QUOTE(Rastika @ 2009 12 31, 09:42)
QUOTE(Rastika @ 2009 12 31, 09:42)
super naujiena
Labas rytas, mergaites
PAGALIAU TURIU O!!!!!
FF jau nubreze raudona - kad ir punktyrine - linija - laukiu jos nuo rugsejo. BP dar nesiryzta, matyt, nezymejau jokiu OT ir isskyru - ale praeitais anovuliaciniais ciklais tos isskyros man tokios kiausininines atrode, kad dabar nenoriu apsigauti
Tik kodel mano O net po 3 paru po sprogduku?
FF
BP
PAGALIAU TURIU O!!!!!
FF
BP
Sveikinu gretusiu tikekimes po poros savaiteliu dar geresniu ziniu
Sveikos,
sprendziu pagal tai kaip ir turetu buti...
nes visalaika buna panasiai tas pats.... 
Kadangi šįkart O vėlavo tai ir mmm reik laukt vėliau
Va dėl to geriau pradėti imtis rimtesnių planavimo veiksmų kaip BT bent po kokių 3 mėn nepastojimo
Sveikinu
Gerai kad ND atlikot
Su tuo ir sveikinu
Linksmų jums sutiktuvių, ir patys šilčiausi linkėjimai naujiems metams - kad visų mūsų svajonės išsipildytų
QUOTE(MazaZvaigzdute @ 2009 12 30, 17:52)
Kadangi šįkart O vėlavo tai ir mmm reik laukt vėliau
QUOTE(lauroone @ 2009 12 30, 23:06)
kazkada pries pora menesiuku buvau pas jus uzsukusi ir zadejau jungtis i jusu gretas
bet taip isejo, kad dar ne nespejus normaliai isivaziuoti i visus BT matavimo niuansus pries puse savaiteles suzinojau, kad laukiuosi
Va dėl to geriau pradėti imtis rimtesnių planavimo veiksmų kaip BT bent po kokių 3 mėn nepastojimo
Sveikinu
QUOTE(Alvyda @ 2009 12 31, 08:01)
Panašu, kad tas mano niekam tikęs ir susiraukšlėjęs visdėlto ovuliavo. Ar kokybiškai, čia jau kitas klausimas
http://www.babyplan.ru/profile/52257
http://www.babyplan.ru/profile/52257
QUOTE(gretusiu @ 2009 12 31, 10:47)
Su tuo ir sveikinu
Linksmų jums sutiktuvių, ir patys šilčiausi linkėjimai naujiems metams - kad visų mūsų svajonės išsipildytų
Labas rytas 
Labai gražus pakilimas
superinės naujienos
Laukiam laimingos pabaigos
QUOTE(Rastika @ 2009 12 30, 20:50)
Labai gražus pakilimas
QUOTE(gretusiu @ 2009 12 31, 10:47)
Labas rytas, mergaites
PAGALIAU TURIU O!!!!!
FF jau nubreze raudona - kad ir punktyrine - linija - laukiu jos nuo rugsejo.
PAGALIAU TURIU O!!!!!
QUOTE(Chenelle @ 2009 12 31, 10:55)
Ajajaj, cia jau per daug man vienam ciklui - as ir situo pasiekimu dziaugiuosi
Man irgi pagaliau nubrėžė O
Atrodo dauguma mergaičių dabar ovuliavo, smagu
Čiotkai būtų jei visos išsilaikytumėm laaaaaabai ilgai
Sveikutes
Siryt mano temperatura vel buvo 37.2 Vakar padariau NT ir jis buvo neigiamas, bet po keliu valandu kai issitraukiau as ji vel, nugi matosi antra linija, bet labai susiliejes, tai dabar galvos skausmas man, gal ten ta antra linija atsirado todel kad susiliejo
Turbut siandien vel eisiu pirkti naujo. ta nezinomybe zudo.ir kodel man tas kelias dienas tepe.... gal ten turejo but mm. zodziu mano galvoj dabar labai daug klaustuku
Siryt mano temperatura vel buvo 37.2 Vakar padariau NT ir jis buvo neigiamas, bet po keliu valandu kai issitraukiau as ji vel, nugi matosi antra linija, bet labai susiliejes, tai dabar galvos skausmas man, gal ten ta antra linija atsirado todel kad susiliejo
Turbut siandien vel eisiu pirkti naujo. ta nezinomybe zudo.ir kodel man tas kelias dienas tepe.... gal ten turejo but mm. zodziu mano galvoj dabar labai daug klaustuku
QUOTE(gretusiu @ 2009 12 31, 11:47)
Labas rytas, mergaites
PAGALIAU TURIU O!!!!!
FF jau nubreze raudona - kad ir punktyrine - linija - laukiu jos nuo rugsejo. BP dar nesiryzta, matyt, nezymejau jokiu OT ir isskyru - ale praeitais anovuliaciniais ciklais tos isskyros man tokios kiausininines atrode, kad dabar nenoriu apsigauti
FF
BP
PAGALIAU TURIU O!!!!!
FF
BP
QUOTE(neziniuxe @ 2009 12 31, 12:13)
Man irgi pagaliau nubrėžė O
Čiotkai būtų jei visos išsilaikytumėm laaaaaabai ilgai 
QUOTE(limpopooo @ 2009 12 31, 11:18)
Cia mano... atrodo jau galas, vakar tikejausi mm, nes tempa pakrito, o siandien vel pakilo

QUOTE(^Vakarė^ @ 2009 12 31, 11:19)
Sveikutes
Oj laukiam NT