Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

QUOTE(jautukas2 @ 2010 02 01, 10:18)
Sveikos. Pagaliau as su gerom naujienom, tikiuosi viskas bus gerai bigsmile.gif
user posted image
user posted image
Laporaskopijos sarasiuke as esu 2009.06.30 mirksiukas.gif

...nuoširdūs sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergytės smile.gif

Jautuk2 nuoširdžiausi sveikinimai wub.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif Kaip smagu išgirst, kad pagaliau kažkam pasisekė thumbup.gif

Vaikai4 4u.gif Jo man lapar darė kiek anksčiau už tave, mmm aš jau sulaukiau, nors mano ciklas ir ilgokas, ir svyruojantis, šįkart buvo 35d. Nors ne taip seniai ir sulaukiau - 01.27, tai ir tu jau tuoj turėtum sulaukt mirksiukas.gif Tai dabar gyvenu naujom viltim ir neleidžiu sau galvot apie mano gydytojos reakciją, į tai, kad man nepadarė drilingo... labai tikiuosi, kad man ir be jo pavyks smile.gif kitą savaitę eisiu pasižiūrėt, ar po lapar, nors ir be drilingo, bus kokių gerų pokyčių g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimulytė: 01 vasario 2010 - 20:52
QUOTE(Rimulytė @ 2010 02 01, 21:51)
Sveikos mergytės smile.gif

Jautuk2 nuoširdžiausi sveikinimai  wub.gif  drinks_cheers.gif  thumbup.gif  Kaip smagu išgirst, kad pagaliau kažkam pasisekė  thumbup.gif

Vaikai4  4u.gif  Jo man lapar darė kiek anksčiau už tave, mmm aš jau sulaukiau, nors mano ciklas ir ilgokas, ir svyruojantis, šįkart buvo 35d.  Nors ne taip seniai ir sulaukiau -  01.27, tai ir tu jau tuoj turėtum sulaukt  mirksiukas.gif  Tai dabar gyvenu naujom viltim ir neleidžiu sau galvot apie mano gydytojos reakciją, į tai, kad man nepadarė drilingo... labai tikiuosi, kad man ir be jo pavyks smile.gif kitą savaitę eisiu pasižiūrėt, ar po lapar, nors ir be drilingo, bus kokių gerų pokyčių  g.gif

as tau to nuosirdziai linkiu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaikai4 @ 2010 02 01, 23:16)
as tau to nuosirdziai linkiu  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Ačiū Vaikai4, tikiuosi mes abi greitai sustiksim nestuke.gif būrelyje thumbup.gif
Atsakyti
[quote=jautukas2,2010 02 01, 09:18]
Sveikos. Pagaliau as su gerom naujienom, tikiuosi viskas bus gerai bigsmile.gif
Sveikinimai dideliausi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2010 01 31, 21:22)
Sveikute,na del skyluciu tai nepergyvenk trys skilutes ir viskas 2 visai nematomos po apatiniais,o viena bamboj na pas mane matosi reikes tatoo daryt ant virsaus  biggrin.gif  biggrin.gif ,ne is tikruju tai gal 1cm visai bveik nematoma...
O man dare Guilford ligoninej tai viskas gerai praejo,bet apsiskutineti jau reiketu juk negrazu ateiti su misku  smile.gif Pirma laparaskopija buvo apzvalgine ir man,sunkiai atsigavau po jos 4dienas is lovos negalejau atsikelti,o po antros tai jau kita diena kaip ant sparnu skraidziau  smile.gif o po narkozes viskas ok man labai lengvai pernesu..
Sekmes tau didziausios svarbiausia nebijok  4u.gif

labuka,
aaa, Guildfordas valandike kelio, ner toli ir nuo manes.. smile.gif
niu isgyvensim del skyluciu.. ax.gif vaje ir as greiciausiai bijau tos busenos po visko, kaip atsibusiu... blink.gif doh.gif
aciu uz patarima del plaukuosenos mirksiukas.gif gerai, kad misko ir taip neauginu.. blush2.gif
o i ta laukiamaja palata, gali vyras ateit, ar grieztai viena sedi ir lauki savo laparask eiles? jetau, bijau but viena... kazkaip man uzteko ligonines ir dvieju sykiu, kai gimdziau, bet ir tai su vyru visad buvau.. smile.gif
aciukas mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytelis,
na va, geros zinios pas mane, sian mmm turetu ateit.. thumbup.gif viska speju.. ax.gif
Atsakyti
Labai sveikinu naujas nestuke.gif ir linkiu kuo lengvesnio pilvelio auginimo 4u.gif
Nezinau mergytes ar jus cia tokios stipruoles ar as cia tokia slabake. Jau lygiai savaite po lap,bet as dar nepajegciau dirbti. Siulus vakar iseme,tai vel skauda,ypac bamba. Na,kadangi ir darbas pas mane sunkus,tai nusprendziau ir lepintis kiek imanoma ilgiau. blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Sigeita @ 2010 02 02, 11:06)
Labas rytelis,
na va, geros zinios pas mane, sian mmm turetu ateit.. thumbup.gif viska speju.. ax.gif

Laikysiu kumstukus,kad jos neateitu ;-)
O as si karta mmm laukiu kaip isprotejus,nes tik po ju man leido gyd zvaigzdeliu skaiciavimu uzsiimineti blush2.gif Gal ir kvaila,bet kazkodel tikiu,kad dar siais metais pradesiu auginti pilveli. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(chepka @ 2010 02 02, 12:03)
Labai sveikinu naujas  nestuke.gif  ir linkiu kuo lengvesnio pilvelio auginimo  4u.gif
Nezinau mergytes ar jus cia tokios stipruoles ar as cia tokia slabake. Jau lygiai savaite po lap,bet as dar nepajegciau dirbti. Siulus vakar iseme,tai vel skauda,ypac bamba. Na,kadangi ir darbas pas mane sunkus,tai nusprendziau ir lepintis kiek imanoma ilgiau. blush2.gif
Papildyta:

Laikysiu kumstukus,kad jos neateitu ;-)
O as si karta mmm laukiu kaip isprotejus,nes tik po ju man leido gyd zvaigzdeliu skaiciavimu uzsiimineti blush2.gif Gal ir kvaila,bet kazkodel tikiu,kad dar siais metais pradesiu auginti pilveli. blush2.gif

Man lapar. atliko 01-21, taciau jokiu siulu netrauke ir siaip viskas lengviau nei tau. Vargsiuke, uzjauciu tave console.gif MM pas mane taipogi dar nepasirode, bet ir jokiu ND nedarome, nes viska planuojame nuo naujo ciklo ir pradziai turiu vilties naturaliai pasiekti rezultato nestuke.gif
Laikykis, tau stiprybes ir tikejomo -viskas bus gerai 4u.gif 4u.gif pamatysi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vaikai4 @ 2010 02 02, 12:08)
Man lapar. atliko 01-21, taciau jokiu siulu netrauke ir siaip viskas lengviau nei tau. Vargsiuke, uzjauciu tave  console.gif MM pas mane taipogi dar nepasirode, bet ir jokiu ND nedarome, nes viska planuojame nuo naujo ciklo ir pradziai turiu vilties naturaliai pasiekti rezultato  nestuke.gif
Laikykis, tau stiprybes ir tikejomo -viskas bus gerai  4u.gif  4u.gif pamatysi  wub.gif

Aciu,jums taip pat pavyks ;-)
o kiek jums laiko dave naturaliai bandyti? Nes man kadangi rado endo tai tik puse metu,o paskui iui.
Atsakyti
QUOTE(chepka @ 2010 02 02, 12:12)
Aciu,jums taip pat pavyks ;-)
o kiek jums laiko dave naturaliai bandyti? Nes man kadangi rado endo tai tik puse metu,o paskui iui.

Pas mane taipogi rado II stadijos endo ir pasalino cista, be to man jau netoli 35-eriu metuku lotuliukas.gif tai irgi organizmui daug ka reiskia, o nei vieno leliuko, bet as tikiu kad dabar jau priezastys nepastojimo pasalintos ir per si pusmeti labai labai tikiu ir laukiu rezultato nestuke.gif Manau tikejimas ir geros emocijos tik padeda. Todel ir paciai to paties labai linkiu 4u.gif 4u.gif Tik nenusimink wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vaikai4 @ 2010 02 02, 12:17)
Pas mane taipogi rado II stadijos endo ir pasalino cista, be to man jau netoli 35-eriu metuku  lotuliukas.gif tai irgi organizmui daug ka reiskia, o nei vieno leliuko, bet as tikiu kad dabar jau priezastys nepastojimo pasalintos ir per si pusmeti labai labai tikiu ir laukiu rezultato  nestuke.gif Manau tikejimas ir geros emocijos tik padeda. Todel ir paciai to paties labai linkiu  4u.gif  4u.gif Tik nenusimink  wub.gif

as ir nenusimenu. Kazkodel po lap atsirado toks tikejimas,kad viskas bus gerai,kurio anksciau nebuvo. Todel taip ir laukiu naujo ciklo,kad kibti i darbus su naujom jegom ir naujom viltim smile.gif As jau is viso buvau praradusi vilti ir jei ne vyras ir tevai gal dar dabar sedeciau ir verkciau.
Atsakyti