Įkraunama...
Įkraunama...

Įsimylėjau kažkieno vyrą............

Pala, problema kokia - kaip elgtis? Nesielk iš viso... Nagi kaip įsimylėjai, taip išsimylėk. O tai ką su juo daugiau daryt, negi namo vestis, barščiais šert ir ženytis? Kam reikalingas tas 4 vaikų tėvas, turėk proto? Kas tau iš jo? Tokius nuvarytus diedus, nuėjusius nalievo, nušauna, o ne buity naudoja laugh.gif

O kita vertus, jeigu tave tenkina santykiai be ateities, tai ką tada - stenkis bent, kad niekas nesužinotų, ypač jo šeima...

Atsakyti
4vaiku serganti motina ir jos vyras,kuris po menesio pazinties turi santykius"pilnus abipusio supratimo"..Lazha,makaronai ant ausu iki peciu,mesk is galvos!
Atsakyti
Kaip ir gyvenimo taisyklė, jei jau vedęs,tai būtinai žmona serga schmoll.gif Tada jis - nelaimingas, nesuprastas, įmestas į likimo sūkurį...
Jei jau toks geras, tai sergančiai žmonai turėtų skirt dėmesį, vaikus žiūrėti, namų ruošos darbus ant savo pečių perrimti...Rimtam vyrui nuokrypiai į kairę neturėtų rūpėti. Taip kad, mesk jį iš galvos.
Atsakyti
Na, jei žmona rimtai serga, tai tokiam vyrui tik dantis išspardyt už tokį elgesį. Palauktų bent jau kol liks vienas, žmoną paslaugytų. Tai ne, gyvatė, smaginasi sau su meilužėm ir vargo nemato gun_rifle.gif bash.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Čeburaška: 10 lapkričio 2005 - 21:52
QUOTE(hobo @ 2005 11 10, 14:47)
patikėk mano ilgamete bendravimo su vedusiais vyrais patirtim. mesk jį iš galvos, nevertas jis net pasvarstymo. nori būt su tavim - tegu skyriasi. nesiskyria - tai tegu būna su žmona ir nep......tau proto.
vedę vyrai tinkami tik seksui, gyvuliškam pasitenkinimui, jokių iliuzijų apie amžiną meilę būt negali.

as sutinku su hobo nuomone...nors mano patirtis ir neilgametė o tik gero mėnesio.. bet daugiau su vedusiais schmoll.gif jeigu jau prasidėt su tokiu tik kai bus jau padavęs prašymą skirtis
Atsakyti
Prisimenu tokią situacija. Mane bandė "kabinti" vienas vedęs vyras. Jis pradėjo man aiškinti, kad jo žmona serga vėžiu. Aš jam ir sakau: "Sorry, bet su tavim geriau neprasidėsiu, nes bijau užsikriesti vėžiu." Ir ką jisai - iškart prasipažino, kad pamelavo doh.gif Mat, jis taip norėjo kuo greičiau "sugriešinti", kad net neapmąstė tai, ką aš jam atsakiau biggrin.gif
Atsakyti
As niekada neprasideciau su vedusiu vyru schmoll.gif Niekada neskaudienciau kitos seimos schmoll.gif nes viskas atsisuks bumerangu unsure.gif
Atsakyti
Cia jie taip visada makaronus kabina, kad zmona serga, kad siuo metu negali jos palikti, ir taip tampo moteris po 10 metu uz nosies, nes vis zmona nepasveiksta....Norejo greiciau i lova isitempti ir tiek, kad tu jo pagailetum, pabutum supratinga......
O galu gale jei zmona tikrai rimtai serga - jis NIEKAD jos nepaliks. Ne veltui rusai sako " zalost silneje liubvi ", t.y. " gailestis stipresnis uz meile ", vat taip....
Mest ji is galvos ir gyvenimo, kad ir kaip sunku....
Atsakyti
QUOTE(Ivoncikas @ 2005 11 11, 01:30)
As niekada neprasideciau su vedusiu vyru  schmoll.gif  Niekada neskaudienciau kitos seimos  schmoll.gif  nes viskas atsisuks bumerangu  unsure.gif

Oj kaip mane juokina visi tie "niekada".. Kartais gyvenimas taip surežisuoja, kad norėdamas nesugalvotum.... Romanas su vedusiu vyru turbūt nėra nei vienos moters siekiamybė (nes statistika tokia, sakyčiau, tų moterų dideliai nenaudai).. Bet neveltui yra posakis "niekada nesakyk niekada".
Ir jei jau būtum be proto tą vyrą įsimylėjusi, tuo metu mažiausia galvotum apie jo šeimą. Nes mano nuomonė yra vienareikšmiška - šeimos neskaudinti turi vyras.

p. s. iš principo aš esu prieš santykius su vedusiais... Iš karčios karčios patirties.
Atsakyti
QUOTE(Tanzanija @ 2005 11 10, 16:44)
Labukas,
šaunu, kad yra kurios turi noro parašyti, mano situacija bjauri, taip, nu velnias nežinau. O jo žmona serga baisia ir nepagydoma liga, na suprantat pačios, dabartines moteru ligas, o ir vaiku turi net 4. aišku ir man pačiai suprantama, kad nieko gero ši pozicija nežada, bet kažkaip neišeina taip staigiai atsimušti.
iki mielosios

Na jei si istorija tiesa.
Tada siulau atsitraukti butent tau. Tu turi buti sioje situacijoje stipresne, kadangi tas zmogus turi ir taip daug isbandymu ir pareigu siuo metu. Tokioje situacijoje esant tai nera jo brandus pasirinkimas. Ivertink savo jausmus, kokie jie. Jei tavo meile brandi tiek, kad sugebesi buti tik draugu ir nesti dali jo skausmo, gali buti salia ir palaikyti, bet tiketis meiles is jo kol kas negali. Turesi buti labai stipri. Apie meile, apie pilnavercius santykius, kuriuose gautum ir duotum kol kas net nera kalbos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brazile: 11 lapkričio 2005 - 11:26
pataikei i desimtuka, Moteris. thumbup.gif
tai to vyro seima ir jei ji bus iskaudinta, visa kalte jam, o ne kazkokiai nepazistamai moteriskei.

is savo taip pat labai skaudzios patirties galeciau patarti tikrai nepuoselet jokiu sviesiu vilciu. didzioji dauguma moteru,pamilusiu vedusius vyrus lieka labai labai iskaudintos. bet kiekviena naiviai tikisi, kad ji bus ta isimtis, kad jos meile bus grazi ir amzina.
Atsakyti
Karta turejau tokia situacija- vienas vyras sako: matau, kad mes artimos dusios, su tavim faina bendrauti bla bla bla... toliau sako, na as turiu gyvenimo drauge, bet... bla bla bla... viskas baigesi tuo, kad to pacio pokalbio mes susipykom, nes jis neatstojo bash.gif dar veliau kitas vyras is tos pacios draugijos man sako: visi sioje kompanijoje esantys vyrai vede, turi seimas, nu bet mes vistiek vyrai...
kabinti makaronus jie tikrai moka doh.gif
Atsakyti