gera ideja o va masiniukas-man primine ta italu masina is vaikisko filmo disney kompanijos-"cars" kad ir kaip patinka vintage,bet masinos tokio senumo kasdieniam naudojimui nenoriu.nors kolkas net nevairuoju ir neaisku ar aplamai kada vairuosiu,bet,kai jau turesiu savo namus ir galesiu sau viena eit kur noriu ir vaziuot kur noriu-tada jo,vasara,langai atidaryti,vejas plaiksto skerele,akinukai nuo saules-va toks vaizdelis man iskilo
Zazuna na duodi mergyt kokie grazus ir linksimi pirkinukai.Kazkurioj nuotraukoj neblogas butelaitis stovi. Batai tobuli,Karren Miller svarkelis irgi labai grazus rasciau prie ko nesiot,apie puodelius patyliu(PARDUOK ?) Paltuko rastas grazus,bet as tokiam pasiuvimui jauciu antipatija + uz rasta seniai tokio ieskau,bet paieskos tuscios na ir klaunai pabaigai. P.S mirrates ideta knygu lentyna neberkit druskos ant zaizdos kai man dabar knygos ant bangos.
Zazuna, faini pirkinukai! Man labiausiai patiko Milen svarkelis, klounai - oooooo!, pledukas! Bet viskas super! Ka darysi su tiek kailiu?
Mirattes ideja su knygom labai faina .
As po ilgo laiko trumpam uzlekiau i Traku H. ir nukoviau norvegiska rastuota megztuka. Imesiu ryt foto - reikes patarimu, nes neisivaizduoju, kur ji sau pritaikyti ale negalejau grobio palikti kitai
As po ilgo laiko trumpam uzlekiau i Traku H. ir nukoviau norvegiska rastuota megztuka. Imesiu ryt foto - reikes patarimu, nes neisivaizduoju, kur ji sau pritaikyti ale negalejau grobio palikti kitai
Lengvesnems siulau isimesti po plyta i kisene, nes be ju siandien baisoka islysti i lauka, aukstesnems irgi kazkokio balasto reiketu, nes tooookio vejo seniai nemaciau... brrr. o visoms likusioms, gal geriau sedekit namie po kaldra su siltu arbatos puodu