Na prasom, issamus reportazas apie plauku laminavima
Kaip ir minejau, plaikus daziausi penktadieni, bet foto padariau sestadieni, kad visas kirpyklinis grozis jau butu apisgulejes ir apsiveles, taigi plaukai praejus parai po kirpyklos, kurioj buvo nudazyti ir nusnioti kokie geri 5 cm

Vakar buvau laminuotis, nors sekmadieni vistiek issiploviau galva, nes norejau isbandyt Trevor Sorbie purinancia priemone, na bet nenukrypkim nuo temos
Taigi pirmadieni as jau buvau pas Stilista. Procedura, kaip ir minejo paneles truko apie 1.5 val. As vis galvojau - nu ko cia taip ilgai

Ogi pasirodo laminatas nera kaip kokia kauke is saujos uzverciama ant galvos ir basta... Po to , kai Stilista isplove plaukus, antr dregnu laminata tepe kaip dazus - labai krupsciai skirstydama plauku sruogas ir tepdama su dazymo teptuku, tas ir uzima daugiausiai laiko. Laminatas atrodo kaip bespalve plauku zele, nei kvapo, nei kokiu kitu keistu pojuciu. Tepama gal gerus 2 cm nuo saknu. Po kokiu 25 minuciu ejom plautis galvos, o paskui plaukai buvo paprasciausiai isdziovinti fenu. Nuotrauka specialiai dariau tik siandien ryte, kad irgi jau butu pasivele ir pasiguleje per nakti

Pirmiausia, ka pastebejau, tai isejus i lauka - o buvau su kailiniais, kepure ir vilnoniniu saliku - plaukai nustojo elektrintis

, graziai sau krenta , bet nesisiausia. Rezultatas, kaip panos minejo labiau jauciasi, nei matosi. Braukiant pirstais per plaukus, kaip ir sakiau Stilistai, mane apeme toks jausmas kad glostau zirgo karcius ( kas nera glostes, tas nesupras

), nes plaukai pasidare svelnus, slidus, tvirti, sunkus, padidejo ju turis, is karto pajutau, kad sunkiau galvai. Bajeriai prasidejo namie

, paprastai vakare as vaikstau plaukus susisukus i kuoda ir perverus viena kuodine spilka - vakar bandziau taip pat. Ne velnio

jie tokie slidus, kad kuodine spilka gal 20 kartu slydo ir ju lauk, nakciai susipyniau kasa, atsibudau - gumyte isslydusi, plaukai palaidi, bet nesusivele visiskai

Jeigu tai butu atsitike anksciau, be spec priemoniu as ju neissukuociau

Tai vat pradziai tokie ispudziai, kaip issiplausiu galva papasakosiu, kas keiciasi

Beja, Stilista tikrai ismano savo darba, pati labai faina ir labai grazus jos plaukai

Fainai paplepejom, malonu lankytis ne pas kokia surugele