QUOTE(zojux @ 2011 07 20, 09:27)
Tai jus man ir papasakokite kaip toki stebukla padaryti. Parasykite kiek kas kainavo ir kiek sunaudojote. Kike metru pamatas? Kokio gylio? Kiek iskiles i virsu? Kas kase transejas?
Mano pazystamas irgi neseniai liejo pamatus su misalke tai niekaip i jusu ta stebuklinga suma nebutu isipaises
Papildyta:
man taip pat tokia suma gavosi, bet cia kai pamatas 1 metras i gyli ir metras virs zemes. Cementa pirkau ir veze su kriausemis. Apalubkei mediena pirkau. Transejas kase traktoriukas. Darbas paciu.
Papildyta:
Matai, mes tiek pavydime jums

, tad norime detaliai suzinoti kaip tai imanoma, kad ir patys arba musu draugai tai poto galetu pasidaryti. O kadangi turime kitokios patirties, todel norime issiaiskinti kaip tai imanoma.
nera cia ko pavydeti

nes jei nenori moket pinigu pats dirbi, o tas irgi sunku
mes statomes rajone,todėl kainų lygint su Vilnium ar Kaunu nereikia :
pamatas 1 m.virs zemes, o i gyli iki to pasalo ribos(kiek priklauso), mum pasiseke, nes Lietuva giminiu krastas
transejas kase bopketas(120 lt), misalke nekainavo(pasiskolinom is dedes), apalupkes kalem patys, bet nepirkom joms medienos(pries tai draugai daresi pamatus, tai mum atidave jas uz buteli), zvyro per pazistamus gavom papigiai (uz 500 lt.), cementa vyras susipirko per kazkokia akcija, armaturos nepirkom, susirinkom is tevuku, darbo jega - tai vyras ir draugai.Pamata padare per savaitgali.
Čia taip užpuolėt, net nesmagu liko

, bet kad mums tiek gavosi