Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų laminavimas

QUOTE(Paradoksualė @ 2010 02 15, 14:09)
mano pazistama pries menesi laminavosi irgi ,tai vakar uzbegus buvo,parode "rezultatus" sone vienam istrupejo plaukai beveik 15 cm. i virsu.. susiskambino su kirpeja,tai sake ateit,bent kirpyma kazkoki padarys veltui,nes jau skunda norejo rasyt jinai.. tokius plaukus "susiko"  doh.gif

blink.gif blink.gif blink.gif

O tai ka kirpeja sake?!!?!?!! unsure.gif
Atsakyti
Man Stichijos plaukai gražiau atrodo pirmoje foto, kiek suprantu prieš laminavimą. Spalva ten graži, antrojoje ji tarpais jau išblukusi. Bet prisiminus kaip sugadinti jūsų plaukai buvo ir kaip atrodė, tai dabar daug daug gražiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2010 02 15, 16:14)
blink.gif  blink.gif  blink.gif

O tai ka kirpeja sake?!!?!?!!  unsure.gif

pasake,kad visko galejo buti doh.gif
kazkaip net nenustebo sake...gal yra jau buve tokiu "poveikiu".. a vat su kokia firma dirba,neklausiau...
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2010 02 15, 17:12)
Jooo, cia tai ziauru.....  unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif  blink.gif

ne tas zodis.. matyt isbandymo triusiai moterys dabar su tom naujienom doh.gif ...
gal ko padaugino..nes sakesi plaukai atrode storesni,stipresni... ir toks jausmas kad nuluzinejo tiesiog.. blink.gif
Atsakyti
O gal jai visai ne laminavima dare,nes laminate nera jokiu ingriedientu kurie galetu nors kiek nors pazeisti plaukus,pasiziurejau i Selektyvo sudeti ir i Sebastiano,kai kurie yra tie patys,bet ne vienas is ju negali sugadinti plauku,nei amoniako,nei peroksido nei dar kazkokiu tokiu nesveiku dalyku nera,buk gera paklausk savo drauges kur pas ka daresi,ka naudojo ir t.t. nes mums reikia zinoti visas galimas situacijas ir pasekmes,todel ipareigojame tave visko issiklausineti smile.gif nes kartais taip buna kad viena ne taip papasakojo,kita dar ne taip suprato ir paskui sklando visokiausi gandai,kurie kartais juoka kelia.
Dilgelyte,su kokiom priemonem tu dareisi laminavima,primink mums prasau?Kokias po to priemones naudojai sampuna,condicionieriu ir t.t.?Ar tau sake kad efektas labiausiai matomas po trecio karto,as tai sakiau darysiu kas 3 savaites,nes jeigu yra sakoma jog issilaiko 6-8savaites,tai norint gauti realu rezultata reikia dalinti is 2 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2010 02 15, 19:15)
Dilgelyte,su kokiom priemonem tu dareisi laminavima,primink mums prasau?Kokias po to priemones naudojai sampuna,condicionieriu ir t.t.?Ar tau sake kad efektas labiausiai matomas po trecio karto,as tai sakiau darysiu kas 3 savaites,nes jeigu yra sakoma jog issilaiko 6-8savaites,tai norint gauti realu rezultata reikia dalinti is 2 smile.gif

Su Paul Mitchel
Kaip efektas gali labiausiai matytis po trecio karto,jeigu po menesio laminatas buna visiskai nusiploves nuo plauku? Ir kai darai kita karta,darai vel ant svariu plauku. smile.gif Ne,tokiu pasaku,man niekas nepasakojo,mano kirpeja buvo gera 4u.gif
Kaip ir sake nenaudojau (nors niekada nenaudoju) giliai valanciu sampunu,tik svelnius skirtus sausiems jautriems plaukams, ir ploviau dar ti ku kartus,nes plaukai mazai riebaluojas.
Atsakyti
Oi as tikrai to nesakau,kad butent po trecio karto viskas buna ciki :)Kol pati ant saves pilnai neissibandziau,tai net ir technologais netikiu,tikiu tik tuo ka pati isbandau ant saves ir ant man artimu zmoniu,kurie sako viska taip kaip yra.
Selektyvo technologe sake per seminara kad didziausias efektas matosi po trecio karto,tai todel ir paklausiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2010 02 16, 11:38)
Oi as tikrai to nesakau,kad butent po trecio karto viskas buna ciki :)Kol pati ant saves pilnai neissibandziau,tai net ir technologais netikiu,tikiu tik tuo ka pati isbandau ant saves ir ant man artimu zmoniu,kurie sako viska taip kaip yra.
Selektyvo technologe sake per seminara kad didziausias efektas matosi po trecio karto,tai todel ir paklausiau  4u.gif

gal selektyvas nenusiplauna iki galo ir kuo jo is ilgiau prikaupsi tuo geriau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2010 02 15, 15:09)
mano pazistama pries menesi laminavosi irgi ,tai vakar uzbegus buvo,parode "rezultatus" sone vienam istrupejo plaukai beveik 15 cm. i virsu.. susiskambino su kirpeja,tai sake ateit,bent kirpyma kazkoki padarys veltui,nes jau skunda norejo rasyt jinai.. tokius plaukus "susiko"  doh.gif

kur ir su kokios firmos priemonem?
man keistokai skamba,juk nieko 'tokio' nera tose sudetyse,kas galetu pakenkti plaukams,o dar ypac sitaip.tikrai bent firma kokia tada parasyk,nes dabar,tai skamba kaip dezinformacija.
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2010 02 15, 14:55)
Man labai labai gaila,bet turiu pripazinti,kad isplovus galva po laminavimo plaukai atrodo tokie kaip buve. verysad.gif  Nei truputelio nebesimato ir nesijaucia jokio poveikio.Naudojau savo pacias geriausias ir labiausiai glotninancias profesionales plauku priemones ,o plaukai - vel nebesvelnus ,pasiausia ,pasipute,kieti ir neblizgantys. Zinoma,atitinkamai isfenavus ir patiesinus atrodo puikiai, kaip is kirpyklos, bet po tokiu priemoniu jie man visada atrodo gerai,o laminavau butent su ideja,kad nereiktu savo jautriu, sausu plauku fenuot ar tiesint. Stebuklo nesitikjau,bet nors minimalaus minimalaus efekto..deja sad.gif Gaila pinigu.

O kokie tavo plaukai?kokia ju bukle ir poreikiai?
gal labai nustekenti dazymu,silpni is prigimties ar pan.?
Atsakyti
as irgi labai uzsivedus buvau,tai dabar net ismuse is veziu.gal dilgelytes plaukai nedazyti-girdejau,kad efektas nedazytiem nelabai ir matos.na butu faina,kad pasidalintu mintim.
o kaip STICHIJA?
Atsakyti
QUOTE(etamo21 @ 2010 02 17, 20:19)
as irgi labai uzsivedus buvau,tai dabar net ismuse is veziu.gal dilgelytes plaukai nedazyti-girdejau,kad efektas nedazytiem nelabai ir matos.na butu faina,kad pasidalintu mintim.
o kaip STICHIJA?

Mano plaukai tamsiai dazomi jau daug metu. Poveikis ispradziu atrode lb nuostabus,bet isplovus galva paiskejo,kad tai buvo tik geras isfenavimas/istieisnimas.
Gink dieve,nesakau,kad laminavimas man sugadino plaukus,ar kaip nors juos pakeite i blogaja puse. Tiesiog nieko nepadare,as nepastebiu ir nejauciu jokio poveikio, plaukai tokiepatys kaip ir pries procedura.
Papildyta:
QUOTE(etamo21 @ 2010 02 16, 19:34)
O kokie tavo plaukai?kokia ju bukle ir poreikiai?
gal labai nustekenti dazymu,silpni is prigimties ar pan.?

Pazeisti tamsiais dazais,bet ir tai nuplaunamais-milkshake. Kazkada lb slinko nuo dietu,tai nelabai daug turiu. Galiukai senai kirpti tai patriuse, bet pats plaukas lb storas, kietas,linkes banguotis ir pustis, bet tikrai nera lb sausi. Poreikis-slidumas ir glotnumas,kad norint bent normaliai atrodyt nereiketu plauku traumuoti fenu ar znyplem.
Isplovus galva tikrai vaizdas tokspat koks buvo sad.gif Lb gaila pinigu,dar niekad nesijauciau taip i bala ismetus sitokios sumos ;(
Atsakyti