Įkraunama...
Įkraunama...

Dėvėtų drabužių prekyba

laba ryta mergaites..na ir nuotaikos olialia...visur dabar taip nemanykit kad pas jus vienas blogai..kai eina bedos ir nesekmes tai kruvom,net atsikvept neleidzia..taciau neziurekim atgal,tik i prieki,,jei dar kazkaip kapstomes nevalia nuleist nosikiu..sitas menuo su savo pradzia kosmariskas ,taciau to ir reikejo tiketis visi isileide ir ziuri kad duonos nusipirkt o ne skuduru...del priesgaisrines nemanau kad reikia kazko papildomai,nes jei komercines patalpos jos jau turi turet visus leidimus ir instruktazus..seip as turiu jau darbdavio pazymejima ir priesgaisrines pazymejima..nzn net kam man ju reikejo ale valgyt nepraso..as klausiau savo klientu is gaisrines ko man reikia is jusu puses sako kai ateis kas bus blogai surasis akta privalesi istaisyt..baust niekas nebaus is pirmo karto..svarbu gesintuvai patalpoje kad butu..tad ir laukim kai ateis ir pasakis kas negerai...is mados zieminis mixas gerai tuo kad striukes,paltai atperka maisa ta..o del kitu ten nesamoniu tai nekreipiu demesio..nes didele dali sudaro striukes ten//pavasarinis mixas tai plonesni rubai ta prasme velgi striukes plonesnes..tad ir jos atpirks ten esanti likusi slamsta..utenoje fura zada but pirmadieni,airiski rubai,taciau vakar kai skambinau sake nespes atvaziuot nes uzpuste..tad skambintis reiks nuo pirmadienio kiekviena diena,vien is mados rubu biznio nesusikursim,reikia kazko ir geresnio..as abejoju dar vaziuot ar ne i utena koki 100 kg pasiimt..nes turiu pilna parde dar grozybiu..tei va miergai..visos nosiukus auksciau,,susikimbam rankikem ir laikomes is paskutinio.. 4u.gif
Atsakyti
Laba ryta 4u.gif
rogrinta-sveikinu su atidarimu 4u.gif ir aisku uzuojauta del visu nesekmiu verysad.gif bet manau kad viskas turi susitvarkyt thumbup.gif
gal as per daug didele optimiste ax.gif bet jauciu tik tai ir padeda islaikyt tokias dienas kai suprekiauji po 7 lt doh.gif gerai kad tik viena diena tokia susikta sia savaite doh.gif tinginys manyje siandien gyvena blush2.gif nieko nenoriu, nuo slogos nosis visa nusaso dabar jauciu i lupa plecias kaip atrodysiu pardej doh.gif
vakar su vyru kalbejom ka darom toliau, ar ieskom geresniu patalpu ar sedziu iki pavasario rami, o pavarari kertam siena, bet vel patalpos nekomercines paskirties vargelis bus jei kas patikrins,bet sako is pirmo karto niekas nebaudzia tai ir galvoju g.gif kad nieko lauksiu kol patikrins blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingace: 08 sausio 2010 - 08:31
QUOTE(vilmuke3 @ 2010 01 08, 01:18)
sveikutes visos.

na as emiau ir to rudeninio ir zieminio mixo tai man jie kazkai nelabai skyresi g.gif  ir vienam ir kitam radau striukiu, golfu, megztiniu ir nemazai kepuriu, o rudeniniam mixe radau ir kailinius g.gif  dar pirkau ir pavasarini mixa lotuliukas.gif  buvo tada sandelininkei juoko kad vidurziemi uzsimaniau pavasarinio, bet kad jis man visai nepatiko LABAI daug kelniu radau doh.gif  o siaip norejau plonesniu bliuskuciu, o radau irgi golfu zieminiu... gal ne toki maisa padave g.gif
o as vis plesdavau abudu lapukus doh.gif  paskui tuos savo tai i imaute dedu biggrin.gif  o kokios cia priesgaisrines instrukcijos reikia dar? g.gif
aha ir tu tonos jau uzsimanei lotuliukas.gif  idomu kada eile tau bus smile.gif
ir as pirmiau sveikinu su atidarymu  4u.gif  dideliausios sekmes tau mirksiukas.gif  ir po to uzuojauta del nesekmiu, bet manau kad jos yra laikinos pries pagerejima cia tave apgrudina biskuti mirksiukas.gif

tai va kad tik 3 maisai sandeli belike reik jau uzsisakyt o tai tikrai neuzteks doh.gif kai praslave visus po 3 lt tai parde pustuste doh.gif
Atsakyti
sveikos,
pagaliau jus pavijau.. taip laiko neturejau, tai tik vakarskaityt pradejau...
rogrinta, sveikinu su atidarymu.. tikekimes viskas bus gerai... bet as esu tokia ieskanti uzuomenu...jei man taip nutiktu, galvociau, kad kazkas mane nori ispet..
as gi va vos parduotuves duris uzrakinu ir atrakinu.. kertasi...vakar nuvaziavau, tai jau pikta buvau, kad be reikalo. zaidziau zaidziau suspyna.. idomu kaip siandien bus...
prekyba pusetina..visi nori geradaikta uz kelis lt gaut. pas mane po 3lt akcija. bet yra ir geru nenunesiotu rubeliu, kuriuos pazymejau kitos spalvos etiketem. paklausia ar tas bus uz 3lt, o kai pasakau, kadne i vieta nunesa. arba vakar atsinese komplekta treningu. sakau jam bus 6lt. sako tada neimsiu. blin, 3lt daugiau ir jau neima blink.gif bet as nusiteikiau, kad kas iesko, tas mokes kiek parasyta.
del mokesciu irgi nervuojuos... kazi kiek reiks sumoket kai pelno nera.. nepadariau nei metu kasos aparato ataskaitos, nei kas menesi menesio padarau. bet sako menesio galima bet kada padaryt..

beje, i az gavau juokinga pasiulyma. gal ir jus gavot verslo pasiulyma? lotuliukas.gif
Papildyta:
sorry uz klaidas, tarpo mygtukas uzstringa blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vajuta @ 2010 01 08, 10:51)
sveikos,
pagaliau jus pavijau.. taip laiko neturejau, tai tik vakarskaityt pradejau...
rogrinta, sveikinu su atidarymu.. tikekimes viskas bus gerai... bet as esu tokia ieskanti uzuomenu...jei man taip nutiktu, galvociau, kad kazkas mane nori ispet..
as gi va vos parduotuves duris uzrakinu ir atrakinu.. kertasi...vakar nuvaziavau, tai jau pikta buvau, kad be reikalo. zaidziau zaidziau suspyna.. idomu kaip siandien bus...
prekyba pusetina..visi nori geradaikta uz kelis lt gaut. pas mane po 3lt akcija. bet yra ir geru nenunesiotu rubeliu, kuriuos pazymejau kitos spalvos etiketem. paklausia ar tas bus uz 3lt, o kai pasakau, kadne i vieta nunesa. arba vakar atsinese komplekta treningu. sakau jam bus 6lt. sako tada neimsiu. blin, 3lt daugiau ir jau neima blink.gif bet as nusiteikiau, kad kas iesko, tas mokes kiek parasyta.
del mokesciu irgi nervuojuos... kazi kiek reiks sumoket kai pelno nera.. nepadariau nei metu kasos aparato ataskaitos, nei kas menesi menesio padarau. bet sako menesio galima bet kada padaryt..

beje, i az gavau juokinga pasiulyma. gal ir jus gavot verslo pasiulyma? lotuliukas.gif
Papildyta:
sorry uz klaidas, tarpo mygtukas uzstringa blush2.gif

koki cia pasiulyma gavai g.gif as jokio negavau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliukei @ 2010 01 08, 10:54)
koki cia pasiulyma gavai g.gif as jokio negavau schmoll.gif

tipo jei nori imtis verslo, bet bijai rizikuot savo pinigais ar ju neturi, tai as tau padesiu. ir siulo kazka platint. man taip juokinga pasidare. raso tai tokias zinutes, kuri jau turi savo versla.
Atsakyti
Labas rytas
niu pasikavinam mergos biggrin.gif
Atsakyti
va, radau dar jos zinute, cituoju:
Verslas be rizikos. Jei galvoji apie savo nuosavą verslą, bet neturi pradinio kapitalo ar nenori rizikuoti galiu tau padeti.
Forever Living kompanija, didžiausia pasaulyje Aloe Vera augintoja, 31 metus dirbanti tinklinės rinkodaros būdu, šiuo metu plečia veiklą Lietuvoje. Aš ieškau ambicingų, entuziatingų ir pozityvių distributorių ir grupės lyderių. Aš siūlau geriausią uždarbio sistemą, dėl ko Tau nereikės didelių investicijų savo nuosavo verslo pradžiai.
Jei nori daugiau sužinoti apie nuosavo verslo kūrimo galimybę be rizikos, susisiek su manimi.
Atsakyti
QUOTE(neringule @ 2010 01 08, 10:59)
Labas rytas

ne as einu savo ligoniuke i lauka isvesiu verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(neringule @ 2010 01 08, 10:59)
Labas rytas

as pasiarbatinau biggrin.gif
darbe pasikavinsiu
Atsakyti
QUOTE(vajuta @ 2010 01 08, 11:01)
va, radau dar jos zinute, cituoju:
Verslas be rizikos. Jei galvoji apie savo nuosavą verslą, bet neturi pradinio kapitalo ar nenori rizikuoti galiu tau padeti.
Forever Living kompanija, didžiausia pasaulyje Aloe Vera augintoja, 31 metus dirbanti tinklinės rinkodaros būdu, šiuo metu plečia veiklą Lietuvoje. Aš ieškau ambicingų, entuziatingų ir pozityvių distributorių ir grupės lyderių. Aš siūlau geriausią uždarbio sistemą, dėl ko Tau nereikės didelių investicijų savo nuosavo verslo pradžiai.Jei nori daugiau sužinoti apie nuosavo verslo kūrimo galimybę be rizikos, susisiek su manimi.

va va cia ir yra geriausia tipo nereiks investiciju dideliu lotuliukas.gif pinigus turi pavedimu pirma padaryt o paskui gauni prekes doh.gif turiu as pasirasius sutarti su sia kompanija, kainos tos produkcijos kokios doh.gif o dar jei pasiulo pas gyd bioenergetike nueit tai vien sau papildu uz 7000lt gali prisipirkt doh.gif
Atsakyti
g.gif tai kad ir metu ataskaita man rods galima nuimt kada nori..be to cia ne kriminalas kaip sako zmones..nenuemei ir nenuimta..del to nebaus tikrai...taciau bijau ant greito pasakyt bet kad galima metine ir menesine ataskaita to laikotarpio nuimt kada nori
Atsakyti