Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų laminavimas

QUOTE(dilgelyt @ 2010 02 08, 01:10)
Tai cia gal be plovimo (kuriu reikes dvieju) ir be dziovinimo (o fenavimas Andre salone tikrai brangus) ?

Gali buti, nes apie plauku dazyma ju psl parasyta, kad tipo skaiciuodami kaina nepamirskite fenavimo kainos, plauku plovimo kainos ir t.t.... tai viska sudejus ir gaunasi sumele doh.gif
P.S. O kad reklama sunkmeciu blush2.gif Viena vertus - kas visai neturi pinigu ir neis nauju technologiju bandyt, tos pacios namie gadinsis plaukus, antra vertus - nebukim jau tokie skrudzai makdakai - jei as neturiu darbo - tai lai ir kiti neturi - taip jokiu budu is krizes neislipsim... Tarkim mes sumokam kirpejai uz paslaugas , ji gal nupirks pas kazkuria is musu ne pati to nezinodama pagamintus papuosalus, atsibodusia suknele, batelius, tada kazkuri is musu kazkur dar kazka...... ir taip pinigeliai suksis, juk ekonomikos gaivinimui reikalinga gamyba ir paslaugu tiekimas, na bet cia jau as gal i kita skyreli su sitom mintim einu, sorry uz ot blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stichija: 08 vasario 2010 - 08:34
Va su ta reklama tai cia kazkas baisaus doh.gif ,kai norima gauti informacijos apie kazkokia procedura tai klausia visos is eiles,ir forume ir a.z. perpildyti buna,atrasineji visoms ta pati ka ir forume buni parasiusi,o va tik issiaiskina kad ta informacija suteikia kvalifikuotas meistras dirbantis jau daugeli metu is karto jis buna apkaltintas- reklama.Kaip tik reikia dziaugtis kad zmones su kvalifikacija atsako i musu klausimus,ir pacios mergaites mastykite ko klausiate,tokios asmeniskos informacijos kaip:kur tiksliai dirbate,kiek kainuoja ir pan reiketu klausti per a.z. nes ne jums bus kaltinimai metami del reklamos,o tai kuri atsake.
O uz procedura kuri trunka 1,5val ir priemones kad ir savikaina ne 20lt kainuoja,tai tikrai nera didele suma.Pvz dazai savikaina kur kas pigiau kainuoja,o dazymas su plovimu dziovinimu ir t.t. ir trunka apie 1val. kainuoja zymiai brangiau,aisku kieviename salone skirtingai,bet apytikriai be 100lt nenusidazysime.I kaina yra iskaiciuojama ne tik produkto iseigos kaina,bet ir laikas,netgi stazas ir kvalifikacija.Todel ta pati procedura pas skirtingus meistrus gali skirtingai kainuoti.
Atsakyti
Na prasom, issamus reportazas apie plauku laminavima 4u.gif
Kaip ir minejau, plaikus daziausi penktadieni, bet foto padariau sestadieni, kad visas kirpyklinis grozis jau butu apisgulejes ir apsiveles, taigi plaukai praejus parai po kirpyklos, kurioj buvo nudazyti ir nusnioti kokie geri 5 cm
user posted image
Vakar buvau laminuotis, nors sekmadieni vistiek issiploviau galva, nes norejau isbandyt Trevor Sorbie purinancia priemone, na bet nenukrypkim nuo temos blush2.gif
Taigi pirmadieni as jau buvau pas Stilista. Procedura, kaip ir minejo paneles truko apie 1.5 val. As vis galvojau - nu ko cia taip ilgai g.gif Ogi pasirodo laminatas nera kaip kokia kauke is saujos uzverciama ant galvos ir basta... Po to , kai Stilista isplove plaukus, antr dregnu laminata tepe kaip dazus - labai krupsciai skirstydama plauku sruogas ir tepdama su dazymo teptuku, tas ir uzima daugiausiai laiko. Laminatas atrodo kaip bespalve plauku zele, nei kvapo, nei kokiu kitu keistu pojuciu. Tepama gal gerus 2 cm nuo saknu. Po kokiu 25 minuciu ejom plautis galvos, o paskui plaukai buvo paprasciausiai isdziovinti fenu. Nuotrauka specialiai dariau tik siandien ryte, kad irgi jau butu pasivele ir pasiguleje per nakti
user posted image
Pirmiausia, ka pastebejau, tai isejus i lauka - o buvau su kailiniais, kepure ir vilnoniniu saliku - plaukai nustojo elektrintis blink.gif , graziai sau krenta , bet nesisiausia. Rezultatas, kaip panos minejo labiau jauciasi, nei matosi. Braukiant pirstais per plaukus, kaip ir sakiau Stilistai, mane apeme toks jausmas kad glostau zirgo karcius ( kas nera glostes, tas nesupras blush2.gif ), nes plaukai pasidare svelnus, slidus, tvirti, sunkus, padidejo ju turis, is karto pajutau, kad sunkiau galvai. Bajeriai prasidejo namie lotuliukas.gif , paprastai vakare as vaikstau plaukus susisukus i kuoda ir perverus viena kuodine spilka - vakar bandziau taip pat. Ne velnio blink.gif jie tokie slidus, kad kuodine spilka gal 20 kartu slydo ir ju lauk, nakciai susipyniau kasa, atsibudau - gumyte isslydusi, plaukai palaidi, bet nesusivele visiskai blink.gif Jeigu tai butu atsitike anksciau, be spec priemoniu as ju neissukuociau doh.gif Tai vat pradziai tokie ispudziai, kaip issiplausiu galva papasakosiu, kas keiciasi 4u.gif Beja, Stilista tikrai ismano savo darba, pati labai faina ir labai grazus jos plaukai thumbup.gif Fainai paplepejom, malonu lankytis ne pas kokia surugele 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2010 02 09, 09:14)
Na prasom, issamus reportazas apie plauku laminavima  4u.gif

Kaip gaila, jog nera Siauliuose kas daro sia procedura... verysad.gif Kiek skambinau i ivairius salonus, niekas nebuvo girdeje apie joki laminavima ir pradejo siulyti visokias atstatomasias kaukes..... schmoll.gif
Jei ne paslaptis, kiek mokejot, nes jusu plaukai tokio pat ilgio, kaip mano blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 10 vasario 2010 - 00:35
QUOTE(Sunreja @ 2010 02 09, 09:37)
Kaip gaila, jog nera Siauliuose kas daro sia procedura...  verysad.gif  Kiek skambinau i ivairius salonus, niekas nebuvo girdeje apie joki laminavima ir pradejo siulyti visokias atstatomasias kaukes.....  schmoll.gif
Jei ne paslaptis, kiek mokejot, nes jusu plaukai tokio pat ilgio, kaip mano  blush2.gif  4u.gif

Mokejau 80 litu, manau nera cia ko slepti ax.gif Plaukai mano dazyti, nes 99 proc. jau zili doh.gif Bet as ismasciau, kad sumokejus tuos pinigelius sutaupysiu ant brangiu kaukiu, sampunu ir ampuliu, nes islaidos vien prieziurai kas menesi siekdavo apie 300 Lt doh.gif , tai manau cia sutaupysiu, nes dabar uzteks lengvo smapuno, kondicionieriaus ir plauku aliejuko blush2.gif
Atsakyti
Šnekėjau ir aš su savo kirpėja apie plaukų laminavima. Ji man paaiškino, kad šia procedura reik daryti 1 kt. per mėn. butinai g.gif ir, kad pažeistam plaukui yra geriau kirpimas o ne laminavimas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raulina: 09 vasario 2010 - 10:24
QUOTE(raulina @ 2010 02 09, 10:24)
Šnekėjau ir aš su savo kirpėja apie plaukų laminavima.  Ji man paaiškino, kad šia procedura reik daryti 1 kt. per mėn. butinai  g.gif ir, kad pažeistam plaukui yra geriau kirpimas o ne laminavimas  4u.gif

As irgi apie tai kalbejau su savo kirpeja ir ji nebuvo pries, tik papasakojo apie lorealio laminata, kai slapius plaukus kaitina lygintuvu, o cia suzinojus, kad nebus plaukai kaitinami buvo net labai uz... gali buti, kad kirpejos tiesiog realiai bijo prarasti savo klientes, uztat bus pries blush2.gif , bet kadangi as saviskes uz jokius pinigus i nieka nekeisiu, tai ji nebijo manes isleist paeksperimentuot lotuliukas.gif , vistiek visada pas ja gryztu blush2.gif , siaip ar taip, tvirta nuomone gali susidaryti tik tada, kai esi pats isbandes 4u.gif
Atsakyti
Nuostabus plaukai,tikrai smagu paganyti akis i tokius grozius wub.gif rezultatas gal taip akivaizdziai nesimato,bet man tavo plaukai atrodo tokie pasunkeje,igijo svorio,o blizgesio ir silko svelnumo pojucio per fotoaparata neimanoma perduoti,bet isivaizduoju kokie jie dabar yra wub.gif
Na o as tikiuosi kad laminavimas man pades greiciau atsiauginti,mano taip kvailai sudegintus plaukus.Vakar nusidaziau,labai ilgai uztrukome,todel jau jokiu laminavimu nebedareme,nes darbas buvo isties didelis,pakeiciau visiskai spalvyte,aisku teko juos siek tiek pakankinti,bet tai tik i gera bus,nes spalva yra tokia kokios ir norejau ir nereikes man kaitalioti jos,is vienokios i kitokia,nes su savo neapsisprendimais ir susivariau plaukus,dabar nusidaziau abiem man labiausiai patinkanciomis spalvomis,kad nereiketu ateityje vel metytis ir siandien vaziuoju sau ir mamai susilaminuoti plaukucius.
Atsakyti
Stichija bigsmile.gif Įdomu, kaip atrodys po keliolikos plovimų, po mėnesio koks pojūtis, ar būtina kiekvieną mielą mėnesį laminuotis 4u.gif
O šiaip kokias priemones - kaukes, ampules, šampūnus ir pan. anksčiau naudojot ar tebenaudojat? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 09 vasario 2010 - 12:55
Skirtingos foto, netgi šviesesni ir tiesesni atrodo antroj g.gif Gal nuotraukoj taip nesimato akivaizdžiai, bet jaučiasi iš bendro vaizdo, kad antroj žvilgesni, paslankesni.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 09 vasario 2010 - 15:36
QUOTE(Victorious @ 2010 02 09, 15:35)
Skirtingos foto, netgi šviesesni ir tiesesni atrodo antroj g.gif Gal nuotraukoj taip nesimato akivaizdžiai, bet jaučiasi iš bendro vaizdo, kad antroj žvilgesni, paslankesni.

Pirmoj foto plaukai buvo garbanoti tiesintuvu, antroj tik isdziovinti paprastu fenu... Jo, man irgi atrodo, kad siek tiek pasviesejo blush2.gif Nors galejo man per pora plovimu ( cia dar pries laminavima ) ta varine spalva ir pasiplauti, nes kai namie ploviau plaukus pries einant pas Stilista tai vandenelis dar rudas bego doh.gif
Atsakyti
QUOTE(stilista @ 2010 02 05, 20:30)
Taciau laminatas NEGYDO, jis tik padeda sukurti sveiko plauko ivaizdi smile.gif Todel jus galite tureti tvirtesnius, blizgesnius plaukus nei dave jums Dievas, ar genai, ar kas ten smile.gif

aš turiu klausimą,
ant mano plaukų buvo darytas vadinamas žolinis cheminis legvas (sarma style) ir dabar jau labai didelė dalis jo nukirpta, bet galai likę, ir kas blogiausia šonuose link priekio.
dabar labai noriu greičiau atsiauginti plaukus ir svarstau ar visgi man nukirpti tuos cheminius plaukus, ar gal visus susilaminuoti?
kiek ilgai jaučiasi efektas jo? ta parsme, kada jis nusiplauna ar tiesiog pranyksta?

QUOTE(linuxox @ 2010 02 09, 11:05)
r nusidaziau abiem man labiausiai patinkanciomis spalvomis,kad nereiketu ateityje vel metytis ir siandien vaziuoju sau ir mamai susilaminuoti plaukucius.

ir mano t apati problema, šviesinau namuose, susigadinau, gavosi 3-spalvė, nuėjau pas kirpėją, ir ji vistiek pagal galus nudažė, nu sakė labai blogai bus tipo mano plaukam jei dar šviesinsim, o galai vaisai nenori šviesėti, yra vos ne juodi.
dabar dažė su loreal ir siūlė šviesas "lazanijas" bet sakiau pagalvosiu.

labai noriu paklausti kaip tu nusidažei, kokiom spalvom, nes įtariu irgi blaškeisi tarp šviesių ir tamsių rudų rolleyes.gif
gal foto gali įdėti?
kur dažeisi, jei vilniuje? ačiū
Atsakyti