QUOTE(Aurora11 @ 2010 07 17, 15:25)
Man irgi smalsu

Ar yra bandžiusių laminuotis pas Renatą?
Beje, o nedažytiems plaukams laminavimas tinka? Man plaukas sveikas, tačiau plonas ir nesveikai greitai džiūsta ir šiaušiasi

Kaip manot, ar būtų naudos iš laminavimo?
Sveikos,merginos. Man labai idomu,kas aplamai ta procedura ivardino ''laminavimu'',nes tai ne kas kita,kaip plauku atstatomoji procedura. Plauku niekas neuzlaminuoja,neapgaubia kazkokia plevele,o tiesiog gydo jusu luzinejancius,trupancius plaukus, uzpildo nuluzinejusiu zvyneliu vietas kitokiomis dirbtinemis priemonemis. Tokia procedura reikia daryti pries dazyma,o ne po jo.Nejaugi jus ant tiek bukos,kad leidziates sau kabinti tokius makaronus. Man geda del tokiu kolegiu,kurios darosi reklama kabindamos jums spagecius ant ausu.Ampulese yra ne laminatas, o koncentruotas aliejus kurio sudety dazniausiai buna bambuko koncentratas,nes bambukas yra vienas is pagrindiniu komponentu,skirtu gydyti plauka. Jis yra sildomas ne todel,kad butu super puper,kaip kazkurios cia rase, o tam kad suskystetu ir lengviau pasiskirstytu ant plauku. Butent tiesinimo metu sis aliejus yra ivedamas i plauko vidu. Namu salygom naudoti jis yra kaip serumas,skystesnis,kad klientem butu lengviau paciom atlikti proceduras ir jo poveikis ne ka prastesnis nei profesionali linija. Dar skaiciau,kad kazkam pries tepant plaukus net plauku neisplove.o turejo,nes butent tos pacios linijos sampunas tinkamai paruosia plaukus tolimesniam darbui. Si procedura tikrai nerekomenduojama toms,kurios turi sveikus,nedazytus plaukus,toms,kurios dazo tik su beamoniakiniais dazais ir neturi rupesciu del plauku sausumo. Jei naturalus plaukai yra sausi,tai paradekime nuo to,kaip jie priziurimi:fenai,tiesintuvai,saule,jura,netinkami sampunai,sepeciai su metaliniais dantukais,suvelti kuodeliai,kai plauku galiukai yra uzlauzomi gumelemis...Priezasciu daug... Jei jau ryztates toms proceduroms,tai tam,kad butu matomas rezultatas reikia atlikti ne maziau kaip 3 proceduras ir intervalas tarp ju negali buti didesnis nei 2 savaites. As nedirbu su Sebastiano firma,bet visi darbo principai vienodi. Musiske firma taipogi kieta ir mes klientem siulom sias proceduras, bet mielos koleges, bukim atviros ir saziningos,nejaugi negalima uzsidirbti pinigeliu nesinaudojant musu klienciu neizinojimu. Vadinkime visus dalykus tikrais vardais.Mama Kristina,tu super

.