Arti toli, mano asmeninė patirtis rodo, kad, jei sapnuoji kates, lauk nedidelių nemalonumų. Man tai būna visada kaip ženklas atidžiau apsidairyti aplink save.
Atkreipk dėmesį- šitą kačiuką sapnuotoja gavo dovanų, vadinasi, jis ne jos, nors yra jos mašinoje...
sesuo sapnavo kad gulesi pas kristu i kapa laikydama rankoj sventa statulele. salia jos stovejo mirusi anyta.
o dar anksciau sapnavo kad matavosi nauja palaidine, kuria padovanojo pusessere ( irgi jau mmirusi)
gal galit trumpai esme ?
o dar anksciau sapnavo kad matavosi nauja palaidine, kuria padovanojo pusessere ( irgi jau mmirusi)
gal galit trumpai esme ?
Ačiū visoms už atsakymus

as pries pora dienu sapnavau labai keista sapna, niekaip negaliu jo pamirsti, esme tokia, kad is savo tėvo kaklo traukiu kirmėles ir sliekus, jie labai ilgi, ir jų labai daug, niekaip nesibaigia, o as vis stengiusi istraukti, tada jis pradeda vemti dar kazkokiais besirangančiais gyviais, iš mano gerklės tokios raudonos kirmeles-ale sliekai be pabaigos pradeda lįsti, aš juos nuraunu, bet dalis lieka mano gerklej, man labai skauda, stengiusi juos sukramtyti ir nuryti, kad jie nekabetu:(( tirai nekoks sapnelis

Sapnavau, kad važiuoju dviračiu per tamsų ir niūrų mišką, ir jaučiuosi labai neramiai ir kažko išsigandus (nors žinau, kaip iš miško išvažiuoti, nesu pasiklydus). Bevažiuodama miške randu daug vazonų su nuostabiomis, gausiai žydinčiomis orchidėjomis, bet jų nepaimu. Ką tai galėtų reikšti?
QUOTE(LemonTree @ 2010 10 27, 12:14)
Sapnavau, kad važiuoju dviračiu per tamsų ir niūrų mišką, ir jaučiuosi labai neramiai ir kažko išsigandus (nors žinau, kaip iš miško išvažiuoti, nesu pasiklydus). Bevažiuodama miške randu daug vazonų su nuostabiomis, gausiai žydinčiomis orchidėjomis, bet jų nepaimu. Ką tai galėtų reikšti?
Aš vertinčiau, kaip kelionę po pasąmonės brūzgynus - lyg ir žinau kelią, lyg ir žinau, kad išeisiu, bet vis viena baugu, nes miškas (kaip ir pasąmonė) nėra iki galo pažintas ir maža ko galima iš jo tikėtis. Juo labiau miške (pasąmonėje) glūdi įvairūs ir ne itin malonūs dalykėliai, iš kurių nežinia ko galima tikėtis, jei jų nepažįsti.
Gėlės apskritai gali simbolizuoti moteriškumą, jausmiškumą, jautrumą, švelnumą, ypač tokios subtilios gėlės kaip orchidėjos. Ką sapne reiškia jas pravažiuoti? Gal pasąmonė bando pasakyti, kad sapnuotoja užmerkia akis į kažkuriuos savo moteriškumo aspektus, kad nerealizuoja savo kaip gražios, jausmingos moters potencialo, nors žino, kad tokį turi?
Eilinį sykį sapnuotas eilinis lavonas. Scenarijaus neatsimenu, o jo turbūt ir nebuvo
Vyriškas kūnas, guli ant pilvo. Nesuprantu, ar čia aš kažką savy noriu palaidoti, nors dar ne laikas, ar reikia su kažkuo atsisveikinti, o aš neatsikabinu
Iš tikrųjų, panašus pasirinkimas yra iškilęs, tik pati jau nesusigaudau, nei ko noriu, nei ar tai būtina, ar nepasidarysiu bėdos
ir pan.
Laukčiau komentarų
Dėkui.

Laukčiau komentarų

labai idomu, ar faktas kad laukiuosi jau savaime yra paaiskinimas visokiems sapnam, netgi kosmarams, ar visgi tai nesusije dalykai? kaip antai sapnavau kad mano tetis sako mano mamai: jei tavo plaukai prades slinkti ir tu nupliksi, as nebegyvensiu su tavimi, skirsimes. mama lyg ir neisgyvena del to, nes siuo metu pas ja puikus veslus plaukai, bet mane ramina ir sako: ka gi, jei taip nutiks, reiskia, nieko nepakeisi. kitas epizodas: aukstas ir piktas vyras svaistosi kirviu ir grasina. pro sali eina mano mama ir jis lyg tycia, lyg netycia suduoda jai kirviu i nugara. pasirodo kraujas, tada vyras dar karta suduoda ir mano mama krinta negyva. man skaudu, bet tuo pat metu kazkaip nesureiksminu sito ivykio....
nejaugi dabar pastoviai visokios baisybes sapnuosis?..
nejaugi dabar pastoviai visokios baisybes sapnuosis?..

Sveikutės, sapnavau draugės laidotuves,mirusio kūno nemačiau, bet buvo labai daug verkainčių žmonių. Vėliau man parodė jos vaikelį(draugė neseniai pagimdė),kūdikis(berniukas) atrodė labai sveikutis ir labai ilgais plaukais, neaprengtas tik padėtas ant balto audeklo ir apkamšytas kažkuo panašaus į vatą.
Sapnuojant tiek laidotuves tiek kūdykius rekšmės labai prieštaringos, gal čia įtakos turi smulkmenos?
Sapnuojant tiek laidotuves tiek kūdykius rekšmės labai prieštaringos, gal čia įtakos turi smulkmenos?
Sveikutės
Sapnavau pažįstamą vyriškį vilkintį mano rūbais. Rūbai ryškūs, vasariniai. Gal galėtumėte nors trumpai aparašyti sapno reikšmę
Ačiū

Sapnavau pažįstamą vyriškį vilkintį mano rūbais. Rūbai ryškūs, vasariniai. Gal galėtumėte nors trumpai aparašyti sapno reikšmę

Prieš porą naktų sapnavau, kad man buvo apipjaustyti lytiniai organai. Didžiosios lytinės lūpos buvo perpjautos pusiau ir paskui vėl susiūtos.
šiaip aš mėgstu skaityti knygas apie islamą, musulmonus, o ten dažnai tokios situacijos būna, kad mergaitės yra apipjaustomos, gal tai turėjo įtakos, nes šiuo metu turiu pasiėmusi knygą apie islamą, bet jos tuo metu dar nebuvau pradėjusi skaityti.
Norėčiau manyti, kad čia tik knygų įtaka, bet gal kas daugiau komentarų turite?
šiaip aš mėgstu skaityti knygas apie islamą, musulmonus, o ten dažnai tokios situacijos būna, kad mergaitės yra apipjaustomos, gal tai turėjo įtakos, nes šiuo metu turiu pasiėmusi knygą apie islamą, bet jos tuo metu dar nebuvau pradėjusi skaityti.
Norėčiau manyti, kad čia tik knygų įtaka, bet gal kas daugiau komentarų turite?
Sveik.Paniškai bijau gyvačių, tad tikriausiai ši baimė atsiliepia ir mano sapnams.Jau ne vieną naktį sapnuoju gyvates, šiąnakt sapnavau, kad ji išlindo iš po mano lovos.Visa laimė, kad sapnuose man jos dar negelia. Būtų įdomu sužinoti, ką reiškia gyvačių sapnavimas, numanau, kad nieko gero...