Įkraunama...
Įkraunama...

Spuogeliai ant pirštų

QUOTE(kristina r. @ 2010 03 10, 16:24)
Labas
mano mamai taip pasireiskia alergija saulei,o man taip pasireiskia salcio alergija.gal ir juokingai skamba tie pavadinimai,bet pirma kart tokia diagnoze suzinojau is normalios gydytojos ir tai tikrai pasitvirtina..tikriausiai dar yra tu alergiju daug kam ir visokiu..o va mano vyrui tai isvis blogai.jam isvis neaisku nuo ko atsiranda tie spuogeliai ant ranku,jie tokie vandeningi buna,paskui prasprogsta,oda lupasi ir itruksta..bet itruksta tikrai tragiskai,kaip ipjauta kad butu ir gali buti betkurioj vietoj..ir palei nagus..skausmas tikrai nepavydetinas,labai gilios tos zaizdos buna...ir kol sugyja paskui..kremus isbande jau visus turbut,ir miegot bande su pirstinem,priteptom kremo..niekas nepadeda.... blink.gif

va va, man irgi paskui sauseja rankos, trukineja ir skauda.

o kai prisiruosiu pa daktara - dingsta. nors kai turejau juos ir rodziau vienoj ligoninei - daktaras psisziurejes sak o - nieko nematau.
va db lyg ir pasveikau, nebesergu, bet spuogai nedingsta. net gal dar daugiau atsirado...
o del karscio ar salcio - nzn, nes man visu metu laikais pasireiskia....

verysad.gif
Atsakyti
man ir taip buvo keleta kartu sy pavasari,kiek sugebejau issiaiskinti tai pusleline,ji rodo imuniteto nusilpima blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitele25 @ 2010 06 07, 18:53)
man ir taip buvo keleta kartu sy pavasari,kiek sugebejau issiaiskinti tai pusleline,ji rodo imuniteto nusilpima blink.gif

voba! nu man nepanasu i pusleline.. nes tokie atskiri spuogeliai buna. ir skausmingi.hm
Atsakyti
pasirodo ne man vienai taip būna, bet aš šitą bėdą jau 10 metelių turiu.. dažniausiai atsiranda vasarą ant delnų kartais ir ant padų, labai panašiai kaip ir anksčiau minėjusioms.. nei vienas daktaras neįvardino kas tai galėtų būti. jokie kremai ir tepalai nepadeda.. tiesiog kaip atsiranda taip ir pranyksta po kurio laiko.. reikia išsiaisškint kas tai ir nuo ko... g.gif
Atsakyti
bet sakot kad kaip atsiranda taip ir pradingsta?
o man vat atsiranda pries perslaima. va db vel matau lenda... tai pagal visus pozymius - tureciau susirgti uz keliu dienu- maximum savaites. dar ne karto neapgavo... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2010 07 15, 16:44)
bet sakot kad kaip atsiranda taip ir pradingsta?
o man vat atsiranda pries perslaima. va db vel matau lenda... tai pagal visus pozymius - tureciau susirgti uz keliu dienu- maximum savaites.  dar ne karto neapgavo... sad.gif

oj ne, man tai nepriklauso nuo peršalimo.. vasarą atsiranda, pasibaigus jai dingsta.. g.gif
Atsakyti
sveikos.turiu ir pati tokia beda-nuo ziemos.labai nusalau rankas-nesiau ziema sunkius krepsius,kraujo i plastakas nepateko,o lauke -25.taigi,grizus namo labai skaudejo ir niezejo-galvojau stipriai nusalau,bet praeis. doh.gif kita ryta atsikelus matau visus pirstus nusetus spuogeliais-baltais vidury,raudonais krastais,iskile ir kieti.galvojau,kad pasigavau niezus-gi buvau autobuse be pirstiniu,o visi mes zinom kokie zmones vazineja autobusais...nusipirkau permetrino-nuo niezu.issitepiau-lyg ir pagerejo,ju sumazejo,nebenieztejo.taigi nuo vasario iki geguzes taip ir kankinausi-tai atsirasdavo,tai dingdavo.kas mate-visi sake,jog niezai...prisigalvojus buvau visko.galu gale prisiruosiau nueit pas gydytoja-visgi vaizdas ne koks,o ir paciai nemalonu.nukeliavau ne pas dermatologa,o i odos ir veneros dispanceri-kadangi pasakiau,kad itariu niezus,rado laisva vieta po keliu dienu.taigi...atvaziavus i dispanceri nuejau pas gydytoja,pasisakiau,kad turiu bedu su rankom.ji sako:rodykit.istiesiau rankas,parodziau...ta tik susijuoke-jums,panele,sako,dilgeline.sakau:as galvojau,kad niezai...sako:nieko panasaus.israse kestine 10mg ir hormonini tepala-celestoderm.kai paklausiau,nuo ko gali buti-pasake,kad nuo bet ko.gydymas-po 1 kestino tablete 10 dienu ir 10 dienu neplaut rankas.sake:kaip norit,bet ranku neslapinkit!ir butinai aliejuku tepti-saulegrazu,alyvuogiu ar paprastu kudikiams skirtu.teko sugerti 3 kursus kestino,istepti puse tubeles celestodermo,bet rezultatas pasiektas-rankos jau 2 savaites svarios thumbup.gif tiesa,pastebejau,kad rankos reaguoja i siluma-kai jos perdaug,iskarto vel atsinaujina.su salciais tas pats.tad praustis tik drungnu vandeniu,jokiu mano taip megstamu labai karstu dusu blink.gif verysad.gif uztat rezultatas-dziaugiuos,kad susitvarkiau rankas.tiesa,dar ka turiu paminet-celestoderm parduodamas tik su receptu,nes hormoninis.man sutrykde cikla,praeis kazkiek laiko,kol susireguliuos.tad siulau kreiptis pas gydytoja ir susitvarkyt su savo bedomis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(salunja @ 2010 07 15, 20:55)
sveikos.turiu ir pati tokia beda-nuo ziemos.labai nusalau rankas-nesiau ziema sunkius krepsius,kraujo i plastakas nepateko,o lauke -25.taigi,grizus namo labai skaudejo ir niezejo-galvojau stipriai nusalau,bet praeis. doh.gif kita ryta atsikelus matau visus pirstus nusetus spuogeliais-baltais vidury,raudonais krastais,iskile ir kieti.galvojau,kad pasigavau niezus-gi buvau autobuse be pirstiniu,o visi mes zinom kokie zmones vazineja autobusais...nusipirkau permetrino-nuo niezu.issitepiau-lyg ir pagerejo,ju sumazejo,nebenieztejo.taigi nuo vasario iki geguzes taip ir kankinausi-tai atsirasdavo,tai dingdavo.kas mate-visi sake,jog niezai...prisigalvojus buvau visko.galu gale prisiruosiau nueit pas gydytoja-visgi vaizdas ne koks,o ir paciai nemalonu.nukeliavau ne pas dermatologa,o i odos ir veneros dispanceri-kadangi pasakiau,kad itariu niezus,rado laisva vieta po keliu dienu.taigi...atvaziavus i dispanceri nuejau pas gydytoja,pasisakiau,kad turiu bedu su rankom.ji sako:rodykit.istiesiau rankas,parodziau...ta tik susijuoke-jums,panele,sako,dilgeline.sakau:as galvojau,kad niezai...sako:nieko panasaus.israse kestine 10mg ir hormonini tepala-celestoderm.kai paklausiau,nuo ko gali buti-pasake,kad nuo bet ko.gydymas-po 1 kestino tablete 10 dienu ir 10 dienu neplaut rankas.sake:kaip norit,bet ranku neslapinkit!ir butinai aliejuku tepti-saulegrazu,alyvuogiu ar paprastu kudikiams skirtu.teko sugerti 3 kursus kestino,istepti puse tubeles celestodermo,bet rezultatas pasiektas-rankos jau 2 savaites svarios thumbup.gif  tiesa,pastebejau,kad rankos reaguoja i siluma-kai jos perdaug,iskarto vel atsinaujina.su salciais tas pats.tad praustis tik drungnu vandeniu,jokiu mano taip megstamu labai karstu dusu blink.gif  verysad.gif uztat rezultatas-dziaugiuos,kad susitvarkiau rankas.tiesa,dar ka turiu paminet-celestoderm parduodamas tik su receptu,nes hormoninis.man sutrykde cikla,praeis kazkiek laiko,kol susireguliuos.tad siulau kreiptis pas gydytoja ir susitvarkyt su savo bedomis smile.gif

o einant i venerini dispanceri reikia siuntimo is savo daktaro? kol viska susitvarkyciau sus siuntimais tai man ir prapultu viskas...
Atsakyti
QUOTE(ewe1ina @ 2010 07 15, 21:27)
o einant i venerini dispanceri reikia siuntimo is savo daktaro? kol viska susitvarkyciau sus siuntimais tai man ir prapultu viskas...

cia ir buvo svarbiausia-ten nereikia siuntimu!jei eiciau pas paprasta dermatologa,jo reiktu.o ten ne smile.gif tad tai ir nuleme mano apsisprendima 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(salunja @ 2010 07 15, 21:32)
cia ir buvo svarbiausia-ten nereikia siuntimu!jei eiciau pas paprasta dermatologa,jo reiktu.o ten ne smile.gif tad tai ir nuleme mano apsisprendima 4u.gif  biggrin.gif

o cia kokiam mieste toks randasi?
Atsakyti
QUOTE(ewe1ina @ 2010 07 15, 21:37)
o cia kokiam mieste toks randasi?

Vilniuj,Kauno gatve 37 odos ir veneros ligu centras ax.gif registraturos tel.nr. 852332960.buvau pas dermatovenerologe smile.gif
Atsakyti
QUOTE(salunja @ 2010 07 15, 23:15)
Vilniuj,Kauno gatve 37 odos ir veneros ligu centras ax.gif  registraturos tel.nr. 852332960.buvau pas dermatovenerologe smile.gif

ačiū smile.gif
Atsakyti