Įkraunama...
Įkraunama...

Norwex šluostės ir kiti gaminiai

Bendraujam toliau apie Norwex gaminius ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasma: 01 sausio 2010 - 21:17
Su Naujais Visas!

O man labai idomu, kaip spygliui sekesi su pakeitimais g.gif
Atsakyti
QUOTE(vakare-tyla @ 2010 01 07, 09:28)
Su Naujais Visas!

O man labai idomu, kaip spygliui sekesi su pakeitimais g.gif

Pakeitė su didžiausiais triukšmais ir pagasdinimais vartotojų teisėmis doh.gif
pasakė, nesvarbu, kd kamštukas užsuktas skersai, pro jį oro nepateko. O kad kremas skersai subėgęs, tai sandėlyje buteliukas taip gulėjo. Vienu žodžiu nusprendžiau klientams daugiau kosmetikos neužsakinėt. Turiu išsiūsti paštu keičiamą prekę , o gaunu pakeistą tik su sekančiu užsakymu. O jei aš to užsakymo artimiausiu metu nesiruošiu daryti ? O kas man apmoka išsiuntimo išlaidas ? Aišku galima perduot mokymų metu, bet trenktis man į kitą miesto galą per kamsčius brangiau išeina , nei išsiūsti paštu
Vienu žodžiu nusivyliau norwex aptarnavimu verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spiglys: 07 sausio 2010 - 11:17
spigly, svarbiausia, kad nors pakeitė mirksiukas.gif. Nors Norwex turėtų labiau rūpintis savo klientais ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(1cesna1 @ 2010 01 07, 12:33)
spigly, svarbiausia, kad nors pakeitė  mirksiukas.gif. Nors Norwex turėtų labiau rūpintis savo klientais  ax.gif .

Na taip. Bet juk dirbi, kad uždirbtum, o ne dirbi, kad už gautą uždarbį siuntinėtum jiem atgal prekes blink.gif
Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2010 01 07, 13:50)
Na taip. Bet juk dirbi, kad uždirbtum, o ne  dirbi, kad už gautą uždarbį siuntinėtum jiem atgal prekes blink.gif

Tai va... verysad.gif Imk balioną ir sėkmės darbuose 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

Na, jooo, Spygli, as tikrai nesitikejau tokios Norvex reakcijos.
Beje, as ir isisunciau grazinti sluotos kota... laukiu dabar doh.gif
Atsakyti
Noriu pasiteiraut apie turbana plaukams dziovinti. bandziau perskaityt praejusia tema, kazkaip neuzkliuvo akis. ar verta isigyt. pradejau augint kasas eilini syki ir labai jau po trumpos sukuosenos knisa stovet su fenu pusvalandi. sumasciau, kad gal kazkas gali koki stebukla padaryt. ar kas bandet ir turit nuomone apie ta turbana ar gal ranksluostis kuris nors tiktu tokiam reikalui? ax.gif
Atsakyti
kokios dar produkcijos yra, nes as tik apie sluostes begirdejus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vvandene: 18 sausio 2010 - 15:57
Gal kas trumpai pasakytų, kuo tos šluostės ypatingos ir kokios maždaug kainos :ax
Atsakyti
QUOTE(dalionska @ 2010 01 18, 16:15)
Gal kas trumpai pasakytų, kuo tos šluostės ypatingos ir kokios maždaug kainos  :ax

Trumpai (labai trumpai) - ypatingos tuom, kad nereikia jokiu cheminiu priemoniu, valo suvilgytos vandeniu (dauguma) ir yra antibakterines. Kaino ivairios, pvz. stiklui 32 lt, universali - 27 lt, pirstine sausam dulkiu valymui - 40 lt, optiniams pavirsiams - 17 lt. Bet buna ivairiu nuolaidu...
Atsakyti
QUOTE(ČIČI @ 2010 01 18, 17:22)
Trumpai (labai trumpai) - ypatingos tuom, kad nereikia jokiu cheminiu priemoniu, valo suvilgytos vandeniu (dauguma) ir yra antibakterines. Kaino ivairios, pvz. stiklui 32 lt, universali - 27 lt, pirstine sausam dulkiu valymui - 40 lt, optiniams pavirsiams - 17 lt. Bet buna ivairiu nuolaidu...

Labai ačiū 4u.gif
O kiek valymų maždaug atlaiko? Kas kiek laiko reiktų keisti?
Atsakyti