Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

QUOTE(aistejukas @ 2010 02 24, 22:34)
A rimtai, visoms intubacija daro blink.gif (cia ta zonda kisa?I burna?)jei buciau zinojusi, niekas nebutu manes nugynes tenai biggrin.gif

turbūt. g.gif visgi pilna narkozė. Aš net nesugalvojau paklaust blush2.gif man operacinėj biški raminamų suleido, kad nesikalatočiau iš baimės, apsisuko galvikė, tada girdžiu sako "jau leidžiam narkozę. .... pakvėpuokit (pakišo kaukę)" toliau nepamenu, bet matyt kai nesipriešinam....tai ir intubuoja. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2010 02 24, 22:38)
turbūt.  g.gif  visgi pilna narkozė. Aš net nesugalvojau paklaust  blush2.gif  man operacinėj biški raminamų suleido, kad nesikalatočiau iš baimės, apsisuko galvikė, tada girdžiu sako "jau leidžiam narkozę. .... pakvėpuokit (pakišo kaukę)" toliau nepamenu, bet matyt kai nesipriešinam....tai ir intubuoja.  doh.gif

Ojei, gerai, kad suzinojau tik po.... nes nebuciau sutikus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aistejukas @ 2010 02 24, 23:48)
Ojei, gerai, kad suzinojau tik po.... nes nebuciau sutikus doh.gif

taip visoms daro intubacine inhalkiacine narkoze, bet galvoju, jei pasakytumet, kad jautrios kokiam halotanui turbut tos triubos isvengtumet hihihi.gif
O kai mes uzmiegam, tai net neisivaizduojam ka apie mumis sneka ir deja, apsneka, kokiu komentaru apie kai kurias vieteles prikalba lotuliukas.gif aij, nu gerai, daugiau ne zodzio is manes, nes gausis, kad as cia ne tik save jau gasdinu, bet ir visas kitas, kurios ruosiasi siai procedurai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2010 02 25, 06:57)
O kai mes uzmiegam, tai net neisivaizduojam ka apie mumis sneka ir deja, apsneka, kokiu komentaru apie kai kurias vieteles prikalba  lotuliukas.gif

Linutas, blink.gif žinojau, kad visokio bazaro yra, bet stengiaus negalvot blush2.gif bet tavo patirtis be abejo čia kalba.... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2010 02 24, 20:16)
Sveikos, mergaites,
labai labai nedrasiai, bet turiu pripazinti, kad ir mums ne taip paprastai gaunasi lialiu sukonstruoti  blush2.gif , o realios priezasties nerandam. Kadangi vyra tirti paprasta - tai ji istyrus pirmiausia atmetem jo kalte, su grikiais, laimei, viskas gerai  thumbup.gif

ei pagaliau ryzaisi saunuolyte 4u.gif jei ko reikes gali man net i AZ rasyt viska atsakysiu, bet matau mergytes tau atsake daug 4u.gif
Mano viena pazystama dares KKL ir liko patenkinta ax.gif kita daresi Mazylyje irgi viskas ok. Bet as kazkaip uz klinikas blush2.gif nors aisku ten tos operacijos viena paskui kita guldo konvejeris blush2.gif bet prieziura ir sesutes puikios blush2.gif

QUOTE(Linutas @ 2010 02 25, 06:57)
taip visoms daro intubacine inhalkiacine narkoze, bet galvoju, jei pasakytumet,

taip taip as irgi netycia prilieciau gerkle ant kaklo taip skaudejo pradzioj sugalvojau kad prisismaugiau su grandinele poto su draugu mediku pakalbejau sake intubuoja... ax.gif

na gydytojai irgi zmones megsta papletkyt bet tada kai daro operacija tas maziausiai rupi lotuliukas.gif O po operacijos nuotaika puiki ir pliurpti norisi ir miegoti norisi as lengvai atsipaipaliojau.

Del pinigeliu anez 50-100 gyd 200-400 apytiksliai...bet yra kas visai tiesiog neduoda
Atsakyti
Intubacija daro, kad plauciai vedintusi blink.gif . Man po operacijos skaudejo kakla ir menti, ir atsirado kosulys, cia intubacijos pasekmes.
Vakar vyras man perriso zaizdeles, tai tik viena zaizdele tokia didesne, ta kuri bamboje ( per ja kamera kiso), o kitos dvi- mazuciai randeliai thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(urtike955 @ 2010 02 25, 09:16)
Vakar vyras man perriso zaizdeles, tai tik viena zaizdele tokia didesne, ta kuri bamboje ( per ja kamera kiso), o kitos dvi- mazuciai randeliai  thumbup.gif .

man šašiukai jau baigia nukristi-dabar galvoju kokį kremuką tiems randeliams paminkštinti g.gif Tiesa, pas mane siūlelis buvo paliktas 5mm blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(urtike955 @ 2010 02 25, 09:16)
tai tik viena zaizdele tokia didesne, ta kuri bamboje ( per ja kamera kiso), o kitos dvi- mazuciai randeliai  thumbup.gif .

eeee... blink.gif bamboje? as manaiu, kad zemiau jos daro? Nes mano bamba tokia mazyte, net pirsto ikisti negaliu lotuliukas.gif

Tikrai judu, dendule, i prieki thumbup.gif Labai ilgai atideliojau, gal net pr ilgai, kol galiausiai sau pasakiau, kad tikrai kazkas ne taip, ir jauciu bus su kiausintakiais. Anksciau maniau tiesiog laiku nepataikydavom, po to, kad nuovargis, visaip save tesinau ir atideliojau. Pasiskaiciau as kitu mergyciu postus, tai galvojau, kad mano mintis ir baimes cia isdesciusios rolleyes.gif Pasirodo ne viena as tokia ,,trizne" doh.gif lotuliukas.gif
Jau siandien issiaiskinau, kad pirmiausia reikia gines siuntimo ir ji nurodys kokius tyrimus turiu pasidaryti. Todel, kadangi turesiu darbe savaite nemokamu atostogu, noreciau viska suspeti susitvarkyti, gal net, jei imanoma ir issioperuoti, kol vel nepersigalvojau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linutas: 25 vasario 2010 - 13:18
QUOTE(urtike955 @ 2010 02 25, 10:16)
Intubacija daro, kad plauciai vedintusi  blink.gif . Man po operacijos skaudejo kakla ir menti, ir atsirado kosulys, cia intubacijos pasekmes.
Vakar vyras man perriso zaizdeles, tai tik viena zaizdele tokia didesne, ta kuri bamboje ( per ja kamera kiso), o kitos dvi- mazuciai randeliai  thumbup.gif .

...pas mane tas kur prie bambos randas irgi toks didokas, o dabar kaip pilvūzas auga tai kartais net paskausta blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2010 02 25, 13:15)
eeee...  blink.gif bamboje? as manaiu, kad zemiau jos daro? Nes mano bamba tokia mazyte, net pirsto ikisti negaliu  lotuliukas.gif

Tikrai judu, dendule, i prieki  thumbup.gif Labai ilgai atideliojau, gal net pr ilgai, kol galiausiai sau pasakiau, kad tikrai kazkas ne taip, ir jauciu bus su kiausintakiais. Anksciau maniau tiesiog laiku nepataikydavom, po to, kad nuovargis, visaip save tesinau ir atideliojau. Pasiskaiciau as kitu mergyciu postus, tai galvojau, kad mano mintis ir baimes cia isdesciusios  rolleyes.gif Pasirodo ne viena as tokia ,,trizne"  doh.gif  lotuliukas.gif
Jau siandien issiaiskinau, kad pirmiausia reikia gines siuntimo ir ji nurodys kokius tyrimus turiu pasidaryti. Todel, kadangi turesiu darbe  savaite nemokamu atostogu, noreciau viska suspeti susitvarkyti, gal net, jei imanoma ir issioperuoti, kol vel nepersigalvojau  lotuliukas.gif

mhm pas mane irgi mazyte bambute ir ten padaro siaip daro kitom ir po bambute ziuriu turbut pagal taip kaip kraujagysles issideste.

QUOTE(...sara... @ 2010 02 25, 13:25)
...pas mane tas kur prie bambos randas irgi toks didokas, o dabar kaip pilvūzas auga tai kartais net paskausta  blush2.gif

man tai tempia ir bambute ir viena soniuka randuka blush2.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites,
siandien tik parsiradau namo po laporaskopijos Kauno Krikscioniskuose gimdymo namuose. Viskas super, jokio skausmo, tik vat jauciu, kad vienas sonas tarsi tinsta, puciasi, ar tai normalu, gal kam taip buvo po kiausintakio rekonstrukcijos.
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2010 02 25, 13:15)
eeee...  blink.gif bamboje? as manaiu, kad zemiau jos daro? Nes mano bamba tokia mazyte, net pirsto ikisti negaliu  lotuliukas.gif

nu mano bamba irgi mažytė simpatukė, bet viršutinį pjūvį darė joje. MB vis baiminosi kaip ji atrodys. O jie net ir į mažą bambytę įlys biggrin.gif

QUOTE(vilkis pilkis-lapė snapė @ 2010 02 25, 16:38)
tik vat jauciu, kad vienas sonas tarsi tinsta, puciasi, ar tai normalu, gal kam taip buvo po kiausintakio rekonstrukcijos.

na man kiaušintakių nelietė, bet visą savaitę pilvas vis pasipūsdavo į vakarą-svarbu nekietėja ir temperatūra nekyla mirksiukas.gif irgi savaitę matavau.
Atsakyti