Įkraunama...
Įkraunama...

Aš ir mano anyta

QUOTE(Reika @ 2010 01 22, 19:03)
baisu,nes del to,kad mamos patiekalai mielesni uz zmonos, grizta pas mama pietu,vakarienes, po valgio tv paziuri biggrin.gif man tai komedija
va sveciavausi pas zmones, kur maistas buvo neiprastas, tai vyras pasake, kad jam prireike keliu metu kol priprato prie zmonos gamybos( as per savaite nepripratau, iki siol baisiau nesu valgius niekur...kotletai su slyvu padazu rugsciu bei cukrum)

Pati sau prieštarauji. Gal žmona ir gamina tokius kotletus... Lai mokosi gaminti vyro mėgstamus patiekalaus. Nejau anyta kalta, kad kad ji negamina taip kaip patinka vyrui.

Aš tikrai niekada neiškepsiu tokių blynų kaip anyta, kiek kartų mokiausi, neišeina verysad.gif doh.gif
Atsakyti
na mano brangiauses baisia mego tetes patiekalus(mama negamina), jis tai kulinaras man iki jo toooli blush2.gif
bet jis nebego pas tevus pavalgyti, itariai i mano kulinarinius sedevrus ziurejo, nustebo,patiko, giria mane wub.gif ...

realiai nesuvokiu,kam vede, jei gyvena su mama, o ne zmona...nebent zmona reikalavo vestuviu(o kam isviso teketi, nes kazkas pasake ar kad kiti zmones rimciau i tave ziuretu)
Atsakyti
QUOTE(Reika @ 2010 01 22, 19:15)
na mano brangiauses baisia mego tetes patiekalus(mama negamina), jis tai kulinaras man iki jo toooli blush2.gif
bet jis nebego pas tevus pavalgyti, itariai i mano kulinarinius sedevrus ziurejo, nustebo,patiko, giria mane  wub.gif ...

realiai nesuvokiu,kam vede, jei gyvena su mama, o ne zmona...nebent zmona reikalavo vestuviu(o kam isviso teketi, nes kazkas pasake ar kad kiti zmones rimciau i tave ziuretu)

Nu matai kaip viskas fainiai buvo, uošvis gamino, anyta valgė... Harmonija biggrin.gif

Mes skirtingi, vedam/tekam dėl skirtingų priežasčių, bet dėl to anytos nekaltos.
Atsakyti
QUOTE(Mari-83 @ 2010 01 22, 16:27)
Moonte, tarp mūsų yra skirtumas, jus viską vyniojate į vatą, o aš sakau kaip yra. Man labai patinka jūsų mintys  4u.gif , bet jų negali suprasti tam tikras žmonių tipas (Rita, gražiai čia užlenkiau)  mirksiukas.gif  4u.gif

labaaaaai oro_buckis.gif
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2010 01 22, 11:43)
Tai gal dėl to tiek  pykčių dėl neesminių dalykų? Vien todėl, kad tai - "anyta"? Gi jei analogiškai (išskyrus kai kuriuos išskirtinius atvejus) elgtųsi mama, sesuo, teta, tai viskas būtų tvarkoj? Viskas būtų atleistina ir suprantama?

4u.gif Ne nebūtų tvarkoj.....kai elgiesi žmoniškai, kažkaip ir iš aplinkinių tikiesi to paties g.gif
Atsakyti
Na atsakant i minti apie vaikus - kas be ko kad vaikas turi buti laimingas, visapusiskai, pavalges, sotus, aprengtas, laimingas viduje, apsuptas siluma ir meile.. Ir as pvz. nesiruosiu kazko atsisakyt vaikui, sau, kad anytai, MB mamelei padet.. lotuliukas.gif Kazkodel, kai buvo sunku, mes kapstemes patys, paskola reikejo mazyte atidavinet, nebuvo is ko . o ji neprisimine, o kai siek tiek geriau, tuo prisitato..

va ir atostogos, MB jai, sunenui isleido pinigus, o as nk negalejau nei nupirkt kamnor, nei nusipirkti, man tas ilgai kaupesi, bet as isakiau MB viska, kad kodel turiu atsisakyt kazko, pati dirbdama dar tada, kad anyta ar jo sunenas kazka turetu, nei man ta anyta brangi, nei ka.. Kad jai perkaliot viska..
Atsakyti
QUOTE(Mari-83 @ 2010 01 22, 18:53)

Tėvai privalo vaikus mylėti, auklėti, mokyti... O ne ką apčiuopiama duoti.

O as taupau,kad kai vaikas bus suauges nupirkciau jam butuka rolleyes.gif Ir manau,kad tai mano pareiga rolleyes.gif
Ir i mokslus isleisti mano pareiga smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sindea: 22 sausio 2010 - 23:08
QUOTE(Sindea @ 2010 01 22, 22:59)
O as taupau,kad kai vaikas bus suauges nupirkciau jam butuka rolleyes.gif  Ir manau,kad tai mano pareiga rolleyes.gif
Ir i mokslus isleisti mano pareiga smile.gif

Tai jusu pasirinkimas, bet ne pareiga. Isugdykite is savo vaiko tikra zmogu, tad jis pats savo jegom ir ziniom pasieks tai, ka jus jam norite atnesti ant padeklo, jau gatava, ir tada jis nebus jusu islaikytiniu.

Siaip idomiai pasidare, tarkim, jei jus turesite sunu, ar i jusu dovanota buta tures teise marti ir anukai, jei jie neduok Dieve issiskirs?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2010 01 23, 00:37)
Tai jusu pasirinkimas, bet ne pareiga. Isugdykite is savo vaiko tikra zmogu, tad jis pats savo jegom ir ziniom pasieks tai, ka jus jam norite atnesti ant padeklo, jau gatava, ir tada jis nebus jusu islaikytiniu.

Siaip idomiai pasidare, tarkim, jei jus turesite sunu, ar i jusu dovanota buta tures teise marti ir anukai, jei jie neduok Dieve issiskirs?

Pati pradzia yra sunkiausia,nenoreciau,kad suauges sunus turetu gyventi su tevais,o tokiame amziuje isigyti NT be paramos tiesiog neimanoma ax.gif Cia bus pagalba pradziai,parama,dovana(vadinkit,kaip norit) mirksiukas.gif
O ar marti tures teise bus matyti biggrin.gif Tai bus dovana(ne santuokos metu igytas turtas) ax.gif Tai jo savininkas ir spres,kaip jam elgtis.
Atsakyti
QUOTE(Sindea @ 2010 01 22, 23:53)
Pati pradzia yra sunkiausia,nenoreciau,kad suauges sunus turetu gyventi su tevais,o tokiame amziuje isigyti NT be paramos tiesiog neimanoma ax.gif Cia bus pagalba pradziai,parama,dovana(vadinkit,kaip norit) mirksiukas.gif
O ar marti tures teise   bus matyti biggrin.gif Tai bus dovana(ne santuokos metu igytas  turtas) ax.gif Tai jo savininkas ir spres,kaip jam elgtis.

Atsake busima anyta. Dekui, man ganetinai aisku. Turtas bus apsaugotas dovanojimo sutartimi, tad... Marti ir anukai liks ant ledo, jei jusu sunus nuspres nesaziningai. Ar jus bandiste itakoti sunu jei jis elgsis marcios ir anuku atzvilgiu nederamai? Ar nebus gaila, jei jusu turtas bus isdraskytas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 23 sausio 2010 - 00:28
QUOTE(Moonte @ 2010 01 23, 01:07)
Atsake busima anyta. Dekui, man ganetinai aisku. Turtas bus apsaugotas dovanojimo sutartimi, tad... Marti ir anukai liks ant ledo, jei jusu sunus nuspres nesaziningai.

O jei marti nusprestu nesaziningai? biggrin.gif Nematau cia jokio blogio schmoll.gif Tai apsauga,sunaus turtas ir su juo jis elgsis kaip nores ax.gif O kad nores savo vaikus metyt i gatve,tai dar didelis klausimas g.gif O jei tai butu ne sunus,o dukra? Ar jau butu galima jai dovanoti? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sindea: 23 sausio 2010 - 00:30
QUOTE(Sindea @ 2010 01 23, 00:28)
O je marti nusprestu nesaziningai? biggrin.gif Nematau cia jokio blogio schmoll.gif Tai apsauga,sunaus turtas ir su juo jis elgsis kaip nores ax.gif O kad nores savo vaikus metyt i gatve,tai dar didelis klausimas g.gif

Nueikite i tema, apie paliktas zmonas. Ten pakankamai viskas aiskiai parasyta, kas laukia vaiku, kai tecio jausmai mamai isbleso ir jei dar pas ji atsiranda kiti vaikuciai.

Siaip jusu atsakymas tipiskos anytos, kuri gina savo vaika, bet ne marcia.
Atsakyti