p+2010 06 09, 11:45-->
QUOTE(Burbuliuke

p @ 2010 06 09, 11:45)
mano gimdyma prieminejo Zebrauskiene.. vajei vajei...

besirdis zmogus.. issityciojo is to, kad man skauda, kai kakleli tikrino, tipo ka darysiu kai stumt reikes.. verkiau is skausmo, o ji tyciosi.. kur zmoniskumas jos?
Zebrauskiene buvo mano nestuma priziurinti gydytoja. Pas ja galvojau, kad ir gimdysiu, taciau oi kokios turejau su ja skaudzios patirties...
Mano nestumas buvo 12 sav., tai per Zebrauskienes rekomendacijas kaip gydytis nuo kosulio, vos nepraradau savo perliuko...
Buvau truputi persisaldzius, tai paskambinau jai pasiteirauti ka galiu gerti, kad palengvetu, tai ji pasiule nusipirkti Pertusino (Ciobreliu ektraktas) ir gausiai gerti ciobreliu, liepu arbatas.... Po dvieju dienu nakti pradejau gausiai kraujuoti.... Pasirodo - ciobreliai issaukia gimdos spazmus - saremius... Nulekem i ligonine - pasitiko budintis daktaras... Mane ten jau pazino, kadangi atvaziavau su gresianciu jau 3 karta.. Padare echo. As paklausiau, ar dar yra mano maziukas su manimi, tai tas dar taip siurkciai: "Yra, taciau tai dar nereiskia, kad nedings". Paskui: "Na, o i ligonine gulsies??"... Tokia intonacija, kad mazdaug vaziuok namo ir ziurekis...
Galvojau isprotesiu.... Zebrauskiene atejo aplankyti i 4 diena, tai kai pasakiau, kad tai nuo ciobreliu - pasake, kad as cia nesamones issigalvoju, kad cia nuo kosulio... Isgulejusi ligonineje pora savaiciu gryzau namo ir pabegau ta pacia diena nuo Zebrauskienes i klinikas...