Sveikutes
Anemona sveikinu
QUOTE(VIN @ 2010 02 12, 15:41)
niu mergytes tikrai... pries savaite man dare laparoskopija, tuomet foruma palikau su gerom naujienom, o dabar geru naujienu dar daugiau

nu nerealiai gerai nuteikia
o mano laparoskopijos rezultatai nevisai dziuginantys - kairys kaiusintakis nepratekamas ir gydytojas negalejo jo sutvarkyti, nes, kaip supratau, kamshtukas yra prie pat kiausides ir gydytojas iki ten nenorejo ar negalejo prisikasti. gal kam nors taip buvo?
desinys kiausintakis prateka, bet yra kazkoks vingiuotas...
dar gydytojas sake, kad gimda mano marga, panasu i erozija, bet neaisku tiksliai.
tai dabar laukiu mm, eisiu pas savo gine, gal ji daugiau papasakos, kazkokia iseitis vis tiek yra
cia tau nuotaikai pakelt, kad neatrodytu taip viskas baisiai
del kiausintakiu nepergyvenk, man irgi pries metus dare lapar. irgi kairy kiausintaki nesutvarke, nebuvo galimybes kaip ir pas tave, o desini sutvarke ir jisai praeinamas, bet kaip pasake ilgas ir vingiuotas, per puse metu pastojau du kartus, viena karta per praeinama, bet deja... o antra karta ivyko stebuklas pastojau per nepraeinama puse nes tik ten uzaugo 3 folikulai, man sake, kad kartais taip buna, kad sveikas (praeinamas) kiausintakis pasisavina apvaisinta kiausineli is nepraeinamo. Ir dar pas mane papildomai buvo endo II stad.
taigi linkiu ir tau neuzsibut ir greiciau begt i

skyreli