sveiki, yra tokia problemėlė, nerodo išsaugotų paveiksliukų iš interneto, atidarius tą paveiksliuką rašo taip:

Vadinasi kompe nėra reikiamos programos jiems atidaryti, paspaudus OK, turėtų atidaryti interneto psl,kuriame pasiūlytų atsisiųsti tą programą.

QUOTE(sanli @ 2010 05 06, 12:19)
sveiki, yra tokia problemėlė, nerodo išsaugotų paveiksliukų iš interneto, atidarius tą paveiksliuką rašo taip:

Kažką ne taip saugote, nes įsirašote ne paveiksliuką, o click.php (php skriptas) failą.
ačiū
dabar pasirinkus programą atidaro paveikslėlius kuo puikiausiai

Gal gali kas pagelbėt
Su Opera niekaip nebeįeinu į savo paštą GMAIL. Tenka vis į Mozilą lysti pašto peržiūrėt, nors mėgstu dirbti su Opera. Gal kas gali kokį patarimą pasakyti?

Su Opera niekaip nebeįeinu į savo paštą GMAIL. Tenka vis į Mozilą lysti pašto peržiūrėt, nors mėgstu dirbti su Opera. Gal kas gali kokį patarimą pasakyti?
QUOTE(june1 @ 2010 05 08, 13:56)
Kaip pakeisti monitoriaus rezoliucija?perinstaliavo windowsus ir rodo praplesta vaizda
Niekur nerandu,kaip atstatyti normalu neistempta vaizda.

O kokie Windows'ai?
XP: Dešinį pelės klavišą ant darbalaukio (desktop) -> Properties -> Settings.
WIN7 šiek tiek kitaip, vienas iš būdų: Start -> Control Panel -> Appearance and Personalization -> Adjust screen resolution.
ir vel pridirbau
,pas mane loptopas virsui vietoj skaiciu raso lietuviskas raides/ūųšįęč/
as noriu kad rasytu skaicius isspaudinejau visas knopkes rezultato jokio
.kaip parasyt skaiciusas zinau bet labai jau daug knopkiu spaust reikia.ka man padaryt kad butu kaip ansciau ?

QUOTE(ugne/// @ 2010 05 11, 00:49)
ir vel pridirbau
,pas mane loptopas virsui vietoj skaiciu raso lietuviskas raides/ūųšįęč/
as noriu kad rasytu skaicius isspaudinejau visas knopkes rezultato jokio
.kaip parasyt skaiciusas zinau bet labai jau daug knopkiu spaust reikia.ka man padaryt kad butu kaip ansciau ? 

Ir labai gerai, kad prisidirbai.

Jiegu prižadėsi rašyt lietuviškai,pasakysiu
o šiaip paspausk shift ir alt kartu

o kodel pas mane vis destopas juodas pasidaro? uzsidedu piesineli, po kurio laiko vel destopas juodas. Ka busiu pridirbus.?
QUOTE(PILNATIS13 @ 2010 05 11, 16:31)
o kodel pas mane vis destopas juodas pasidaro? uzsidedu piesineli, po kurio laiko vel destopas juodas. Ka busiu pridirbus.?
Pasigavai WGA ?