Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas, naujokės skaitykit 1 psl.

QUOTE(vaidalina @ 2010 01 04, 10:36)
Sveikinu  thumbup.gif  wub.gif

ir as prisideu 4u.gif Tikrai nuostabi metu pradzia!!!

Mergaites, vakar klausiau, bet negavau atsakymo. tai kartojuosi siandien ax.gif Kiek laiko turi tempa islikti pakilus, kad sakytume, jog O ivyko?

man jau paranoja, kad O nevyksta doh.gif Vakar tempa buvo 37, o siandien jau 36,9. tai cia jau reiskia, kad pakrito it del to O nebuvo ar kaip? doh.gif

Buciau labai labai dekinga uz atsakymus!!!
Atsakyti
QUOTE(daivukas27 @ 2010 01 04, 21:40)
Labas vakarelis,sveikinu nauja nestuke 4u.gif .O pas mane tai nekokios zinios,dariausi NT neiskentus ir parode viena  bruksniuka  angel_sadangel.gif,idedu savo netikusi grafika http://www.babyplan.ru/profile/49819

uzjauciu verysad.gif pati panasiai jauciuosi...
Atsakyti
[quote=Chenelle,2010 01 04, 07:15]
angel_sadangel.gif

user posted image

Na nenusimink,kita cikla turi pavykt ir mums console.gif
Atsakyti
QUOTE(pepilota @ 2010 01 04, 21:42)
Mergaites, vakar klausiau, bet negavau atsakymo. tai kartojuosi siandien ax.gif  Kiek laiko turi tempa islikti pakilus, kad sakytume, jog O ivyko?

3 dienas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Chenelle @ 2010 01 04, 19:42)
uzjauciu verysad.gif  pati panasiai jauciuosi...

Dekui,bet kodel mano BT nenukrito? g.gif
Atsakyti
QUOTE(pepilota @ 2010 01 04, 21:42)
man jau paranoja, kad O nevyksta doh.gif  Vakar tempa buvo 37, o siandien jau 36,9. tai cia jau reiskia, kad pakrito it del to O nebuvo ar kaip? doh.gif

ziurint su kokia temp lygini, siaip 0,1 tai cia svyravimas , net pakritimu neiskaitysi smile.gif o savo grafikeli mums idesi ax.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Chenelle @ 2010 01 04, 20:41)
pirma cikla matuoji? kokio jis ilgio? jei trumpas sutikciau su ff  4u.gif

Cia yra 17 ciklas, jie gan trumpi, bet vidutiniskai kazkur 23 d, bet O dazniausiai buna arba 10cd arba 14cd, ir isviso tie mano ciklai tai didelis bardakas, jau sitiek matuoju, bet vistiek nesusigaudau g.gif Pastovumo jokio.
Atsakyti
QUOTE(daivukas27 @ 2010 01 04, 21:44)
Dekui,bet kodel mano BT nenukrito? g.gif

arba O veliau nei brezia, pvz tau dabar 12 dpo rolleyes.gif
pas tave 16 dpo ir ryt nukris verysad.gif
o gal tu is tu, kur testas ilgai neparodo bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(lelyteuk @ 2010 01 04, 21:48)
10cd arba 14cd

na tada tikrai sunku pasakyt rolleyes.gif o po ovuliacijoa temp irgi iki skirtingo lygio pakyla? Siaip as uz 12-13 cd, nes II fazej temp dazniausiai kilsteli iki 37
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chenelle: 04 sausio 2010 - 20:54
QUOTE(Chenelle @ 2010 01 04, 22:44)
3 dienas  4u.gif

Labai aciu!!! 4u.gif

QUOTE(Chenelle @ 2010 01 04, 22:47)
ziurint su kokia temp lygini, siaip 0,1 tai cia svyravimas , net pakritimu neiskaitysi  smile.gif  o savo grafikeli mums idesi  ax.gif ?

Einu pirmo psl. skaityt kaip idet blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lelyteuk @ 2010 01 04, 18:56)
Sveikos dar karta  ax.gif  vakar taip ir nesulaukiau atsakymo  blush2.gif , gal siandien atsiras norinciu ar galinciu pakomentuot mano grafikus. Visgi kaip manot kuris yra tikslesnis grafikas FF ar BP  blush2.gif Atsiprasau uz ikyruma, tiesiog jus gal labiau patyrusios, nezinau daugiau ko ir paklausti

O kitu O pozymiu tau nebuna? Isskyru, skausmeliu, krutine gal jautresne, spuogeliais paberia, OT nedarai?

Taip butu lengviau apsispresti del O mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Chenelle @ 2010 01 04, 19:51)
arba O veliau nei brezia, pvz tau dabar 12 dpo  rolleyes.gif
pas tave 16 dpo ir ryt nukris  verysad.gif
o gal tu is tu, kur testas ilgai neparodo  bigsmile.gif
Papildyta:
na tada tikrai sunku pasakyt  rolleyes.gif o po ovuliacijoa temp irgi iki skirtingo lygio pakyla? Siaip as uz 12-13 cd, nes II fazej temp dazniausiai kilsteli iki 37

Kaip buvo nestumas pries daugeli metu,tai NT rode,na rytoj bus matyt ar nukrisiu,ar ne
Atsakyti
QUOTE(Selva @ 2010 01 04, 20:59)
O kitu O pozymiu tau nebuna? Isskyru, skausmeliu, krutine gal jautresne, spuogeliais paberia, OT nedarai?

Taip butu lengviau apsispresti del O  mirksiukas.gif

dazniausiai as jauciu skausmus sone, kaio vyksta O, bet si karta kazkaip arba nepajauciau arba nebuvo ir netgi i isskyras neatkreipiau demesi ax.gif
Atsakyti