Įkraunama...
Įkraunama...

Dėvėtų drabužių prekyba

QUOTE(I@I @ 2010 01 07, 10:45)
manau su kasa paprasciau....tai va ir as galvoju, kad taip reiks daryt...

as ir taip pagalvojau, bet kartais nejungiu ir tp baisu blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(I@I @ 2010 01 07, 10:46)
manau su kasa paprasciau....tai va ir as galvoju, kad taip reiks daryt...
Papildyta:

ne tai suprantu kad negalima ju naikint-cia dokumentus-bet tai ju juk daug susidaro...gali paskest per tuos cekiukus:))

kasos juostom irgi kaip mumija gali apsiviniot lotuliukas.gif o dar skaiciui nepasimest reikia doh.gif
Papildyta:
biskiuka ne i tema blush2.gif kaip graziai sninga siauliuos thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingace: 07 sausio 2010 - 08:49
QUOTE(ingace @ 2010 01 07, 10:51)
as ir taip pagalvojau, bet kartais nejungiu ir tp baisu blush2.gif
Papildyta:

kasos juostom irgi kaip mumija gali apsiviniot lotuliukas.gif o dar skaiciui nepasimest reikia doh.gif
Papildyta:
biskiuka ne i tema blush2.gif kaip graziai sninga siauliuos thumbup.gif

isivaizduoju...
jo labai graziai sninga-ir nera taip salta:) vaika vedziau i darza-tai dziaugiasi snaigem:)
Atsakyti
o kodel daug tu cekiuku..ta prasme knygeliu daug??..cia tiesa..as priejau isvada kad su kasos aparatu gal net pigiau gaunasi..sumokejau sakykim 200 uz sutarti,sutvarkyma metams rami esu..juostu nusiperki ir psio..o cekiu knygele savaitei neuztenka 5 lt..tai per metus kiek gautusi..ir vargo kiek atsimeta tas rasinejimas...o juostos juk ir nesidraiko..pasibaigus graziai uzlipini galiuka uzrasai data ir i dezute dedi...nes tos cekiu knygeles man jau nerviskai veike kai dirbau su jomis..nusiperki ir ziurek vel nebera ju..pilnas stalcius prikrautas jau
Atsakyti
ir dar merginos klausimukas-kaip del parduotuves pavadinimo-kur ja reikia uzregistruot?
Atsakyti
QUOTE(I@I @ 2010 01 07, 10:56)
ir dar merginos klausimukas-kaip del parduotuves pavadinimo-kur ja reikia uzregistruot?

neregistravau ax.gif tik kai VMI popierius pildziau adresa kur rasiau irasiau ir pavadinima
Atsakyti
Sveikos gyvos is ryto,darbininkes smile.gif Pas mane del grindu plovimo pliusas labai didelis,nes kaip yeina zmogus ,sniego nuo batu pribyra,taip ir stovi sniegas sveikas gyvas biggrin.gif ,nei tirpsta nei ka,susluoju as ji ir vel svaruuu,grazuuu.. biggrin.gif Nors vienas pliusas pas mane,ane lotuliukas.gif
O pas mane nera apsikasimo,kaip jus sakote,kvitais,as kekvieno menesio kvitus,sask-fakturas dedu i atskira aplanka ir segu i viena bnedra zurnala,viskas grazu,tvarkinga,o kvitu knygeliu daugiau prisiperku,kad nereiktu lakstyti i mokescius kas savaite. ax.gif O as pries vaikiuka dirbau keliose imonese su kasos aparatu,nu tikrai nera lengviau,nes dienos pradzioje x nuimi,vakare y,menesio pabaiga nuimti,metine ataskaita nuimti,kasos juostas pirkti,aptarnavima moketi,pirkti rasalines juostas,zurnala ataskaitu ir t.t ir panasiai.Be to kas vakara pildyti viska ka cekiukai ataskaitu ismusa,o cia su kvitukais israsai,nuplesi ir vsio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ovimama: 07 sausio 2010 - 09:05
QUOTE(ovimama @ 2010 01 07, 11:03)
dienos pradzioje x nuimi,vakare y,menesio pabaiga nuimti,metine ataskaita nuimti,kasos juostas pirkti,aptarnavima moketi,pirkti rasalines juostas,zurnala ataskaitu ir t.t ir panasiai.Be to kas vakara pildyti viska ka cekiukai ataskaitu ismusa,o cia su kvitukais israsai,nuplesi ir vsio.

va cia kazka jau busiu praleidus, kaip su ta metine ataskaita? doh.gif blush2.gif
Atsakyti
metine ataskaita reikia nuiimt su kasos aparatu kasininko vadovo knygelej ziurek ten 42 psl lyg tais...sutinku kadsu cekiais lengviau jei vien rubais uzsiimi..taciau man su 3 skirtingom prekybos rusim prekiaujant apsisikimas gatavas su tom knygelem..kiekvienai rusiai atskiros knygeles..bijok nesusimaisyt..rasinek..brrrr...
Atsakyti
nu fsio lekiu i savo darbeli fitness3.gif reiks takeli nusikast doh.gif
Atsakyti
O as dar ne darbe gryzau vandens,jau ziuriu kompas baigiasi valytis nuo virusu,jungsiu lauk,dar teva pasveikinau su gimtadieniu,o pasirodo dovana nepatiko,durne,gluse isvadino,ir gryzau namo bliaudama....
Nu ka,pasipasakojau,varau dirbti,nors nuotaikos jau visai dienai nebera verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ovimama @ 2010 01 07, 13:00)
O as dar ne darbe gryzau vandens,jau ziuriu kompas baigiasi valytis nuo virusu,jungsiu lauk,dar teva pasveikinau su gimtadieniu,o pasirodo dovana nepatiko,durne,gluse isvadino,ir gryzau namo bliaudama....
Nu ka,pasipasakojau,varau dirbti,nors nuotaikos jau visai dienai nebera  verysad.gif

reikejo tevui pasakyti dovanuotam arkliui i dantis neziuri lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas. Nu aš sakyčiau, kad tas tėvas durnas ir glušas. Džiaugtis turėtų, kad nepamirštas.
Atsakyti