Įkraunama...
Įkraunama...

Įsimylėjau kažkieno vyrą............

[COLOR=red]

Labukas,
kad meilė aplanko nelauktai ir nelaiku aišku, bet kaip tai suvaldyt.
Įsimylėjau vedusį vyrą, kažkokia nesąmonė, esam pažįstami vos mėnesį, bet taip artimi tapome, kad net baugu. Bjauriausia, kad jo žmona serga ir aš jaučiuosi bjauriai, net nežinau ką daryt. Sieja abipusis supratimas, noras bendrauti, būti kartu, sex gal tik antroje vietoje.
Nesu nei 18m nei 20m(31M), bet tai turbūt neturi didelės reikšmės amžius.
Taigi, mielosios, patarkit kaip elgtis. Dėkui unsure.gif
Atsakyti
Bjauri sitaucija.... Pati dabar panasioj esu, tik, kad mano suzivejimo objektas nevedes, o tik turi drauge. Manau, kad tokie santykiai niekur neveda...Gali su juo bendraut, bet turi suprast, kad sioje situacijoje greiciausiai iskaudinta liksi tu.... verysad.gif
Atsakyti
Oooo, bijau, kad būsi suvalgyta tongue.gif

Šiaip, dar yra toks skyrelis "Kai įsimaišo trečias...", ten yra daug panašių temų.

Klausi patarimo, o ko tu pati nori? Gerai taip, kaip yra? Tada nėra problemų. Nori, kad paliktų žmoną ir būtų su tavim? O nebijai, kad vėl atsiras tokia, su kuria bus abipusis supratimas ir noras bendrauti. Be to, mėnuo, trumpas laiko tarpas spręst apie gilius jausmus, labai trumpas. O kuo serga jo žmona, sunki liga ar lengva, pagydoma ar ne? O vaikų jie turi?
Atsakyti
patikėk mano ilgamete bendravimo su vedusiais vyrais patirtim. mesk jį iš galvos, nevertas jis net pasvarstymo. nori būt su tavim - tegu skyriasi. nesiskyria - tai tegu būna su žmona ir nep......tau proto.
vedę vyrai tinkami tik seksui, gyvuliškam pasitenkinimui, jokių iliuzijų apie amžiną meilę būt negali.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hobo: 10 lapkričio 2005 - 14:48
QUOTE(hobo @ 2005 11 10, 14:47)
patikėk mano ilgamete bendravimo su vedusiais vyrais patirtim. mesk jį iš galvos, nevertas jis net pasvarstymo. nori būt su tavim - tegu skyriasi. nesiskyria - tai tegu būna su žmona ir nep......tau proto.
vedę vyrai tinkami tik seksui, gyvuliškam pasitenkinimui, jokių iliuzijų apie amžiną meilę būt negali.

Kad ir kaip skaudu bebutu, bet as pritariu hobo mintims
Atsakyti
Labukas,
šaunu, kad yra kurios turi noro parašyti, mano situacija bjauri, taip, nu velnias nežinau. O jo žmona serga baisia ir nepagydoma liga, na suprantat pačios, dabartines moteru ligas, o ir vaiku turi net 4. aišku ir man pačiai suprantama, kad nieko gero ši pozicija nežada, bet kažkaip neišeina taip staigiai atsimušti.
iki mielosios
Atsakyti
čia jis tau sakė, kad žmona serga? tik nemeluok.
Atsakyti
QUOTE(Tanzanija @ 2005 11 10, 15:13)
[COLOR=red]

Labukas,
kad meilė aplanko nelauktai ir nelaiku aišku, bet kaip tai suvaldyt.
Įsimylėjau vedusį vyrą, kažkokia nesąmonė, esam pažįstami vos mėnesį, bet taip artimi tapome, kad net baugu. Bjauriausia, kad jo žmona serga ir aš jaučiuosi bjauriai, net nežinau ką daryt. Sieja abipusis supratimas, noras bendrauti, būti kartu, sex gal tik antroje vietoje.
Nesu nei 18m nei 20m(31M), bet tai turbūt neturi didelės reikšmės amžius.
Taigi, mielosios, patarkit kaip elgtis. Dėkui unsure.gif

O ką reiškia "serga"-čia kokia mirtina liga ir moteriai dienos suskaičiuotos, ar šiaip susirgo kokia nepagydoma liga ir nebegali būti tokia žvitri kokia buvo?
o gal gripas, ir kol ji pasveiks, vyras sveikai leidžia laiką?
Kas sakė, kad ji serga, vyras? Kaip ta liga įtakoja jo motyvaciją būti su tavimi? Gal jis nenori slaugyti ir verčiau paliks ją ir bus su sveikesne. O kas bus kai pradėsi lauktis ir jis išeis pas dar sveikesnę, nes po gimdymo 6 savaites negalėsi buti jam viskuo... O kas bus jeigu tu apsirgsi, lengvai sukrovus lauknešėlį palinkėsi laimės su kita.
Jei myli, įsitikink, ar nevedžioja už nosies, gal ten niekas neserga, o jeigu ir serga, ar tai priežastis vyrui įsitaisyt meilužę?
Taip įsivaizduok, tuokiatės iš meilės, paskiau vos tik koks nesklandumas- vyras tuoj pas kitą- mat žmona "susigadino". Nebent ten psichikos liga, tada tegu skiriasi.
Atsakyti
QUOTE(Tanzanija @ 2005 11 10, 17:44)
Labukas,
šaunu, kad yra kurios turi noro parašyti, mano situacija bjauri, taip, nu velnias nežinau. O jo žmona serga baisia ir nepagydoma liga, na suprantat pačios, dabartines moteru ligas, o ir vaiku turi net 4. aišku ir man pačiai suprantama, kad nieko gero ši pozicija nežada, bet kažkaip neišeina taip staigiai atsimušti.
iki mielosios

Ta serganti moteris pati negalės auginti savo vyro vaikų, tai labai šaunu, kad apsiimi auginti net keturis vaikučius, kuriems turėsi atstoti pasiligojusią jų mamą. Gali pradėti vaikus pratintis kol ji dar nemirė, kad vaikučiai laipsniškai priprastų prie pamotės ir nesmerktų tėvelio už ėjimą į kairę vos tik mamą jam aukojusi visą savo gyvenimą dar ne grabe. Gal jums pradėt nuo pasivaikščiojimų gamtoje, surežisuoti atsitiktinį pasimatymą su vaikais, tada juos apiberti saldainukais ir t.t.
Mama tuo metu galės uoliau gydytis, kai žinos kad vaikai patikimose rankose, gal dar pagerės sveikata. TAda gyvensite trise, oi ne septyniese. 4u.gif
Atsakyti
Enija - kaip visada - į dešimtuką... mano požiūriu - kam tau toks? trintukas, neištikimas?
Atsakyti
trini man atrodo tu cia kazka g.gif
Atsakyti
Jei jis tau trina protą - nusvilsi sad.gif
Jei jis nuoširdus - tapsi daugiavaike mama ax.gif
O kuris "jei" yra teisingas? Tą turi išsiaiškinti pati.
Atsakyti