip neturime Marko. tik keturios savaitės,o skausmo atrodo keturiems gyvenimams užtektų su kaupu verysad.gif .žinau,kad myliu Jį be galo ir mylėsiu iki paskutinės savo dienos

console.gif
Atsakyti