Įkraunama...
Įkraunama...

Norwex šluostės ir kiti gaminiai

QUOTE(Will @ 2010 01 19, 15:08)
apie vonių specifikas neišmanau, o kokią kaitlentę turit minty? Stiklo keramikos? Šiaip valyti super tinka virtuvės šluostė, bet jei reikia ką nors nugrandyti, tai tikrai nepadės  schmoll.gif  Tuomet jau teks įsigyti gremžtuką  4u.gif

taip stiklo keramikos smile.gif o sveistukas nepadetu?
Atsakyti
QUOTE(iingaxxx @ 2010 01 19, 14:34)
taip stiklo keramikos smile.gif o sveistukas nepadetu?

koks šveistukas?? g.gif
jei tas, kur teflonui, tai aš nebandyčiau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2010 01 19, 15:49)
koks šveistukas??  g.gif
jei tas, kur teflonui, tai aš nebandyčiau  schmoll.gif

ne tas, toks apvalutis yra...
magnetinis kamuolys skirtas skalbimo masinoms...
Atsakyti
As sveiciu su panasiu, kaip ir Norwexo tokia metaline kempinele
Atsakyti
QUOTE(ČIČI @ 2010 01 19, 17:46)
ne tas, toks apvalutis yra...
magnetinis kamuolys skirtas skalbimo masinoms...

o indaplovems tinka blush2.gif ar tikrai nukalkina vandenuka blush2.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(iingaxxx @ 2010 01 19, 16:59)
o indaplovems tinka blush2.gif ar tikrai nukalkina vandenuka blush2.gif  g.gif

manau, kad tinka, bet ar tikrai nukalkina - sunku pasakyti... gal reikia kokius bandymus daryti g.gif
Atsakyti
QUOTE(ČIČI @ 2010 01 20, 09:46)
manau, kad tinka, bet ar tikrai nukalkina - sunku pasakyti... gal reikia kokius bandymus daryti  g.gif

o taikuo tas magnetinis kamuolys gerai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(iingaxxx @ 2010 01 20, 08:52)

suskaido vandens molekules ir tokiu būdu minkština vandenį (na, aš čia labai "glaustai")
Tinka indaplovėms tikrai, tik jei jau naudojat indaplovėje, tai skalbyklei nebetiks, nes jis guminis, puikiai perneša kvapus 4u.gif Ar minkština vandenį, nepamatysim, bet galima jį naudoti ir , pvz, vonioje maudantis, kai kam patinka, sako, kad vanduo tikrai minkštesnis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(iingaxxx @ 2010 01 20, 08:52)

Tai va, tuom ir gerai, tik dar neisitikinau... gal musu vanduo nera labai kietas, kad nesuprantu g.gif o gal dar pertrumpai turiu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Will @ 2010 01 20, 09:03)
suskaido vandens molekules ir tokiu būdu minkština vandenį (na, aš čia labai "glaustai")
Tinka indaplovėms tikrai, tik jei jau naudojat indaplovėje, tai skalbyklei nebetiks, nes jis guminis, puikiai perneša kvapus  4u.gif  Ar minkština vandenį, nepamatysim, bet galima jį naudoti ir , pvz, vonioje maudantis, kai kam patinka, sako, kad vanduo tikrai minkštesnis  ax.gif

tai is skalbykles irgi nedesi g.gif
Atsakyti
QUOTE(ČIČI @ 2010 01 20, 09:05)
tai is skalbykles irgi nedesi  g.gif

Kodėl?
Iš skalbyklės dėčiau visur, tik iš indaplovės jau ne schmoll.gif skalbyklėje juk puikiai išsiplauna ir viskas ok, o indaplovėje labai greit sugeria kvapus, pvz svogūno doh.gif Aš pradžioje naudojau ten ir ten, kol kartą nesupratau kodėl mano norwex rankšluosčiai svogūnu ėmė kvepėt doh.gif lotuliukas.gif Nuo tada jis apsigyveno indaplovėje su mintim, kad kadanors nusipirksiu antrą spec skalbyklei...
Atsakyti
biggrin.gif aisku. As tai tik skalbyklei kolkas naudoju.
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2010 01 20, 10:10)
Kodėl?
Iš skalbyklės dėčiau visur, tik iš indaplovės jau ne  schmoll.gif  skalbyklėje juk puikiai išsiplauna ir viskas ok, o indaplovėje labai greit sugeria kvapus, pvz svogūno  doh.gif  Aš pradžioje naudojau ten ir ten, kol kartą nesupratau kodėl mano norwex rankšluosčiai svogūnu ėmė kvepėt  doh.gif  lotuliukas.gif  Nuo tada jis apsigyveno indaplovėje su mintim, kad kadanors nusipirksiu antrą spec skalbyklei...

dekui kad perspejai 4u.gif nes tikrai buciau kisus ten ir ten biggrin.gif bet MB nepatiklus, sako nieko sis kamuoliukas neduos doh.gif nesugebu jo itikinti nu niekaip cool.gif liepiaus skaityti tema,bet sako laiko neturi doh.gif
Atsakyti