Įkraunama...
Įkraunama...

Aš ir mano anyta

Moonte tu juokas juokais, bet kai neturi uz ka normaliai pavalgyti seimyna ir atvazevus anyta reikalauja 500-700lt(kuriu vaikai neturi arba kurie ju paskutiniai si menesi)...nors pati pinigu turi,bet savu nenori leisti,nes jai reikes.tai jau atsiprasau.

cia gal del to taip piktai reaguoju, nes mano mamos mama, niekuo nepadejo, pamenu visi 4badavom, ji piniguose maudesi, bet net duonos kepaliuko nedave smile.gif bet mano mama vistiek aplankydama nuveza kruva maisto.
Arba kai mus mazus vaikus pinigu vagyste apkaltino,o kai po 5minuciu juos rado,kur buvo pasidejusi, nekarto neatsiprase. As cia ziuriu is anukes puses, man tokios seneles nereikia,kai mire senelis ne asaros neisliejau, man kaip ir ji svetimi zmones.
o va mamos kriksto mama, kuri tiek visko del jos padare,sulaukia tokios audringos padekos,kad man nejaukus biggrin.gif mama ja pamacius apsiverkia vis smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Reika: 10 sausio 2010 - 10:44
del kokiu priezasciu dazniausiai uosvienes nemegsta marciu?
Atsakyti
QUOTE(Evute* @ 2010 01 10, 10:45)
del kokiu priezasciu  dazniausiai uosvienes nemegsta marciu?

Del tu paciu, kodel marcios nemegsta ju blush2.gif
Atsakyti
as manau, del to,kad marcia netokia kaip ji smile.gif
na kiekviena mama kazkodel nori , kad sunus turetu tokia pat zmona,kaip ir ji pati yra...arba susikuria kazkoki moters ideala, kurio linki vaikui.

man tai vienodai sviecia, sunus gali,kad ir vyra myleti, svarbu laimingas butu
Atsakyti
Del teismu...pazystamu tarpe bylinejosi tevai ir vaikai,nepriteise tevams islaikymo,nes teismas nenustate ,kad jiems truksta lesu pragyvenimui....zinoma neduok dieve iki sito prieiti
Atsakyti
Zinot ko as visikai nesuprantu, kodel jus galvojat, kad reikia duoti visa suma kuira reiklauja. Na isskirtinis atvejis liga, kai pinigus reikia skirti.

Lai derisi jusu vyrai su savo motusem, paaiskina situacija. Tik gink dieve jus nekiskite i tai nosies. Mes savo tevam atleidziam viska, ilgai pykcio nelaikom ir jie taip pat, nes esame prie vienas kito emocionaliai prisirise. Tarp marcios ir anytsos tokio stipraus rysio nera, gal ir atsiras su laiku, jei abi protingos bus. Tad savo teises ir jusu seimos interesus atstovauja vien vyras, nes jis zino kur "minos padetos", o mamute savo sunelio "nesprogdins", ne kamikaze gi ji.

Pries kalbant, isanksto abu namuose nuspreskite kiek galit skirti. Taip parodisit anytai, kad esat ne versiukai, nes turite ir savo isipareigojimus, bet tuopaciu normalus vaikai, kurie linki jai gero ir paremiate ja kiek galite sau leisti, atsizvelgiant i aplinkybes.
Papildyta:
QUOTE(Reika @ 2010 01 10, 10:49)
as manau, del to,kad marcia netokia kaip ji smile.gif
na kiekviena mama kazkodel nori , kad sunus turetu tokia pat zmona,kaip ir ji pati yra...arba susikuria kazkoki moters ideala, kurio linki vaikui.

man tai vienodai sviecia, sunus gali,kad ir vyra myleti, svarbu laimingas butu

Tai dvieju zmoniu nenoras susikalbeti, nusileisti t.y. eiti i kompromisa.

As savo anytai nepatinku, nes esu jos akim ziurint per ideali, ji manes bijo doh.gif
Is pradziu vyrui sake, kad tokios bobos ilgai salia saves nenulaikys lotuliukas.gif . Dabar apsiparato.

Reikejo paprastesnes, o ir "sahmatais" su ja zaidziu, matydama kelis ejimus i prieki.
Atsakyti
o manes nemegsta, nes nepaprasiau jos leidimo draugauti su jos sunum(bln net nezinojau,kad ji gyva, nei uosvis nei MB, nei jo sesuo nesugebejo amn to pasakyti, visi numyke "skaudi tema")
na mane apkaltino ,kad per mane jis rukyti pradejo(iki tol kalta buvo sesuo biggrin.gif )
poto nevykdziau jos paliepimu.o kas baisiause, tai,kad as lietuve
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2010 01 10, 10:32)
Kaip ir su vaikais, taip ir su senais zmonemis juos gina istatymai. Tam jie ir skirti, kad nenuvaziuotume i savaip samprata. Reglamentuoja musu veiksmus.

masn įdomu pasidarė, o nuo kada laikoma senu žmogum? nes kažkuri minėjo, kad anytai 40 su trupučiu g.gif
Atsakyti
Siaip manau, kad jus zinote, tik kabinejates prie zodzio ax.gif

Jei vienas is TEVU t.y. zmogus neturi galimybes saves islaikyti, o vaikai suauge, kad galetu paremti.

Tarp kitko jei "vaikas" studijuoja ir neturi kito pajamu saltinio, jis turi teise kreiptis i teisma ir reikalauti is tevu finansines paramos, jei jie nenori jo remti savanoriskai. Taigi...

Visi mes turime savo pareigas ir prievoles. Jei apie tai uzmirstame mums gali priminti, nelabai maloniu budu.

Atsakyti
jei tevai neturi pinigu ir reik isgyventi su minimumu, kaip dabar pencija 600-700lt tai remimas reikalingas, nieko nesakau...
bet kai tevai turi kas menesi 2500-3000lt, gyvena vieni ir reikalauja dar kad vaikai juos paremtu kokiais 500lt, nors patys vaikai irgi verciasi is tu 2500lt
tai kazkokia nesamone.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2010 01 10, 12:46)
Del tu paciu, kodel marcios nemegsta ju  blush2.gif

nu nevisos marcios nemegsta uosvieniu.. biggrin.gif
Atsakyti
kaip supratau, dazniausiai jos balsas paskutinis. Iprastai,kai ji baigs savo argumentu tirada,tada vyriskai pasakyk savo sprendima. sorry,bet tu po padu 4u.gif
Atsakyti