Įkraunama...
Įkraunama...

Naujų namų kvartalas "Vilkpėdės šilas"

Vieta gal ir puse bedos, bet slapios ir byrancios sienos tikrai atbaide nuo sio projekto. Man labai nekokybiskas pasirode.
Atsakyti
atsidarai online žemėlapį. įrašai vilkpedė. Ir pamatai, kaip gražiai vilkpėdę supa geležinkelio bėgių tinklas. Jezau, nuo naujamesčio piečiau neverta dairytis. Nebent nebijai narkomanų, nesaugai vaikų sveikaatos nuo užteršto oro, arba žavies besileidžiančiais lėktuvais.. Dėl to šiaurinis vilnius toks ir brangus.
Atsakyti
QUOTE(kefar @ 2010 03 16, 21:10)
atsidarai online žemėlapį. įrašai vilkpedė. Ir pamatai, kaip gražiai vilkpėdę supa geležinkelio bėgių tinklas. Jezau, nuo naujamesčio piečiau neverta dairytis. Nebent nebijai narkomanų, nesaugai vaikų sveikaatos nuo užteršto oro, arba žavies besileidžiančiais lėktuvais.. Dėl to šiaurinis vilnius toks ir brangus.

na begius jau senai nuarde... o ka mapsas rodo, tai ne visa teisybe..lektuvu visai nesigirdi toje vietoje, matosi tik aukstai danguje, o tai kad VE salia, tai jos dumai, kaip tik nuseda kur nors antakalni ar siaip priklausomai nuo oro krypties...bet tikrai ne salia...
Atsakyti
Kiekvienam savo... Kol ten nepabūni, tai ir nesupranti kaip faina smile.gif Pati užaugau Elektrėnuose, kur elektrinė dar ne tokiu kuru kūrendavo, ale tfu tfu tfu sveika smile.gif Ten dirbantys žmonės žino kuo kūrena ir sako, kad yra visokiausi filtrai, taip kad galit nebijoti. O dėl triukšmo, tai ten girdis tik šioks toks miesto fonas. Bet ir nenorėk visiškos tylos, kai gyveni mieste, o ne kaime. Kiekvienas renkasi pagal save... Mums ten patinka, mes ten ir gyvenam smile.gif

Atsakyti
Sveiki Vilkpedes silo gyventojai 4u.gif
dairomes naujo busto ir krito i aki vilkpedes silo mansardiniai butai per 2 aukstus. Gal kas tokiam jau gyvena ir gali issakyti savo nuomone... Mane domina labiausiai butu kokybe.
Ar gera garso izoliacija?
Ar kokybiski langai? Ar nera balu is po nakties?
Kaip su balkonais lodzijomis?
Ar siaip patys namai silti? Nes siuo metu gyvenam 2 m. senumo name, tai ziema net praktiskai nesildom, nes butas itin siltas.
Ir siaip buciau labai dekinga jei kas placiau papasakotu, kaip su triuksmu, kiemu, pusynu ir pan.
Atsakyti
QUOTE(volkiene @ 2010 03 19, 19:34)
Sveiki Vilkpedes silo gyventojai  4u.gif 
dairomes naujo busto ir krito i aki vilkpedes silo mansardiniai butai per 2 aukstus. Gal kas tokiam jau gyvena ir gali issakyti savo nuomone... Mane domina labiausiai butu kokybe.
Ar gera garso izoliacija?
Ar kokybiski langai? Ar nera balu is po nakties?
Kaip su balkonais lodzijomis?
Ar siaip patys namai silti? Nes siuo metu gyvenam 2 m. senumo name, tai ziema net praktiskai nesildom, nes butas itin siltas.
Ir siaip buciau labai dekinga jei kas placiau papasakotu, kaip su triuksmu, kiemu, pusynu ir pan.

as tik pasakysiu, ka man sake nt agentas 'vystytojas tikrai buvo ne koks ir viskas daryta kuo greiciau ir pigiau'. Jum sprest kiek kokybes ten rasit. Man tai matesi tik nuvaziavus pasiziuret.
Atsakyti
butu idomu suzinoti ir gyvenanciu ten nuomone apie kokybe bigsmile.gif
Atsakyti
nu visokiu yra butu, reik ziureti, o kai issirenki, surasyt akta, ka nori kad sutvarkytu...noredami parduot, sutvarko.. siaip man patinka ten..gyvenu 2,5 metu, nesiskundziu perdaug
Atsakyti
Tik siaip pamasciau - o nuo aplinkelio didelio masinu uzesio nesigirdi? ax.gif
Atsakyti
na is mano buto, bunant balkone tikrai nesigirdi, gal is kurio kito ir girdis.... bet nemanau..
Atsakyti
O ko jūs tiek reikalaujate iš ekonom klasės butų? Jiems reikalavimai kiek mažesni, todėl nereikia varyti D į medį. Yra kaip yra ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2010 04 21, 08:34)
O ko jūs tiek reikalaujate iš ekonom klasės butų? Jiems reikalavimai kiek mažesni, todėl nereikia varyti D į medį. Yra kaip yra ir tiek.

Manau cia niekas nieko nereikalauja, o kadangi yra forumas - diskutuoja smile.gif
Zinau ir vadinamojo liukso klases butu, kuriu pvz. vieta toli prasilenktu su ekonomine klase. Tiesiog vienam galimas triuksmas gali visai netrukdyti, kitam buti vienas is esminiu pasirinkimo kriteriu..
Atsakyti