Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek kainuoja namo statybos? 4tema

QUOTE(TeQuiLa @ 2011 03 22, 08:04)
o isores apdaila, langai, durys jau yra?  bigsmile.gif

taip namas apsiltintas su langais ir durimis smile.gif tik dekoro dar nedejom, na viduj kanalizacija, elektra ir visa šildymo sistema (katilas, boileris, gyvatukas radiatoriai, grindinis sildymas).
Atsakyti
Na buvau pasisakiusi kai negyvenome, dabar galiu pasakyti, vidus pilnai įrengtas trūksta tik medinės laiptų dalies, turime betoninę konstrukciją, visi baldai, fasade liko nepilnus 200 kvadratų padengti dekoratyviniu tinku, nes likusi dalis klinkeriu išmūryta. ir deja bet laukas dar netvarkytas taigi 183 kv.m. kainavo 280000 patiems nedarant beveik nieko...

Atsakyti

Gal kas buvote šitam http://www.statybustudijos.lt/mokymai/ seminare? Ar verta dalyvaut? g.gif
Atsakyti
QUOTE(inguzas @ 2011 03 23, 12:19)
Na buvau pasisakiusi kai negyvenome, dabar galiu pasakyti, vidus pilnai įrengtas trūksta tik medinės laiptų dalies, turime betoninę konstrukciją, visi baldai, fasade liko nepilnus 200 kvadratų padengti dekoratyviniu tinku, nes likusi dalis klinkeriu išmūryta. ir deja bet laukas dar netvarkytas taigi 183 kv.m. kainavo 280000 patiems nedarant beveik nieko...

Super. Jusu namas-gyvas irodymas kaip galima pasistatyti nama neisleidziant puses milijono smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Dovile&Vidas @ 2011 03 23, 12:27)
Gal kas buvote šitam http://www.statybustudijos.lt/mokymai/ seminare? Ar verta dalyvaut? g.gif

Vel ieskai klijentu? Tiksliau kvailiuku kurie uz praktiskai nieka atiduoda savo pinigus.. Ir nereikia cia-oi as tik seip parodziau.. mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti

Mes buvome. Nuomone tokia - jei vakar ar pries neilga laika sugalvojote kad norite statytis nama - tai tikrai verta. Bus nemazai naudingos info. Bet jei jau situo reikalu domites ilgesni laika tai manau neverta, nes jau patys viska zinosite (gal net ir daugiau) negu ten pasakys.
Jokiu konkretumu nesitikekite - viskas labai pavirsutiniskai, keleta pavyzdziu ir psio. Asmeniskai man seminaras tik primine apie tai ka ir pats zinau, tad pinigu siek tiek gaila, taciau negaliu sakyti kad visiskai nenaudingas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo runchikas: 23 kovo 2011 - 14:17
Na taipogi man teko su jais bendrauti telefonu, nes gyvenu ne LT tai jie man atsiunte visa informacija i el.pasta na informacija man pasirode naudinga ir idomi...
Atsakyti

Mums buvo labai naudingas. Iki tol namo statyba domėjomes keletą mėnesių, nesigailim, kad sudalyvavom. Užakcentuotos pagrindinės klaidos ir pavojai. Mums gauta iformacija padėjo apsispręsti dėl projekto pasirinkimo. O šiaip visa medžiaga pasirodė įdomi ir naudinga.
Atsakyti
QUOTE(*Sun*Rise* @ 2011 03 24, 14:55)
Mums buvo labai naudingas. Iki tol namo statyba domėjomes keletą mėnesių, nesigailim, kad sudalyvavom. Užakcentuotos pagrindinės klaidos ir pavojai. Mums gauta iformacija padėjo apsispręsti dėl projekto pasirinkimo. O šiaip visa medžiaga pasirodė įdomi ir naudinga.

kaip dalyviui su 2 zinutem tirai daug dometasi statybom ypac cia statybu forume lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(palang-mamyte @ 2011 03 24, 14:09)
kaip dalyviui su 2 zinutem tirai daug dometasi statybom ypac cia statybu forume  lotuliukas.gif

kam tas statybų forumas jei seminaras išklausytas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rutulyte @ 2011 03 24, 15:53)
kam tas statybų forumas jei seminaras išklausytas  biggrin.gif

Jo,j,jau is po seminaro tai tiksliai statybu asais tapote.. lotuliukas.gif Nepykit uz sarkazma.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2011 03 24, 15:16)
Jo,j,jau is po seminaro tai tiksliai statybu asais tapote.. lotuliukas.gif Nepykit uz sarkazma.. 4u.gif

sarkazmą galit taikyt ne man, nes jokiuose seminaruose nedalyvavau ir nežadu nedalyvaut biggrin.gif
mano žinutė taip pat buvo sarkastiška, bet jei nesupratot.... cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutulyte: 24 kovo 2011 - 15:30
QUOTE(boruze_taskuota @ 2011 03 22, 21:51)
na mes jau beveik pasistatem, liko grindu pagrindini sluoksni pilt, bei gipskartoni klijuot prie sienu, aisku visa apdaila ir baldai dar laukia.
namas 150m2, iki dabar viso idejom 105 tukstancius, pakankamai normaliai, nes praktiskai viska daro vyras

ar čia pamatų kvadratūra,ar gyvenamo ploto? ir per kiek laiko pastatėt?mes irgi mąstom statyti namą daugiau savo rankom blush2.gif
Atsakyti