QUOTE(vajuta @ 2010 04 27, 09:32)
reikia siek tiek ziureti ka ileidziate gyventi
Esmė ne tame (nuomininkai buvo pakankamai išsilavinę, inteligentiški),esmė požiūryje - SAVO būstą nudėvi per 10 metų, SVETIMĄ - per metus, nes negaila. Nes "o už ką tada pinigus moku?". Savam būste išvažiuodama nepalieku atvirų langų. O svetimam nuomoninkai paliko, ai, supleijo siena, na ir kas, juk ne mano. Išsikėlė, surado kitą dar nenudrengtą butą. Ir tiek to vargo.
QUOTE(vajuta @ 2010 04 27, 09:32)
del nemokejimo nuomos.. o konkreciai tai seimai, apie kuria buvo uzsiminta, dar sunkiau. tokiai seimai atleisciau skola ir leisciau gyventi mokant tik mokescius jei man tai leistu galimybes. jei ne, duociau termina paieskot kito varianto. bet nesiulyciau SEIMAI nakvynes namu.
Na, mūsų atveju buvo visiškai kita situacija (t.y., manau, buvo piktybiškai paisnaudota patiklumu) . Taip, atjausti ir būti altruistu yra gerai, bet iš esmės, nuoma yra verslas, t.y., nuomotojas nenuomtų, jei nesitikėtų pelno.
Ir dar, klausimas: įsivaizduokit situaciją, ateina nuomotojas pas savo nuomininkus ir savo - nutiko taip, kad man jau kelis mėnesius nemoka algos, yra šeima, vaikai. Neišgyvenam, degalai brangsta, maistas brangsta, sunku. Klausykit, mokėkit mums nuo šiol 300 lt daugiau, nes mums sunku dabar, o vėliau, kai situacija susitvarkys, galbūt nuleisim kainą iki senosios (aišku, "skolas" mums nurašysite, juk žmonės esat, ne -žvėrys). Ką manot?