Įkraunama...
Įkraunama...

Sapnų reikšmės

QUOTE(atvirkštukė @ 2010 10 28, 21:05)
Sveik.Paniškai bijau gyvačių, tad tikriausiai ši baimė atsiliepia ir mano sapnams.Jau ne vieną naktį sapnuoju  gyvates, šiąnakt sapnavau, kad ji išlindo iš po mano lovos.Visa laimė, kad sapnuose man jos dar negelia. Būtų įdomu sužinoti, ką reiškia gyvačių sapnavimas, numanau, kad nieko gero...


Tai priklauso nuo to, kaip tu žiūri į gyvates. Man, tarkim, jos yra išminties sombolis.
Atsakyti
kadangi sianakt baisoki sapnai buvo tai trumpai.. pirmiausia sapnavau galvoje kirminus,kad rankiojau bet tokie stori ir kad rankiojau is galvos..
po to jau sapnuoju kad mane seka kazkur miske kazkokia baisi butybe ir kai ji pasirodo zinau jog reikia sleptis,bandyt pabegti,nes kitaip priartes, ir ji ne tai kas seka, bet kai pasirodo sale,jei nepabegi tai priarteja, jei kazkaip pasisalini tai dingsta,na ir matesi tik juodas gobtuvas ir kad ant dviracio,vien galva matesi kad juodu gobtuvu kai tos giltines buna,ir kai pasirode salia buvo kazkokia lyg pilis visi sulipo i ja nes perspejus buvau kad begtu,o man neiseina ilipti,bet vienas zmogus istiese rankas ir pakele mane na padejo,tai dar virsuje slepiausi,nes ta butybe ir ten buvo uzlipus, o po to jau nuo virsaus kai paziurejau zemyn maciau tik i zeme imuryta baisu veida kaip statula lyg is zemes padaryta didelis veidas su isiziojusia didele burna,nu ant tiek baisu.. ir kai mane pajusdavo iskart atgydavo,na ir zinau kad taip visa sapna slepiausi dar kazkam sakiau kad seka mane. labai baisu buvo.. kas nors ka nors gal paaiskint galetu? bent jau apie kirminus? biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif noreciau paklausti ka gali reiksti, kad daznai sapnuoju jog turiu temperaturos ? g.gif: gal tai baime susirgti? nu pvz sianakt vel sapnavau kad pasimatuoju temperatura ir yra 37.9
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yadhira: 29 spalio 2010 - 13:21
[quote=Beštuliukas,2010 10 17, 19:46]
Sweikutės, noriu papasakoti apie savo keistus sapnus. Jau kelias naktis iš eilės sapnuoju, kad mane puola žvėrys.
Vieną naktį sapnavau, kad manęs tyko tigras. Slėpiausi nuo jo per metrą. Tada tigras iš sapno dingo.
Paskui vos ne sekančią naktį sapnavau, kad mane užpuolė raudonas didelis gaidys, užšoko ant kupros. Rodos net gaidžio kirtį per sapną jutau. Gaidys, nukritęs nuo manęs dingo.
Paskui šiąnakt sapnavau, kad stoviu Palangoje, pušynėlyje prie jūros. Pro mane prabėga kaimenė žirgų, vos manęs nesutrypia. Iš žirgų paskos atbėga didelis briedis, irgi vos manęs nesutrypia, spėju nuo jo pasislėpti už pušies.
Sapnai labai keisti, niekada nesu sapnavusi, kad mane pultų koks gyvūnas ar žvėris. Tuo labiau man keista, kad tie sapnai prisisapnavo kelių dienų laikotarpyje.
Ką tai galėtų reikšti? Gal žinote? 4u.gif

Labutis. Šitie trys sapnai reiškia vieną ir tą patį, o kadangi sapnas kartojasi, vadinasi tai tikrai įvyks.
Tai reikštų nemalonumus. Pagalvok, kas tave užsipuldinėja, engia ar iš tavęs per daug reikalauja? Ir nieko nepakeisi. Pakentėk ir rūpesčiai nubėgs kaip žvėrys sapne.
Jei nesunku, atrašyk ar ''nenusigrybaunu pievose'' aiškindama sapną, nes tai mane domina. smile.gif
Papildyta:
Gal galit man paaškinti - ką reiškia sapnuoti kačiuką? Aš jį gavau dovanų pas giminaičius, bet ir sapne žinau, kad negaliu laikyti namie kačiuko, bet vistiek vežuosi jį namo. Tas kačiukas buvo ne veislinis, bet labai gražus ir meilus. Bet kol parsivežiau jį, pamačiau, kad jau spėjo padaryti mažą zbitką ant priekinės sėdynės Kaži ką tai reiškia?

Kačiukai man visada reiškia konkurenciją. Gal dėl kažko varžaisi su savo giminaite ar pažįstama?
Atsakyti
4u.gif Labas vakaras, sapnavau, kad mano buvęs vyras man dovanoja-laiko rankose dvi dėžutes kvepalų ir sako : kurias nori? blush2.gif Ką tai galėtų reikšti?
Atsakyti
Šiąnakt sapnavau nuskilusį krūminį dantį unsure.gif tikiuos nieko blogo nenutiks
Atsakyti
Sveikutes sianakt sapnavau kad moteris vairuoja masina, kartu sedi jos tevas, ir ji padaro avarija, tevas duoda galva i prieki ir netenka samones, o jai viskas gerai, ji nusprendzia tevo atsikratyti, nutempia ji i netoli esancia upe ir ten imeta, po to jau ji yra jo laidotuvese.... doh.gif kas galetu pakomentuoti ?
Atsakyti
Laba diena mielos moterys. Sapnai dažniausiai atskleidžia jūsų santykį su realybe, būseną ar tai kas juos labai rūpi ar ko trokštat. Su ateitimi sapnai nėra susiję. Galit būti ramios. Be to, sapnų nuotaika dar priklauso nuo miegojimo patogumo. Iš pasakojimų galima pasakyti kad kartais galbūt depresuojat. O sapnuoti kačiukus tikrai nemanau kad yra blogai jei juos mėgstat. Manau reiktų išvis net negalvot apie tai ką sapnavai.
Atsakyti
Nežinau ar verta čia tokį sapną rašyt, bet vis gi parašysiu biggrin.gif
Iš namų tempiau kėdę su ratukais į mokyklą, nutempiau į seselės kabinetą, o ten daug žmonių buvo, tai kažkaip prasigrūdau pro juos ir atsisėdau ant tokios kušetės blush2.gif
Atsakyti
kaip tai nera susieje su ateitim,ir dar kaip sapnai susieje, ir jie mums daug daugiau pasako nei mes juos suprantam. Tiksliau kai kurie net nesigilina ir dauguma nemoka suprasti sapnu reiksmiu ir perspejimu. Tiesa kad dauguma sapnu tiesiog atspindi emocine busena,dienos ivykius ir tai ka zmogus isgyvena tuo metu, bet sapnai daznai pakisa mums sprendimus,ir del daug ko perspeja.Kiekvienam individualiai,zmogus pats turi jausti kas sapne jam kazka reiskia. Tiesiog reikia sekti pasikartojancius sapnus,sekti ivikius ir bandyt patiems pajausti kas ka reiskia. Jei butu kitaip tai turbut ir nesnekeciau tokia tema. O man sapnai buna netgi tiesiogiai isipildo,kaip susapnavai taip ir nutiko, kartais net neitiketinai atrodo sapnas,ir po to stovi ir matai kad cia viskas is to sapno ir zado netenki,o dazniausiai buna zenklai,perspejimai,zinau ka sapnuoju kai kas mirs ir net sapne pasako man kad ruosciausi, na daug visokiu dalykeliu yra, ir pati nesigilinu neieskau atsakymu nes tiesiog tyngiu blush2.gif kaip bus taip.. bet kad sapnai ir ateitis susieje tai cia 100proc
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti