Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

QUOTE(Vyturiukė @ 2010 02 12, 14:49)
Sveikos, merginos  4u.gif Man irgi "gresia" laparoskopija ir histeroskopija, norėjau paklausti, ar ta vietelė turi būti visiškai nudepiliuota, ar gali likti šiek tiek plaukelių?  blush2.gif

tiesiog zinai neklausiau, bet abu kartus as buvau nieko ten nepalikusi. Tiesiog svariai nudepiliavau, nes kazkaip ne dantys ataugs, o mediciniskai sterialiau atrodo. Sekmes
Atsakyti
lola.lola Anemona, sveikinu su tikru stebuklu... wub.gif eina sau kaip fainiai... wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vyturiukė @ 2010 02 12, 13:49)
Sveikos, merginos  4u.gif Man irgi "gresia" laparoskopija ir histeroskopija, norėjau paklausti, ar ta vietelė turi būti visiškai nudepiliuota, ar gali likti šiek tiek plaukelių?  blush2.gif

vava cia sunkus klausimas priklauso nuo ligonines ir nuo sesuciu as kai pavariau tai is peties plikute blush2.gif ir ramybe atauga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vyturiukė @ 2010 02 12, 13:49)

žinok, aš buvau gerai nusitrumpinusi, bet ne plika. Niekas nesakė, ir operacinėj nedavė pastabų. g.gif
Atsakyti
Matyt, reikės "nusiplikinti", nenoriu, kad ten kokia seselė paskui man ten tvarkytų... smile.gif
Dar klausimas - ar po operacijos leidžiama vyrui pabūti šalia? Aš sunkiai pakeliu narkozę, skausmingai pabudinėju, tai norėtųsi, kad MB būtų greta.
Atsakyti
Jokiu depiliaciju nesidariau, nei nesitrumpinau ir viskas buvo gerai.
kur as dariausi ten pooperacinej palatoj visada sedi sesele, taip kad visada esi priziureta.
Atsakyti
QUOTE(Jolita10 @ 2010 02 12, 17:21)
kur as dariausi ten pooperacinej palatoj visada sedi sesele, taip kad visada esi priziureta.

O kur čia taip? smile.gif Mane operuos Antakalnio klinikose.
Atsakyti
cia kaune smile.gif
Atsakyti
Vyturiuke, kada tave operuos? Mane 22 diena irgi Antakalnio klinikose g.gif .
Atsakyti
Sveikos merginos,
Kelias dieneles nebuvau prisijungusi,o cia pas jus tokios naujienos sakes kaip smagu!!!!!!!! Didziausi sveikinimai visoms kurioms pasiseke!!!! 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vyturiukė @ 2010 02 12, 16:05)
Matyt, reikės "nusiplikinti", nenoriu, kad ten kokia seselė paskui man ten tvarkytų... smile.gif
Dar klausimas - ar po operacijos leidžiama vyrui pabūti šalia? Aš sunkiai pakeliu narkozę, skausmingai pabudinėju, tai norėtųsi, kad MB būtų greta.

Nepergyvenk, Antakalnyje yra super thumbup.gif prieziura ir bent jau mano vyras, o abi proceduras dare tas pats gydytojas, tai visa laika lauke koridoriuje. Po operacijos kai jau pabudau, gal kokioms 5 minutems buvo uzejes i palata. Bet siaip pooperacineje palatoje guli ta diena operuotos 5 moterys, todel ilgiau uzsibuti neleidzia--jie labai bijo kad neuznestu pasalinis zmogus kokiu virusiniu ligu, bent jau taip buvo mandagiai paaiskinta.
Papildyta:
QUOTE(Jolita10 @ 2010 02 12, 16:21)

Jolita10,ar gali atsakyti kas ten su Visockiene negerai tau buvo? Nes as kazkaip pas ja lankausi ir kiek atsiliepimu girdejau, tai lyg tais visu nuomone kiek kitokia. Kas tau nepasiseke su ja?
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Anemona sveikinu thumbup.gif 4u.gif wub.gif
QUOTE(VIN @ 2010 02 12, 15:41)
niu mergytes tikrai... pries savaite man dare laparoskopija, tuomet foruma palikau su gerom naujienom, o dabar geru naujienu dar daugiau  thumbup.gif  nu nerealiai gerai nuteikia  clap.gif

o mano laparoskopijos rezultatai nevisai dziuginantys - kairys kaiusintakis nepratekamas ir gydytojas negalejo jo sutvarkyti, nes, kaip supratau, kamshtukas yra prie pat kiausides ir gydytojas iki ten nenorejo ar negalejo prisikasti. gal kam nors taip buvo?
desinys kiausintakis prateka, bet yra kazkoks vingiuotas...
dar gydytojas sake, kad gimda mano marga, panasu i erozija, bet neaisku tiksliai.

tai dabar laukiu mm, eisiu pas savo gine, gal ji daugiau papasakos, kazkokia iseitis vis tiek yra  mirksiukas.gif

cia tau nuotaikai pakelt, kad neatrodytu taip viskas baisiai mirksiukas.gif
del kiausintakiu nepergyvenk, man irgi pries metus dare lapar. irgi kairy kiausintaki nesutvarke, nebuvo galimybes kaip ir pas tave, o desini sutvarke ir jisai praeinamas, bet kaip pasake ilgas ir vingiuotas, per puse metu pastojau du kartus, viena karta per praeinama, bet deja... o antra karta ivyko stebuklas pastojau per nepraeinama puse nes tik ten uzaugo 3 folikulai, man sake, kad kartais taip buna, kad sveikas (praeinamas) kiausintakis pasisavina apvaisinta kiausineli is nepraeinamo. Ir dar pas mane papildomai buvo endo II stad.
taigi linkiu ir tau neuzsibut ir greiciau begt i nestuke.gif skyreli 4u.gif
Atsakyti