QUOTE(faustas.vv @ 2007 11 08, 03:25)
1. na is esmes viskas paprasta... gaunas kaip ir 24h per para visi blogi, nes dazniausia scenarijus yra toks kad jei is pradziu ir geras zmogus, tai jis kazka padaro netaip ir pasidaro blogas, uz ka ant jo supykstama ir nebeatleidziama 
2. vaikas sitoj vietoj nieko nekeicia, nes jis pas mus neseniai, o tas bendravimo kompleksas su aplinka buvo ir pries tai... manau kad ne depresija, tiesiog budas toks... butu galima gal sakau kaltint netgi uosviene manaja, gal taip isauklejo, nes pastarajai irgi labai daug blogu zmoniu aplink
kita vertus susimastau jei kabineciaus taip prie smulkmenu tai irgi surasciau kruva priezasciu delko man daug daug zmoniu yra blogi ir nenoreciau akyse ju matyt, tiesiog ramiai i viska gyvenime ziuriu, bet mes juk visi tokie skirtingi, nesmerkiu zmonos kad jai tarkim sekas bendravime sunkokai, galu gale su laiku gal tai pasitaisys... 
3. arteja sventes, aptarem su zmona kaip cia kas siemet bus ...... informavau savaja mama kad darysim taip ir taip nori vaziuoja nori ne
ji labai sutiko labai patiko jai mintis, ir pareiske kad netgi planuoja jau is anksciau kad taip ir bus, ir netgi ruosias padaryt pas save namie visus tuos 12 patiekalu ir atsivesti pas mus ir padaryti viska pagal tradicijas nes tipo vaikiuko pirmos sventes tos ....... na as pareiskiau zmonai ta mamos ketinima mano akim visai nebloga, o zmonai nepatiko visiskai ir ji pareiske kad mes nesitarem per kucias isvis kazka kviesti tik per kaledas, nes neva seimos svente ir nori tik kad mes trise su vaikiuku praleistume nenori apsikrauti cia mamom ir t.t...
4. dabar dar kas liecia mama, tai kai jai pasakysiu kad per kucia nebelaukiama, aisku ji gali pagalvoti kad va martele vel manes nenori
+ esu vienturtis, tai realiai mama neturi nei giminiu nieko , jie ten dviese su tevu, tai ji sako kad neva visa jos seima tai mes
uosviam kitaip, jie ten gyvena su bobute gris sunus pas juos, o mama tipo viena mano va taip va...

2. vaikas sitoj vietoj nieko nekeicia, nes jis pas mus neseniai, o tas bendravimo kompleksas su aplinka buvo ir pries tai... manau kad ne depresija, tiesiog budas toks... butu galima gal sakau kaltint netgi uosviene manaja, gal taip isauklejo, nes pastarajai irgi labai daug blogu zmoniu aplink

3. arteja sventes, aptarem su zmona kaip cia kas siemet bus ...... informavau savaja mama kad darysim taip ir taip nori vaziuoja nori ne

4. dabar dar kas liecia mama, tai kai jai pasakysiu kad per kucia nebelaukiama, aisku ji gali pagalvoti kad va martele vel manes nenori

1. Labai gali buti, kad Tavo zmona savo aplinkai kelia labai aukstus reikalavimus (tokius pat kaip sau arba Tau), o ta aplinka ima ir nuvilia... nuolat... Cia tokia "uzsiciklinusi" problema...

As ne psichologe, as pati lygiai tokia buvau, ir visai neseniai

2. Laikas gal ir pades, bet labiau padetu koks nors emocinis shokas. Man padejo suvokimas, kad likau visishkai viena ir niekam manes nereikia, ir cia pasirode mano vyras, suprantantis, mylintis mane tokia, kokia esu, ir padejo man i viska pazvelgti paprasciau

3. Zinai, kur cia didziausia beda? Kad TU pasake savo mamai, kad JI planavo, kad JI viska suruos. O kur cia zmona dalyvauja? Gal reikejo pries mamai ka nors sakant perkalbeti dar karta su zmona, pasakyti jai, kad su mama kalbesi.

4. Va man labai uzkliuvo, kad esi vienturtis. Manau, kad Tavo mama labai jau akivaidziai Taves nenori "paleisti", o zmona jaucia ta "pavoju" is anytos puses, todel automatiskai priesinasi viskam, kas is tos anytos puses atplaukia. O ir vienturciai suneliai labai daznai nemato nieko blogo savo mamos elgesy

Na, gal taip blogai ir nera, bet atvirai pasakius, butu idomu isgirsti kita tiesa, kuria papasakotu Tavo zmona.