Įkraunama...
Įkraunama...

Statomes namus Klaipedos krastuose!

QUOTE(Raja28 @ 2010 01 08, 21:56)
o virtuvej po spintelem irgi nedejom nors ir laukine siena, manau svarbu gera ventiliacija namuos o ne kaip ir kur  ir kiek isvedziota grindinio g.gif

biggrin.gif NA o as manau kad svarbu apsoliut viskas ir vetiliacija ir pilnai siltos grindys.
siluma kaulu nelauzo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ilonux @ 2010 01 08, 20:35)
Mes pas Milda Kuraityte einam, Paupiu PSPC. Jauna ir kompetetinga gydytoja. Tai esu patenkinta ir dekinga indruciukui ir jos uosvienei, kad patare pas ja. Daug is musu kvartalo zmoniu tam PSPC prisirase. Viskas ten gerai, isskyrus aisku, eiles sezono metu, bet tos eiles buvo absoliuciai visur, kur bebuvau prisirasius  doh.gif

Aciu aciu aciu smile.gif . O pati pas ka eini??

Dar va del tu reguliatoriu, dabar tarkim pas mus 2 vaiku kambariai, vienas yra su 1 lauko siena i pietrycius, o kitas kambarys su 2 lauko sienom i pietvakarius (is ten daugiau salto vejo pus), tai juos tikrai reiks sildyt skirtingai...

Palangos-mama, nu bet jei spintelej bus uogienes siltos ar vonioj sampunai silumoj stoves, nu irgi nelabai kas gal.
Atsakyti
ilonux, as tai rimta kova pradejau su savo 7kg lotuliukas.gif lotuliukas.gif Pradejau tuos 8 minuciu pratimukus daryti.. vakar pirma karta dariau, o siandien jau kaip suspardyta vaikstau biggrin.gif Vadinasi teisingai dariau biggrin.gif po kokiu 2sav ir rezultatai turetu pasimatyti thumbup.gif Man butinai reik,nes kitaip i suknele neitilpsiu doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 01 08, 21:46)
Dar va del tu reguliatoriu, dabar tarkim pas mus 2 vaiku kambariai, vienas yra su 1 lauko siena i pietrycius, o kitas kambarys su 2 lauko sienom i pietvakarius (is ten daugiau salto vejo pus), tai juos tikrai reiks sildyt skirtingai...

Palangos-mama, nu bet jei spintelej bus uogienes siltos ar vonioj sampunai silumoj stoves, nu irgi nelabai kas gal.

Nu tai ir viename ir kitame kambaryje dedi tuos termoreguliatorius ir pagal ju nustatymus sildys skirtingai, na teoriskai taip turetu buti smile.gif

Na vonioje kadangi dregmes daug, tai ir sildymas ir vedinimas turi buti geri...O dar vonioje as noriu pakabinamos spinteles, tai del tu sampunu ir kometikos nepergyvenu..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indruciukas: 08 sausio 2010 - 20:51
QUOTE(indruciukas @ 2010 01 08, 20:46)
ilonux, as tai rimta kova pradejau su savo 7kg  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Pradejau tuos 8 minuciu pratimukus daryti.. vakar pirma karta dariau, o siandien jau kaip suspardyta vaikstau  biggrin.gif Vadinasi teisingai dariau  biggrin.gif po kokiu 2sav ir rezultatai turetu pasimatyti  thumbup.gif Man butinai reik,nes kitaip i suknele neitilpsiu doh.gif

KOKIE CIA PRATIMAI bigsmile.gif ?
O PAS mus stovi begimo takelis hole, tai per 2 metus buvau uzlipus kokiu 20 kartu doh.gif unsure.gif . Vis praeinu pro ji, eidama i balkona rukyt, vis prisiszadu lipt ant jo lotuliukas.gif , nu bet reikia jomajo, vietoj rukymo bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(indruciukas @ 2010 01 08, 20:50)
Nu tai ir viename ir kitame kambaryje dedi tuos termoreguliatorius.

Tai man toks vaizdas, kad ju reik kiekvienoj patalpoj unsure.gif . A brangus jie g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 01 08, 21:52)
KOKIE CIA PRATIMAI  bigsmile.gif ?
O PAS mus stovi begimo takelis hole, tai per 2 metus  buvau uzlipus kokiu 20 kartu doh.gif  unsure.gif . Vis praeinu pro ji, eidama i balkona rukyt, vis prisiszadu lipt ant jo lotuliukas.gif , nu bet reikia jomajo, vietoj rukymo  bigsmile.gif

Atkasiau sporto skyrelyje yra pratimai atskiroms kuno dalims thumbup.gif As kai aerobika lankiau, tai prisimenu tie pagrindiniai pratimai budavo. Patinka man kad neilgai trunki ir niekur eiti nereikia.. apsilimui vietoj palakstai 15min (tai tu RK galetum ant savo takelio palekti biggrin.gif ),paskui pilvo presui darai 8min pratimus, 8 kojoms arba dubcei arba rankoms ir paskui tempimo pratimu 8 min..., tik kazi kiek ilgai as juos darysiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
99% desim sildomas grindis vaiku kambariuose. bigsmile.gif biggrin.gif .
O mansardoj jauciu radiatorius g.gif
Papildyta:
QUOTE(indruciukas @ 2010 01 08, 20:58)
Atkasiau sporto skyrelyje yra pratimai atskiroms kuno dalims  thumbup.gif As kai aerobika lankiau, tai prisimenu tie pagrindiniai pratimai budavo. Patinka man kad neilgai trunki ir niekur eiti nereikia.. apsilimui vietoj palakstai 15min (tai tu RK galetum ant savo takelio palekti  biggrin.gif ),paskui pilvo presui darai 8min pratimus, 8 kojoms arba dubcei arba rankoms ir paskui tempimo pratimu 8 min..., tik kazi kiek ilgai as juos darysiu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

O turi aprasymus ar kokias foto ar ka??? Man reik lesku vidinei pusei ka nors ir pilvui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 01 08, 22:01)

O turi aprasymus ar kokias foto ar ka??? Man reik lesku vidinei pusei ka nors ir pilvui  biggrin.gif

Prasau:
http://www.supermama...howtopic=418559
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 01 08, 22:46)
Aciu aciu aciu  smile.gif . O pati pas ka eini??

biggrin.gif nedarykit nedarykit. tu vamzdeliu dekit kuo maziau, tik va veliau nedadesit .
uogiene -garaze, o sampunas gi ne ant grindu stoves o pakeltas metra nuo zemes-spinteleje.
cia gi mes dalinames nuomonem, tai mano pozicija daryt, o jums visoms (kas dar tik darysis) tai-rinktis paciom mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo palang-mamyte: 08 sausio 2010 - 21:06
QUOTE(palang-mamyte @ 2010 01 08, 21:04)
biggrin.gif  nedarykit nedarykit. tu vamzdeliu dekit kuo maziau, tik va veliau nedadesit .
uogiene -garaze, o sampunas gi ne ant grindu stoves o pakeltas metra nuo zemes-spinteleje.
cia gi mes dalinames nuomonem, tai mano pozicija daryt, o jums visoms (kas dar tik darysis) tai-rinktis paciom  mirksiukas.gif

Nu nieks nedes cia jau taip maziau kaip tau atrodo, kad tik per vidury kambario linija eis tongue.gif . O taupyt cia visai ne prie ko mirksiukas.gif . Bet vat gerai sakai, nepersistengt, nes jei isdedi per maza plota kazkurioj patalpoj, tai kad patalpa ikaistu normaliai, tie vamzdukai tures but daug karstesni ir gali but diskomfortas stovint tiesiai ant ju ar sedint net ant sofos kokios g.gif .

Beje, kiek kainuoja kvadratas: polistirola det +tinklelis + sildomi vamzdukai ?
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 01 08, 21:55)

Tai man toks vaizdas, kad ju reik kiekvienoj patalpoj unsure.gif . A brangus jie g.gif ?

butu neblogai biggrin.gif
Cia kainas gali pasiziureti... doh.gif
http://www.sildymas....dex.php?id=3438
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 01 08, 23:11)
Nu nieks nedes cia jau taip maziau kaip tau atrodo, kad tik per vidury kambario linija eis  tongue.gif . O taupyt cia visai ne prie ko mirksiukas.gif . Bet vat gerai sakai, nepersistengt, nes jei isdedi per maza plota kazkurioj patalpoj, tai kad patalpa ikaistu normaliai, tie vamzdukai tures but daug karstesni ir gali but diskomfortas stovint tiesiai ant ju ar sedint net ant sofos kokios g.gif .

Beje, kiek kainuoja kvadratas:  polistirola det +tinklelis + sildomi vamzdukai ?

25lt m2 buvo rugseji, aiskus gal daba butu ir 20lt kas zino.
Atsakyti
QUOTE(palang-mamyte @ 2010 01 08, 22:04)
biggrin.gif  nedarykit nedarykit. tu vamzdeliu dekit kuo maziau, tik va veliau nedadesit .
cia gi mes dalinames nuomonem, tai mano pozicija daryt, o jums visoms (kas dar tik darysis) tai-rinktis paciom  mirksiukas.gif

na as turiu omeny spintele po kriaukle mirksiukas.gif , aisku galima visuos kambariuos ir sarvines duris susidet kad vagys neisilauztu, manau visgi reik proto ribose i viska ziuret, aisku jei negaila pinigi galima nuo splinto iki splinto susidet, bet kam to reikia?????? mirksiukas.gif biggrin.gif

QUOTE(Rytine Kava @ 2010 01 08, 22:11)
Nu nieks nedes cia jau taip maziau kaip tau atrodo, kad tik per vidury kambario linija eis  tongue.gif . O taupyt cia visai ne prie ko mirksiukas.gif . Bet vat gerai sakai, nepersistengt, nes jei isdedi per maza plota kazkurioj patalpoj, tai kad patalpa ikaistu normaliai, tie vamzdukai tures but daug karstesni ir gali but diskomfortas stovint tiesiai ant ju ar sedint net ant sofos kokios g.gif .

Beje, kiek kainuoja kvadratas:  polistirola det +tinklelis + sildomi vamzdukai ?

grindinio negalima sildyt daugiau nei 45 laipsniai tad tikrai koju siluma nedegins mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti