Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek kainuoja namo statybos? 4tema

Na veidrodinis projektas tinka puikiai. Tik pats namas atrodo gana niūrus dėl kuklaus eksterjero. O šiaip tai pradedu po truputį dėlioti ,tai viskas kaip ir šauniai gaunasi. smile.gif Tik pasigendu terasos dengtos. Norisi kažkaip man...
Beje šis projektas vėlgi būtų tinkamas,tik per mažas darbo kambarys pirmame aukšte ir garažo reiktų dviems automobiliams blush2.gif
http://haus.lt/karto...rojektai/varena
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viliusu: 13 rugpjūčio 2011 - 15:49
Žiūriu į Kastyčio projektą ir atrodo apie jokį kitą nenoriu net galvot kaip jis man patinka. Tik vat bijau,kad brangus tas namas ,visgi 198 kv/m ,o finansai mano riboti, į patį namą su visa vidaus apdaila ir būtiniausiais elementais,kad gyvent būtų galima galiu investuoti iki 350 tūkst. bet būtų gerai ir aplinkoj kažką nuveikt už šią sumą. Sklypo į šią sumą neskaičiuoju.
Atsakyti
QUOTE(TeQuiLa @ 2011 08 12, 17:17)
Jei sumastysite darytis stumdomas duris i terasa - pasidomekite ju kaina  doh.gif o jei darysite stiklines duris irgi pirmiausiai pasidomekite pas ju gamintojus kokiu matmenu jos buna standartines, nes mes jau taip nusvilome ir atitinkamai susimokejome, pasilike 1.10 m anga stiklinems terasos durims  doh.gif

gal galima truputi plačiau apie terasos durų matmenis.
Atsakyti
Sveiki, norėtume statytis namą. Turim sklypą, apie 10 tkst. plytų, savos medienos. Aišku ieškom pigiausio varianto. Galvojam kažką panašaus į šitą namuką. Aišku atsisakysim vitražinių langų ir visų kitų pribumbasų. Gyvenamas plotas apie 80-90m2. Visus darbus bandysim atlikti patys. Gal įsivaizduojat į kokią sumą turėtume tilpti be vidaus apdailos?
Atsakyti
QUOTE(sandddra @ 2011 08 14, 18:59)
Sveiki, norėtume statytis namą. Turim sklypą, apie 10 tkst. plytų, savos medienos. Aišku ieškom pigiausio varianto. Galvojam kažką panašaus į šitą namuką. Aišku atsisakysim vitražinių langų ir visų kitų pribumbasų. Gyvenamas plotas apie 80-90m2. Visus darbus bandysim atlikti patys. Gal įsivaizduojat į kokią sumą turėtume tilpti be vidaus apdailos?

Pirmiausia, tai ten vitrininiai, o ne vitraziniai langai. mirksiukas.gif O projektas tai man schmoll.gif Vien kokia nesamone tie automobiliai po durimis sustatyti! doh.gif Nezinau kokio dydzio jusu sklypas, bet sio namo ilgis apie 20m, taip kad 6a sklype kiemui vietos nebeliktu. Neaisku, kam reikalinga vitrina vaiko kambaryje? Miegamojo forma- patylesiu.... Zodziu ieskokite, yra tikrai geresniu projektu! smile.gif
O del kainos... skaiciuokit taip, kad viska perkant, vien medziagos dezutei be langu kainuoja apie 500lt/m2. Samdant darbininkus pridekite dar 200lt/m2. Langai, apsiltinimas, dekoras ir kiti pribumbasai jau priklauso nuo fantazijos ir pinigines storio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mistika... @ 2011 08 14, 23:55)
Pirmiausia, tai ten vitrininiai, o ne vitraziniai langai.  mirksiukas.gif  O projektas tai man  schmoll.gif  Vien kokia nesamone tie automobiliai po durimis sustatyti!  doh.gif Nezinau kokio dydzio jusu sklypas, bet sio namo ilgis apie 20m, taip kad 6a sklype kiemui vietos nebeliktu. Neaisku, kam reikalinga vitrina vaiko kambaryje? Miegamojo forma- patylesiu.... Zodziu ieskokite, yra tikrai geresniu projektu!  smile.gif
O del kainos... skaiciuokit taip, kad viska perkant, vien medziagos dezutei be langu kainuoja apie 500lt/m2. Samdant darbininkus pridekite dar 200lt/m2. Langai, apsiltinimas, dekoras ir kiti pribumbasai jau priklauso nuo fantazijos ir pinigines storio smile.gif

Na taip, vitrininiai lotuliukas.gif Kažkaip aš čia... ax.gif Projekto kol kas nesame išsirinkę, rodydama šį turėjau omenyje pačią dėžutę su stogu. Ieškom tokio varianto, kurį būtų paprasčiausia statyti, kadangi dirbsime patys. O šio projekto nesirinktume vien dėl namo perstumimo.
Labai ačiū už paskaičiavimus 4u.gif Panašiai ir tikėjomės smile.gif
Atsakyti
nepykit, kad iskeliau tema blush2.gif
Atsakyti
sveiki gyvi, prisijungiau cia vien del to kad galeciau pasiteiraut.
Sklypa turiu, noriu pasistatyt nediduka namuka. Galvoju apie ~90 kv.m plota. Pagrinde reikia svetaines kartu su virtuve ir valgomuoju, dvieju miegamuju na ir + vonios kambarys, katiline, mazas sandeliukas kur virtuveje bei tamburas su koridoriuku kokiu.
Domina bet kuri statyba, ar tai butu blokeliai, ar rastinis, ar karkasinis, ar skydinis namas. Svarbu, kuri iseitu pasistatyt pigiau. Pradziai man reikia tik dezutes remu su langais ir durim padetu ant pamatu. Nama isivaizduoju paprastos staciakampio formos, stoga dvislaiti arba keturslaiti (labai grazu man), vieno auksto su nedideliu stogo nuolydzio laipsniu.
Apie medziagas, blokeliu ar medienos papigiai gauti neiseitu, galeciau tik gaut viska kas reikalinga apdailai isoreje (klinkeris grazu bet brangu,nemanau kad leistu pinigine) ir viduje uz kaina be PVM (plyteliu ar vamzduku jau negausiu bet apie juos ir nekalbu). Statytu firma arba patentininkai.
Suprantu, kad klausiu tikrai sunkaus klausimo, bet kaip kas manot, uz kiek butu galima suregzti tokio dydzio namuko dezute ir kuris statybos budas iseitu pigiausiai/brangiausiai lyginant tarpusavyje?
Maciau viena rastini namuka,tiesiog labai patiko! nuoroda
Aciu visiems kas pasisakys!
Atsakyti
QUOTE(gretavk @ 2011 10 14, 04:25)
sveiki gyvi, prisijungiau cia  vien del to kad galeciau pasiteiraut.
Sklypa turiu, noriu pasistatyt nediduka namuka. Galvoju apie ~90 kv.m plota. Pagrinde reikia svetaines kartu su virtuve ir valgomuoju, dvieju miegamuju na ir + vonios kambarys, katiline, mazas sandeliukas kur virtuveje bei tamburas su koridoriuku kokiu.
Domina bet kuri statyba, ar tai butu blokeliai, ar rastinis, ar karkasinis, ar skydinis namas. Svarbu, kuri iseitu pasistatyt pigiau. Pradziai man reikia tik dezutes remu su langais ir durim padetu ant pamatu. Nama isivaizduoju paprastos staciakampio formos, stoga dvislaiti arba keturslaiti (labai grazu man), vieno auksto su nedideliu stogo nuolydzio laipsniu.
Apie medziagas, blokeliu ar medienos papigiai gauti neiseitu, galeciau tik gaut viska kas reikalinga apdailai isoreje (klinkeris grazu bet brangu,nemanau kad leistu pinigine) ir viduje uz kaina be PVM (plyteliu ar vamzduku jau negausiu bet apie juos ir nekalbu). Statytu firma arba patentininkai.
Suprantu, kad klausiu tikrai sunkaus klausimo, bet kaip kas manot, uz kiek butu galima suregzti tokio dydzio namuko dezute ir kuris statybos budas iseitu pigiausiai/brangiausiai lyginant tarpusavyje?
Maciau viena rastini namuka,tiesiog labai patiko! nuoroda
Aciu visiems kas pasisakys!

O cia kaip isipaisytite su viskuom i 90m2. As manau, kad cia gal ir galima bet taip minimalistiskai su patappomis ir ju patogumu. Bet gal.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zojux: 14 spalio 2011 - 08:09
QUOTE(zojux @ 2011 10 14, 08:05)
O cia kaip isipaisytite su viskuom i 90m2. As manau, kad cia gal ir galima bet taip minimalistiskai su patappomis ir ju patogumu. Bet gal.

Trumpai sakant butas ant savo zemes. Virtuve+svetaine ~40 kv.m., du miegamieji vienas kokiu 14, kitas 16, na ir ~20 kv.m lieka vonios kambariui, katilinei, tamburui,holui. Gali ir truputi virs 90 buti, nera tiksliai nubrezta iki 90. Maciau mano pamineto pastatyto namuko (nuoroda pirmoje zinuteje) isplanavima, tai ten su tokiu skaiciu patalpu tilpo i 70 kv.m, tai dar padidinus viska siek tiek, man pats tas butu.
Atsakyti
QUOTE(zojux @ 2011 10 14, 09:05)

zojux, neperdėkite. smile.gif Juk ne visiems reikia didelio namo. Mūsų namo bendras plotas 80 kvm, bet viskas tilpo. Nėra tik drabužinės, bet yra sieninės spintos smile.gif

QUOTE(gretavk @ 2011 10 14, 11:50)
Trumpai sakant butas ant savo zemes. Virtuve+svetaine ~40 kv.m., du miegamieji vienas kokiu 14, kitas 16, na ir ~20 kv.m lieka vonios kambariui, katilinei, tamburui,holui. Gali ir truputi virs 90 buti, nera tiksliai nubrezta iki 90. Maciau mano pamineto pastatyto namuko (nuoroda pirmoje zinuteje) isplanavima, tai ten su tokiu skaiciu patalpu tilpo i 70 kv.m, tai dar padidinus viska siek tiek, man pats tas butu.

o kam Jums tokia didelė patalpa? Balius dažnai kelsit? smile.gif Pvz pas mus į 80 kvadratų telpa virtuvė su svetaine (25 kvadratai), dvi vonios patalpos, trys miegamieji, katilinė. Kompaktiška, ekonomiška, patogu. biggrin.gif

O dabar į temą. Namas 80 kvm. Pamatai kainavo 13 000 lt tik dėl grunto, nors tikėjomės tilpti į 4000 lt. Šiferinis (Akmenės cemento) stogas kainavo apie 10 000 lt su pakalimais ir lietvamzdžiais, tiksliai nepamenu. Kaminas - 3800 lt su darbu. Šiltinimas su apdaila (struktūrinis tinkas) - 15 000 lt. Betoninė perdanga - nestandartinės plokštės - 3700 lt.
Atsakyti
QUOTE(Kirkė @ 2011 10 14, 11:29)
zojux, neperdėkite. smile.gif  Juk ne visiems reikia didelio namo.  Mūsų namo bendras plotas 80 kvm, bet viskas tilpo. Nėra tik drabužinės, bet yra sieninės spintos  smile.gif   
o kam Jums tokia didelė patalpa? Balius dažnai kelsit?  smile.gif Pvz pas mus į 80 kvadratų telpa virtuvė su svetaine (25 kvadratai), dvi vonios patalpos, trys miegamieji, katilinė. Kompaktiška, ekonomiška, patogu.  biggrin.gif

O dabar į temą. Namas 80 kvm. Pamatai kainavo 13 000 lt tik dėl grunto, nors tikėjomės tilpti į 4000 lt. Šiferinis (Akmenės cemento) stogas kainavo apie 10 000 lt su pakalimais ir lietvamzdžiais, tiksliai nepamenu. Kaminas - 3800 lt su darbu. Šiltinimas su apdaila (struktūrinis tinkas) - 15 000 lt. Betoninė perdanga - nestandartinės plokštės - 3700 lt.

Na mano noras toks, kad tos sujungtos patalpos butu erdvios. Bet jeigu jums pavyko i tokia kvadratura italpint dar ir trecia miegamaji, tai isvis puiku, tokiu atveju sutikciau ir as pamazint svetaines dydi. Gal butu galima jusu namuka pamatyt su isplanavimu? Kas per gruntas, kad planuota suma pamatams isejo 3 kart brangiau? Neparasete is ko sienos pastatytos ir kiek tai kainavo? Aciu.
P.S. Kokia sildymo sistema naudojate savo namuke?
Atsakyti