Įkraunama...
Įkraunama...

Dėvėtų drabužių prekyba

laba ryta..utenoje sake bus apie viduri menesio..taciau gal verta pasiskambint kartas nuo karto..as kuri laika tikrai neimsiu,nes graziu rubu pakankamai turiu,tad didesne suma ismest nera verta bent jau menesi koki.
Atsakyti
Sveikutes.Nu ir as kaip noreciau pabandyti is mados imti,sau 250Lt tona,jatau... doh.gif Kur uz 50kg tiek mokam orginalo imdamos is kitur.Bet tai toli labai,but cia pat,isbandyciau. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(erikaaa @ 2010 01 03, 15:32)
labukas , as vaziuoju tonos pirmadieni, tai po darbu duosiu zinia  mirksiukas.gif

QUOTE(Ingutea_2 @ 2010 01 03, 16:13)
Na va, viskas gerai, tarnsportą jau turiu:victory: Tai jau rytoj lėksiu tonikės 4u.gif thumbup.gif 

Oi kaip lauksim jūsų pargrįžtat rolleyes.gif
Atsakyti
[quote=linalina644,2010 01 02, 23:47]
Ziuriu kuo toliau tuo daugiau stebetoju atsiranda, stebi musu namuscius , kiba ka pavokt nori g.gif

Nors Rogrinta ir buvo įspėjusi dėl citavimų, bet...Kad ir aš daugiau stebėtoja darausi, nors ir pasiprašiau į jūsų šeimą. Nes, kai dar neprekiauju, tai tik ir diskutuot nelabai yra apie ką, skaitinėju. Žinoma, maloniau būtų aktyviai bendraut. O be reikalo savo liežuvį kaišiot, kur dar nelabai suprantu, manau nedera. A nia ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(žolelė @ 2010 01 03, 18:58)
O be reikalo savo liežuvį kaišiot, kur dar nelabai suprantu, manau nedera. A nia ? ax.gif

Ką tu čia paistai blink.gif , aš baru tik tas, kurios čia ne priekiauja,o valgyt pradeda lotuliukas.gif Juk priėmėm į savo šeimą,tai prašom ir bendraut. Jei nešnekėsi-galim ir išmest lotuliukas.gif

Jeckau nu ir reputaciją užsidirbau kaip baisios bobos raganos doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rogrinta: 03 sausio 2010 - 17:02
QUOTE(rogrinta @ 2010 01 03, 19:01)
Ką tu čia paistai  blink.gif , aš baru tik tas, kurios čia ne priekiauja,o valgyt pradeda  lotuliukas.gif Juk priėmėm į savo šeimą,tai prašom ir bendraut. Jei nešnekėsi-galim ir išmest  lotuliukas.gif
Jeckau nu ir reputaciją užsidirbau kaip baisios bobos raganos  doh.gif

roginta gal gana cia but piktai ant visu mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliukei @ 2010 01 03, 19:05)
roginta gal gana cia but piktai ant visu mirksiukas.gif  4u.gif

Nu neee, reik tvarką įvest,o tai palaida bala čia su jumis žiūriu mad.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Na, tų citavimų man ir atrodo, kad per daug. Gera gera, bendrausio ka neišmestomėt. clap.gif clap.gif
Atsakyti
Labutis visoms 4u.gif
Kaip salta lauke. Jauciu, kad darbe gali buti salta, bet nesvarbu, kad tik pirkejai eitu. Pas mane irgi graziu drabuzeliu nedaug, bet manau mados megztukais apsiribosiu, nes dabar nuolaidas darysiu.
Geriu drabuzeliu toms, kurios vezasi tona. 4u.gif Lauksime ziniu.
Atsakyti
QUOTE(žolelė @ 2010 01 03, 19:09)
Na, tų citavimų man ir atrodo, kad per daug. Gera gera, bendrausio ka neišmestomėt. clap.gif  clap.gif

Citatos reikalingos,bet tik prasmingos biggrin.gif
Atsakyti
nu as visa savaite paliksiu visus drabuzius po 3 lt o striukem ir paltams 50 proc.paziuresiu kaip sluos viska doh.gif
Atsakyti
sveikos mergaites mirksiukas.gif atradau jusu tema ir kilo keli klausimeliai mirksiukas.gif ar apsimoka prekiauti devetais drabuziais?ir kiek jums mazdaug lieka nuo ju?kaip del kitu mokesciu?
Atsakyti