Įkraunama...
Įkraunama...

Dėvėtų drabužių prekyba

QUOTE(doviliukei @ 2010 01 02, 21:17)
nebedaug liko  sausio 10 keiciu visas prekes

o tai labai smagu kad jau daug ispardavei mirksiukas.gif
tai kur senus rubus desi kai visus keisi?
Atsakyti
QUOTE(vilmuke3 @ 2010 01 02, 22:22)
o tai labai smagu kad jau daug ispardavei mirksiukas.gif
tai kur senus rubus desi kai visus keisi?

daba parduodu po 3 lt gal dauguma ispirks o jei ne i maisus ir i sandeli doh.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliukei @ 2010 01 02, 21:26)
daba parduodu po 3 lt gal dauguma ispirks o jei ne i maisus ir i sandeli doh.gif

tai turetu ispirkt nemazai uz tokia kaina smile.gif tai tuoj tau reiks vel i eile uzsirasyt tonai pirkt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmuke3 @ 2010 01 02, 22:32)
tai turetu ispirkt nemazai uz tokia kaina smile.gif  tai tuoj tau reiks vel i eile uzsirasyt tonai pirkt lotuliukas.gif

lotuliukas.gif gal iki pavasario pratemsiu
Atsakyti
QUOTE(doviliukei @ 2010 01 02, 21:50)
lotuliukas.gif  gal iki pavasario pratemsiu

tai jei daug pirks tai greit ir isparduosi biggrin.gif o is kur kitur daugiau gal po tos tonos ir nebeemei rubu? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmuke3 @ 2010 01 02, 22:57)
tai jei daug pirks tai greit ir isparduosi biggrin.gif  o is kur kitur daugiau gal po tos tonos ir nebeemei rubu? biggrin.gif

neemiau daugiau is niekur tik labai reik drambliams rubu doh.gif tai pirmadieni uzsiimsiu paieskomis
Atsakyti
QUOTE(doviliukei @ 2010 01 02, 21:58)
neemiau daugiau is niekur tik labai reik drambliams rubu doh.gif tai pirmadieni uzsiimsiu paieskomis

pas mane tai nelabai tokie drambliai ir uzeina ax.gif nelabai ka ir as turiu is labai dideliu dydziu bet kad nelabai kam ju ir reikia. pas mane jau keli vyrai tik klause darbiniu spec rubu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmuke3 @ 2010 01 02, 23:04)
pas mane tai nelabai tokie drambliai ir uzeina ax.gif  nelabai ka ir as turiu is labai dideliu dydziu bet kad nelabai kam ju ir reikia. pas mane jau keli vyrai tik klause darbiniu spec rubu doh.gif

ir pas mane darbiniu klausia ,o drambliam rubus pas mane labai perka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliukei @ 2010 01 02, 22:05)
ir pas mane darbiniu klausia ,o drambliam rubus pas mane labai perka doh.gif

pas mane tai tik vienas vyras toks didelis buvo uzejes smile.gif o kazi kur tu spec rubu buna pirkt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmuke3 @ 2010 01 02, 23:09)
pas mane tai tik vienas vyras toks didelis buvo uzejes smile.gif  o kazi kur tu spec rubu  buna pirkt? g.gif

mitodoj tai tikrai zinau kad yra daugiau nezinau,bet as galvoju reiks paieskot g.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliukei @ 2010 01 02, 22:19)
mitodoj tai tikrai zinau kad yra daugiau nezinau,bet as galvoju reiks paieskot g.gif

bet kad man baisoka tokiu kazkaip daugiau uzsipirkt g.gif siaip pavasari galvojau kokiu geresniu bluskuciu nusipirkt pamaisyt tarp mados rubu reiks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmuke3 @ 2010 01 02, 23:23)
bet kad man baisoka tokiu kazkaip daugiau uzsipirkt g.gif  siaip pavasari galvojau kokiu geresniu bluskuciu nusipirkt pamaisyt tarp mados rubu reiks ax.gif

ten kiek maciau po 15 kg.supakuota buna mirksiukas.gif
Atsakyti