Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek kainuoja namo statybos? 4tema

QUOTE(Makaliuks @ 2011 01 26, 13:07)
Sveiki,
Tada aš Jus prajuokinsiu  blink.gif Jei jau Jūs visi tokie brnagininkai  blink.gif Kiek iki šiol į namą sukišta, nelabai orientuojuosi, ne skasmet po truputį judėjo į priekį.  blush2.gif  Bet šią vasarą žadame pabaigti  ax.gif Reikia pastatyti (primūryti) garažą, virš garažo pastatyti kambarį, ir pakelti natrą aukštą kažkur 1 metru aukštyn. Uždengti stogą. vanduo jau įvestas, elektra taip pat. langai yra  blink.gif Planuojam  visus likusius darbus pasidaryt tilpdami į 40 000  LT g.gif  Ar įmanoma?  blush2.gif  Kiek ksaičiavome, tai gaunasi kad įmanoma. Ne svisus darbus daromės patys, tik va garažui pamatus ir valymo įrenginiui duobe iškasti smadysime vaikinukus.  g.gif O  visa kita patys.

As manau imanoma. uz 40000 gali labai daug nuveikti smile.gif. As savo sodo nameli i gyvenamaji rekonstravau su ribotu biudzetu smile.gif. Aisku labai daug dariau savo rankomis. Siaip jei nedidelis garazas, tai pamatus irgi patys galite pasidaryti smile.gif
Atsakyti
Vasaros pabaigoje pradėjome statytis karkasinį 41 m2 vieno aukšto su mansarda namelį. Statė 2 vyrai, giminaičiai už giminaitišką kainą. Šiai dienai iš lauko namas beveik baigtas, vidaus sienos yra apsiūtos gipso kartonu, vienintelis vonios kambarys yra įrengtas pilnai ir pirmame aukšte virtuvėje išklotos grindų plytelės. Visur kitur dar reikia špakliuoti sienas, dažyti, kloti laminatą, gamintis laiptus ir t.t. Špakliuojam, dažom aš ir mano vyras, tai yra patys, meistro nebesamdom. Išleista 60 000 Lt. Viskam užbaigti + baldai, dar apie 30-40 000 Lt. Medžiagos (pavyzdžiui grindų ir sienų plytelės max 25-30 Lt / m2, t.y. už nedidelę kainą) . Taigi net toks nedidukas medinukas apsieina net apie 100 000 Lt. O kur dar projektas, statybų leidimas ir pridavimas. smile.gif
Atsakyti
mes savo 1a. murinuka (apie 150 kv/m bendro ploto) ka tik iregistravom registru centre kaip nebaigta statyti su 45 % baigtumu ir visa tai mums apie 60000 Lt atsiejo.
Atsakyti
QUOTE(TeQuiLa @ 2011 01 30, 09:13)
mes savo 1a. murinuka (apie 150 kv/m bendro ploto) ka tik iregistravom registru centre kaip nebaigta statyti su 45 % baigtumu ir visa tai mums apie 60000 Lt atsiejo.

dziaugtis reikia, jei pasiseka taip pigiai pasistatyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Makaliuks @ 2011 01 26, 15:07)
Sveiki,
Tada aš Jus prajuokinsiu  blink.gif Jei jau Jūs visi tokie brnagininkai  blink.gif Kiek iki šiol į namą sukišta, nelabai orientuojuosi, ne skasmet po truputį judėjo į priekį.  blush2.gif  Bet šią vasarą žadame pabaigti  ax.gif Reikia pastatyti (primūryti) garažą, virš garažo pastatyti kambarį, ir pakelti natrą aukštą kažkur 1 metru aukštyn. Uždengti stogą. vanduo jau įvestas, elektra taip pat. langai yra  blink.gif Planuojam  visus likusius darbus pasidaryt tilpdami į 40 000  LT g.gif  Ar įmanoma?  blush2.gif  Kiek ksaičiavome, tai gaunasi kad įmanoma. Ne svisus darbus daromės patys, tik va garažui pamatus ir valymo įrenginiui duobe iškasti smadysime vaikinukus.  g.gif O  visa kita patys.

nieko čia juokingo nematau,mes irgi daug ką patys daromės,lėtai,ale stumiam į priekį.šiai dienaijau išlieti namo ir pirties pamatai,nupirkti blokeliai sienoms,baltų plytų turim vidinėms pertvaroms ,taigi sienoms medžiagos yra,reikia dar daug ko,bet po biskutį.šiai dienai,su projektais,leidimais ir t.t. išleista 22 t.,o iš jų dar bent 4t kaip paskaičiavom ,galėjom sutaupyt keletoje vietų,yra kaip yra,nepakeisi jau nieko.Bet nebūtume pamatų laiku išlieję,taigi nesigailim nė kiek.Daug ką darysim ir toliau patys,bet bus kam reikia samdyt-reikia mūrininkų.šiemetinis planas-iškelt sienas,bet iki tol dar norisi perdangas susipirkt,stogo dangą,o tai kainuoja lt nemažai,reikia dabar taupyt.Mes statom iš to ką sutaupom,o tai nėra didelės sumos,kiek užtruksim-tiek,gyvent turim kur,nespaudžia niekas su terminais,paskolom ir pan.Ir visiems to linkiu.
o kiek išleisti statyboms,kokius namus statytis ir kaip juos įrengti-čia jau kiekvienas sprendžia pats
Atsakyti
QUOTE(velniux @ 2011 01 29, 23:35)
Vasaros pabaigoje pradėjome statytis karkasinį 41 m2 vieno aukšto su mansarda namelį. Špakliuojam, dažom aš ir mano vyras, tai yra patys, meistro nebesamdom. Išleista 60 000 Lt.

Mano tevas pasistate dirbtuves karkasines analogiskos kvadraturos, 40kv., be mansardos tik(ta prasme, ji yra, bet neirengta), tai darbas nekainavo(state jis pats su padieniu darbininku, jam mokejo po 40lt uz diena, pastate per dvi savaites). Medziagos statyboms kainavo 14000lt, o su pilnu viduje irengimu, grindinem plytelem, medinem dailylentem viduje, vandentiekiu, kanalizacija, elektros isvedziojimu, isskyrus sildymo sistemos, jos nera, ziema sildosi elektriniu radiatoriumi) be baldu, kainavo viskas 25000lt.
Be abejo, jei butu teke jam pradeti viska nuo 0, t.y. isirengti traidenio kanalizacija, daryti vandens grezini, isivesti elektra, suma butu kitokia drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(berta76@gmail.com @ 2010 11 28, 02:04)
Pavasari ruošiames pradeti statyti, pradejau ziurinėtis kainas, kuo toliau i miska tuo daugiau medziu  g.gif  Neseniai uztikau tokį seminara „Kiek kainuoja ir kiek trunka individualaus namo statyba?“ tai uzsirasiau http://www.statybustudijos.lt/mokymai/ gal kazkam pravers. Siaip tame puslapyje radau idomios nestandartinės info del pasiruosimo statybom, kas man dabar aktualiausia, del finansu.  Apie benkinius kreditus visai kitaip viska anksciau supratau, ten gana aiskiai parasyta, gerai, kad pasiskaiciau.

Buvau sitam seminare thumbup.gif Tiesa mane nemokamai uzrase, nes turiu maza mergyte. Labai daug naudingos info gavau. Uztruko 4-5 val. tikriai ilgiau negu parasyta, kad bus 3val., bet atsake i visus dalyviu klausimus. Na kol tiek info susirinkciau internetu, uztrukciau turbut metus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrute77 @ 2011 02 10, 14:47)
Buvau sitam seminare  thumbup.gif  Tiesa mane nemokamai uzrase, nes turiu maza mergyte. Labai daug naudingos info gavau. Uztruko 4-5 val. tikriai ilgiau negu parasyta, kad bus 3val., bet atsake i visus dalyviu klausimus. Na kol tiek info susirinkciau internetu, uztrukciau turbut metus  doh.gif

aciu uz nuoroda, uzsirasiau ir as kovo menesiui thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Donna felice @ 2011 02 10, 13:04)
aciu uz nuoroda, uzsirasiau ir as kovo menesiui  thumbup.gif

aciu uz nuoroda, irgi bandysim sudalyvaut wink.gif
Atsakyti
Ar nematote, kad cia statybininku reklaminis puslapis smile.gif. Sorry kd toks kritiskas smile.gif. taciau ten labai jau naudingos informacijos nelabai pamaciau. Siame forume gali rasti daug naudingesnes informacijos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Torro @ 2011 01 26, 13:18)
As manau imanoma. uz 40000 gali labai daug nuveikti smile.gif. As savo sodo nameli i gyvenamaji rekonstravau su ribotu biudzetu smile.gif. Aisku labai daug dariau savo rankomis. Siaip jei nedidelis garazas, tai pamatus irgi patys galite pasidaryti smile.gif

Ačiū 4u.gif Stengsimės kuo daugiau patys darytis 4u.gif
Atsakyti
Gaivinam temą wink.gif tai kiek kainavo jūsų namukai neskaičiuoajnt baldų ir buitinės technikos kainų? Kur daugiausia sutaupėt?
Atsakyti