Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek kainuoja namo statybos? 4tema

QUOTE(zojux @ 2010 11 07, 22:31)
Labai jau greitai glaistys, kad tik kokybe nenukentetu. O keliese jie jusm glaistys?

Normalus tempai. Pas mano drauga dvi moteriskaites visa nama(du aukstus) namas apie 160 m2 ,isglaiste ir isdaze per menesi,plius visus langiukus ir visa kita su akriliuku apejo.
Atsakyti
QUOTE(inguzas @ 2010 11 07, 22:42)
GIEDRUOLĖ, MANAU TURĖJAI OMENY 20????
Aš sutarusi už 16  ax.gif

Taip taip 20 biggrin.gif Su medžiagom 16? tai kokius dažus naudos? tokius kokius jūs norėsit ar savo kažkokius? Aš galvoju kad dažai kainą labai gali iškreipti. Bet tai kaina tikrai gera. O kauniečiai ar vilniečiai darys?
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2010 11 07, 21:56)
Normalus tempai. Pas mano drauga dvi moteriskaites visa nama(du aukstus) namas apie 160 m2 ,isglaiste ir isdaze per menesi,plius visus langiukus ir visa kita su akriliuku apejo.

Na nezinau, bet mano terliai(ius) tai taip greitai nedaro arba kruoscioau viska atlikineja.
Siaip tai angokrasciu nuolydzius nuo kampuku daro, stiklo audinio juostas palei perimetra gal ir ne visi daro, todel igiau ir uztrunka. Dabar daze viena kambari tai prislifavimas ir dazymas uztruko 3 dienas (dirbant vienam).
kai glaiste tai atsimenu vienu metu 3 dirbo tai sakykime 3 tokius kambariu po 20m2 su lubom tai nuglaiste per 1 savaite.

Biski papasako ka ten dare su akrilu tie meistrai?
Atsakyti
QUOTE(dzhurga @ 2010 11 07, 19:34)
Inguzas,
tai jei ne paslaptis, gal buvo kokiu kaina mazinanciu aplinkybiu- pazistami statybininkai, nuolaidos uz kokias nors statybines medziagas?

na iš parduotuvės ir parduotuvinėm kainom nepirkom beveik nieko ax.gif ai armatūrą pirkome, o viską bandėme derėtis, kai ką per skelbiu.lt ieškojome, kai ką tiesiai iš gamyklos, taip buvo pigiau blokeliai ir putų polistirolis... Stogą parodoje užsisakėme tai irgi nemaža dėl to nuolaida buvo, tas pats su klinkeriu...

QUOTE(Giedruolė @ 2010 11 08, 09:46)
Taip taip 20 biggrin.gif Su medžiagom 16? tai kokius dažus naudos? tokius kokius jūs norėsit ar savo kažkokius? Aš galvoju kad dažai kainą labai gali iškreipti. Bet tai kaina tikrai gera. O kauniečiai ar vilniečiai darys?

na mano 16 be medžiagų g.gif
Atsakyti
QUOTE(zojux @ 2010 11 08, 17:23)
Na nezinau, bet mano terliai(ius) tai taip greitai nedaro arba kruoscioau viska atlikineja.
Siaip tai angokrasciu nuolydzius nuo kampuku daro, stiklo audinio juostas palei perimetra gal ir ne visi daro, todel igiau ir uztrunka. Dabar daze viena kambari tai prislifavimas ir dazymas uztruko 3 dienas (dirbant vienam).
kai glaiste tai atsimenu vienu metu 3 dirbo tai sakykime 3 tokius kambariu po 20m2 su lubom tai nuglaiste per 1 savaite.

Biski papasako ka ten dare su akrilu tie meistrai?

Kokia ta stiklo audinio funkcija papasakok.

Su akrilu apejo gipso ir langu susidurimo vietas kad su laiku neskilinetu,palanges ir t.t. Visas vietas kur galimi su laiku itrukimai.
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2010 11 08, 20:44)
Kokia ta stiklo audinio funkcija papasakok.

Mano žaliu supratimu, kad nesutrūkinėtų. Mums siūlė pvz. tapetuot stiklo audinio tapetais kai kur, kad išvengt trūkinėjimo
Atsakyti
QUOTE(DainaM @ 2010 11 09, 09:43)
Mano žaliu supratimu, kad nesutrūkinėtų. Mums siūlė pvz. tapetuot stiklo audinio tapetais kai kur, kad išvengt trūkinėjimo

Tiksliau,man idomu kuriose vietose naudojo. Stiklo tapetas geras dalykas,bet jei gipsas ant metalinio karkaso,tai sakyciau pinigu svaistymas. Mokesi uz tapetus,ju klijavima,plius dar ir dazu daugiau reikes.
Atsakyti
Manau šiai temai labai tinka https://mail.google....0...p=inline
Atsakyti
dar kartelį
Atsakyti
QUOTE(Giedruolė @ 2010 11 09, 14:52)
dar kartelį

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Tiksliai i desimtuka! lotuliukas.gif
Atsakyti
Gera diena 4u.gif

Atgaivinu tema! As,kaip busima namo statytoja daznai skaitineju sia tema,juk naujokams labai svarbu lyginti kiek kiti isleido namo statybai,kiek tiketis islaidu.Todel labai skatinu jau pasistaciusius pasidalinti patirtimi!!!!Is anksto aciu 4u.gif

Beja,ar populiarus toks statybos budas,kai samdai brigada tik statyti,o visas medziagas pats superki,atvezi i vieta.Kazi kiek tada gali kainuoti 133kvadratu namuko statyti?
Atsakyti
Jei labai neapsunkinsiu, tai norėčiau žinoti kiek kainuoja šildymo sistemos įrengimo darbai.
Atsakyti