Taigi paliekame Awasą ir judame link kito miesto, praktiškai, tai kita pusė Awasos, pavadinimu Langano.
Susipainiojau tarp foto bekeldama kur buvo kas, nes viskas labai panašu , bet bandau atsirinkt
pravažiuojame autobusų stotį ir spalvotus vietinius autobusus, į kuriuos manęs nelabai kas įvarytų, nes kai mačiau - sausakimši. turint omenyje oro temperatūrą,o langai mažiukai, viduje turėtų būti smagu

užlindo mikriukas prieš nosį

mūsų,beje, beveik toks,na bent jau dydžiu, tik pilkas. Tokiu keliavome 7 žmonės vairuotojas ir padėjėjas jo.
paliekame miestuką su jų pardavėjais, šiuo atvejų batų ir "šlepkių" kaip aš sakau, guminiai, paprasti, pigūs. norėjau nusipirkt, spėkit ar turėjo dydį

baigias 40 moterų

"dideli ir modernūs" gyvenamieji namai .........ech.... o aš dar skundžiuos, kad 2 kambarių kartais per mažai..

iš ties, tai pradėjau viską vertinti kitaip grįžus. turi džiaugtis, tuo, ką turi, nenorėt peršokt per savo galimybes. Negali, nereikia. užtenka kas yra.

vaikai prie namų sėdi tiesiog ant žemės, kažką žaidžia su akmenukais arba pagaliukais, ar tiesiog žeme/žvyru. visi laimingi,šypsosi, man mojuoja, sako hello arba welcome, arba bando kažką sakyti savo kalba.
pakeliui sustabdo policija,patikrinti. tokių atvejų buvo daug. ko jie ten ieško, neaišku, sako ginklų. bet pažiūri po kojom, paminko tašę, jei norėsiu, įsivešiu. bet tiesiog formalumas. vieni mandagūs, kiti tiesiog pradaro duris ir nieko nesako..
kitoj pusėj pakelėj pamatau gražų ir įdomų medį, deja, sustabdo ir kitoj pusėj mašiną, ir viską man blokuoja

plius, kaip matau paskiau, langas buvo ir nešvarus
norėjau nupaveiksluot policininką, nes turėjo tą greičio matavimo kamerą. maniškiai stebėjos, sako čia naujiena. Tobulėja. bet sako geriau nepaveiksluok, pamatys, bus bėdos.
lieku nieko nepešus.
važiuojam toliau...
vaizdai vėl keičias, dykumos, kur tik medžiai, keli namiukai, aptverti kaktusais,

vėl tušti laukai, pakeliui susitinkam asilų ir ožkų, jas gano kokių 5 metų vaikiukas, visas laimingas mojuoja mums nuvažiuojant. priešais eina moterytės ant nugaros nešdamos vandenį... kiek jos eina, neaišku, bet eina toli ir daug.ar šiaip žmonės, jie tiesiog eina. Kiek, kur? iki artimiausio miesto. 5,10,15 km.....

pakėlese ožkos

šitos dvi tarsi prikibo prie asfalto, nesitraukė nė pro kur

turėjom apvažiuoti

tiesa pakeliui matėm tokį vaizdą... iš toli matosi sustojęs mikriukas, galvojom gal sugedo, žmonės lauke, pasirodo jis važiuodamas pertrenkė ožkiuką, o reikėjo matyt ožką/mamą greičiausiai, kokiu balsu ji bliovė, lakstė aplink tą ožkiuką, laižė, ratu eina

jetus kaip gaila paliko.šalia stovėjo ir piemuo, greičiausiai tas, kieno ožka ir buvo. tokiu atveju vairuoojas turi tiesiog sumokėti jam už nuostolį, viskas ir pasibaigia...
Papildyta:keletas gražių pakelės vaizdų, kol pasieksime savo vietą padedu fotoaparatą, nes iš mašinos nelabai kas gaunas..

prasilenkiame su asiliukų tempiamu vežimu...

kažkur kaime, vistiek coca cola

taip mūsų kelionė Awasoje baigias. Vakare grįžtame į viešbutį, kurį susiradome atvykę ryte. Pavakarieniaujam (europietiškai,skanios tilapijos žuvies su mangų sultimis

: ) ir išsiskirstome į savo kambarius, pailsime, ir einame dar į vieną barą, kur vietinė muzika.žmonių daug, triukšmas, visi šoka, dainuoja. pabūnam gal valandą, man jau pabodo, nes nesuprantu nieko, be to,nuvargom, laikas miegot.
negaliu užmigti nuo garsų ir muzikos aplink pro langą,uždarau, karšta. bet teko rinktis viena ar kita.
Ryte einam pusryčiauti. deja fotoaparatas krovės, kaip tyčia, kai labiausiai reikia

pasirinkimas buvo didžiulis pusryčių, aišku visko norėjos išragauti. sultys, kava, gėrimai, viskas įeina. viešbučiu likom labai patenkinti.
Susipakuojam daiktus ir patraukiam link Langano...
nepilnos dvi val kelio. nedaug.
Dabar jau tikrai šiandien viskas.
Tęsinys vėliau