Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 13

QUOTE(rasema @ 2010 03 22, 13:18)
Spaudžiant F2 atidarė Windows Boot Manager , žemiau siūlo spausti F8 , paspaudus atidaro Advanced Boot Options ... reiškia , kad įsijungiant kompiuterį klaviatūra veikia , nes tuo metu ir rodyklės veikia ir enter ? Ir ji gera ? Tai kame bėda  , nustoja veikti tada kai pasirodo langas kur prašo slaptažodžio ? Labai ačiū už pagalbą  4u.gif

Reiškia klaviatūra veikia. Koks kompiuterio modelis? Ar pasikrovus kompiuteriui junginėjasi NumLock ar CapsLock šviesos indikatoriai?

Mano pirmas spėjimas - su "Fn" mygtuku išjungta ar užrakinta klaviatūra.
Dar gali būti koks piktas virusas arba tvarkyklės (bet mažai tikėtina).
Atsakyti
trupuciuka ne i tema, ... bet pas mane toks klausimas
prasom i a.z.
noriu uzklausti, gal kas susidure ir zino kur reikia kreiptis kad tavo blog'a arba internetini psl ismestu paieskos sistemos google smile.gif
aciu.
Atsakyti
Sveiki, ką reiškia ši lentelė? Šiandien įjungus kompa pasirodė. g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(dryx @ 2010 03 22, 13:33)
Reiškia klaviatūra veikia. Koks kompiuterio modelis? Ar pasikrovus kompiuteriui junginėjasi NumLock ar CapsLock šviesos indikatoriai?

beje o kai netrukdai kompui iki kokios vietos jis kraunasi ir ties kuom sustoja
smulkiua panupasakok kaip jis ten užsiveda ir kaip kas su juom vyksta
nu tipo ijungiu pypteli užia normaliai mirkteli lemputes ten parodo raides juodam ekrane paskui pradeda krauti windausus...
tau bent windausai užsikrauna?
Atsakyti
QUOTE(dryx @ 2010 03 22, 14:33)

Pasikrovus nesijunginėja , kraunantis CapsLock junginėjasi lemputė . Apie piktą virusą ir aš pagalvojau pirmiausia , bet vis dar tikėjausi , kad vaikai tik bus ką išjungę verysad.gif

QUOTE(qqTis @ 2010 03 22, 18:21)
beje o kai netrukdai kompui iki kokios vietos jis kraunasi ir ties kuom sustoja
smulkiua panupasakok kaip jis ten užsiveda ir kaip kas su juom vyksta
nu tipo ijungiu pypteli užia normaliai mirkteli lemputes ten parodo raides juodam ekrane paskui pradeda krauti windausus...
tau bent windausai užsikrauna?
Nufotkinau iki kiek kraunasi ir veikia , gal eis pažiūrėti blush2.gif
My Webpage
Atsakyti
QUOTE(valkata @ 2010 03 20, 21:16)
Pasileidžiate msconfig ir padarote, kad tas Asus Live Update nestartuotų.

gal galima butu placiau? nesigauna.

pabandziau iivesti i MS pagalbo centra problemos pavadinima.
ten pasiule panasu sprendima:

"Spustelėkite Pradėti, tada spustelėkite Vykdyti.
Lauke Atidaryti įveskite msconfig.exe, tada spustelėkite Gerai.
Skirtuke Bendra spustelėkite Pasirinktinė paleistis.
Skirtuke Paleistis spustelėdami panaikinkite visų žymės langelių žymėjimą, išskyrus MoSearch"

beda tame, jog ten nera tokio iraso g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo janna: 22 kovo 2010 - 19:34
QUOTE(rasema @ 2010 03 22, 18:25)
Pasikrovus nesijunginėja , kraunantis CapsLock junginėjasi lemputė . Apie piktą virusą ir aš pagalvojau pirmiausia , bet vis dar tikėjausi , kad vaikai tik bus ką išjungę  verysad.gif

Nufotkinau iki kiek kraunasi ir veikia , gal eis pažiūrėti  blush2.gif
My Webpage

jus tikra šaunuolė smile.gif
iš jus fotkiu man aišku kokie pas jus vindausai kad užsikorivmas daeina iki windausu ir t.t. bet va neturiu ezoterinių sugėbėjimu
virusa nukertanti klava ir aš norėčiau tokį turėti ir tikrai nuodočiuosi su pvz nemokais klijentais bet... nežinau tokio
jūsu atveju negali būti šliušktelta ant klaviatūros skysčio? bes tokiu atveju man yra buve panašių atveju... bet čia tik ant greitų šoves atvejas nes retai kada galvon iš daugeliu atveju ateina lengviausias sprendimo būdas
ir gal lemiamas klausimas ar kompas garantinis... na šitos eilutės pratesima susiprasite
gal dar bus idomesniu nuomonių nei mano wink.gif
Atsakyti
QUOTE(rasema @ 2010 03 22, 19:25)
Pasikrovus nesijunginėja , kraunantis CapsLock junginėjasi lemputė . Apie piktą virusą ir aš pagalvojau pirmiausia , bet vis dar tikėjausi , kad vaikai tik bus ką išjungę  verysad.gif
Nufotkinau iki kiek kraunasi ir veikia , gal eis pažiūrėti  blush2.gif
My Webpage

QUOTE(qqTis @ 2010 03 22, 20:11)
jus tikra šaunuolė smile.gif
iš jus fotkiu man aišku kokie pas jus vindausai kad užsikorivmas daeina iki windausu ir t.t. bet va neturiu ezoterinių sugėbėjimu
virusa nukertanti klava ir aš norėčiau tokį turėti ir tikrai nuodočiuosi su pvz nemokais klijentais bet... nežinau tokio
jūsu atveju negali būti šliušktelta ant klaviatūros skysčio? bes tokiu atveju man yra buve panašių atveju... bet čia tik ant greitų šoves atvejas nes retai kada galvon iš daugeliu atveju ateina lengviausias sprendimo būdas
ir gal lemiamas klausimas ar kompas garantinis... na šitos eilutės pratesima susiprasite
gal dar bus idomesniu nuomonių nei mano wink.gif

Nu čia "ekspertas" qqTis pavarė lotuliukas.gif doh.gif thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tamsta geriau jau nieko neberašykite...

Jei pažiūrėsite į šitą Rasema padarytą foto http://www_fotoz_lt/...jpg?=1269278231, tai matosi, kad neteisingą slaptažodį (password) arba vartotojo vardą (user name) įvedate ir todėl windows'ai nustoja krautis.

Taigi Rasema - jums reikia atsiminti ir įvesti teisingus duomenis ir problemos nebebus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maiklas: 22 kovo 2010 - 19:25
QUOTE(maiklas @ 2010 03 22, 19:21)
Nu čia "ekspertas" qqTis pavarė  lotuliukas.gif  doh.gif  thumbup.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Tamsta geriau jau nieko neberašykite...

Jei pažiūrėsite į šitą Rasema padarytą foto http://www_fotoz_lt/...jpg?=1269278231, tai matosi, kad neteisingą slaptažodį (password)  arba vartotojo vardą (user name) įvedate ir todėl windows'ai nustoja krautis.

Taigi Rasema - jums reikia atsiminti ir įvesti teisingus duomenis ir problemos nebebus smile.gif

vėl neklausotos nuomones...
atleiskite o kaip be klavos ar su apdvėsusia klava ivedamas pass
ten aš jai rašiau ne tau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(qqTis @ 2010 03 22, 20:37)
vėl neklausotos nuomones...
atleiskite o kaip be klavos ar su apdvėsusia klava ivedamas pass
ten aš jai rašiau ne tau wink.gif

Taigi o ,Didysis Meistre, sakėt, kad esat gerai įvaldęs atsuktuvą. Tai jo pagalba ir nulaužiamas passwordas. Keista, kad to nežinot. g.gif
Atsakyti
QUOTE(firefox @ 2010 03 22, 19:48)
Taigi o ,Didysis Meistre, sakėt, kad esat gerai įvaldęs atsuktuvą. Tai jo pagalba ir nulaužiamas passwordas. Keista, kad to nežinot.  g.gif

nu ir ką dabar galvoti tiems žmonėms kurie nežino mūsų ansktesniu susirašinėjimų
man atrodo jūs jau su savo asminiškumais gal susijusiais dėl konkurencinės ytakos jau teršiate eterį
esmė kad aš kaip galiu noriu ir stengiuosi kažkam padėti ir nenoriu neklaustų nuomonių
o jūs tiesiogiai tersete eterį
čia yra žmogus su problema ir norintys jam padėti o visas kitas brudas niekas neįdomu
žinoma tai tik mano nuomonė bet jai čia lochatronas tai aš jau čia jaučiuosi ne "savas"...
Atsakyti
Zmoooooooneeees, gyvenkim draugiskai!!!!!

Ir kaip man atsikratyt to Runtime Library doh.gif verysad.gif
Atsakyti