Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija Clostilbegyt be IUI

QUOTE(marija33 @ 2005 12 29, 16:25)
O jei auga folikulai be jokiu vaistu, tik nesprogsta, ar vistiek reikia gerti vaistus, kurie augina folikulus????
Man auga folikulai, bet nesprogsta g.gif Kasmenesi uzauginu po viena folikula g.gif


Man tas pats buvo, bet mane pradėjo stimuliuoti. g.gif
Atsakyti
Nuo stimuliacijos ciklas nesikeičia niekaip. Ciklą gali šiek tiek "prailginti" tik Diufastonas, jei jo skiriama.

Clostylbegyt - sintetinis preparatas. Gonal - natūralus.
Clostelbegyt gali neigiamai paveikti gimdos gleivinę, todėl būtina ją stebėti stimuliacijos metu ir gerti papildomai vaistukų, jei ji per plona.
Yra ir kitų skirtumų, bet apie juos nelabai verta jkalbėti, nes vistiek pirmiausia visada išbando su Clostelbegytu, nes jis santykinai pigus ir nėra hiperstimuliacijos rizikos kaip su Gonaliu.
Atsakyti
Vat nuo kada skiria tuos vaistukus gleivinei nelabai galiu pasakyti. Dažniausiai būna, kad per pirmą stimuliaciją tiesiog pamato, kad gleivinė per maža ir jau nuo antros stimuliacijos paskiria vaistukus. Skirti mano supratimu turėtų gana individuliai. Tiesiog stimuliacijos metu reikėtų padaryti keletą echo ir žiūrėti - jei tik pamato, kad gleivinė "atsilieka", skirti vaistukus. Pati to nepadarysi. Vaistukus turi skirti tik gydytojas. Būna, kad gydytojai užmiršta apie tą gleivinę. Berods Mallenai (pataisys, jei apsimelavau) buvo padarytos kelios IUI procedūros ir tik tada atkreipė dėmesį, kad maža gleivinė, todėl reikia būtinai pačioms visko klausinėti.
Jei gleivinė per plona, apvaisintas embrionas negali joje implantuotis verysad.gif
Atsakyti

beje, turiu klausimėlį - ar mmm skaitosi tik kraujingos, ar galima užskaityti, jei tamsiai rudos spalvos (prikepusio kraujo) išskyros?
[/quote]

mm - tik kraujingos išskyros smile.gif
Atsakyti
Labas,
daug skaiciau ir nutariau prisijungti. Pirmiausia, visoms kantrybes ir gero nusiteikimo belaukiant (o juk taip sunku).
Mes auginam nuostabu 1,4m suneli:) Pradetas po stimuliacijos Clostilbegitu treciam cikle. Geriau po 3 tabl kas diena ir dar Metformino po 3 tabl kas diena. I mazesnes dozes organizmas nereagavo. Mums pavyko:) O dabar situacija kartojasi.Jau antras ciklas, vel dozes tos pacios, nes pirmajam nereagavo organizmas. Ir vel viltis, o gal si karta. Kaip tik siandien 11d einu pas gydytoja.Idomu, ar uzaugo, ir ar pakankamo dydzio.
Atsakyti