Įkraunama...
Įkraunama...

O kaip gi sumažinti tą nelemtą didžiulę krūtinę?

QUOTE(kice @ 2011 09 07, 08:54)
Paziurejau galerija:
http://www.groziochi...krutu-pakelimas
  Na kazkaip nsuzavejo manes nei pakelimas nei mazinimas - su tokiais randais be liemeneles niekur nepasirodysi, o su liemenele bus vaizdas tas pats kaip ir pries operacija.. Ir nemaciau nuotraukose tokiu nenormaliai dideliu krutu, kurias tikrai reiktu mazinti..
  Nesuzavejo, nors tikrai galvojau apie operacija..

paziurek cia doh.gif http://www.plastinec...erija/33?page=1 va su tokiais "dziaugsmais" ir randai nebaisus unsure.gif
Atsakyti
na taip.. su tokiais jau randai nebaisus.. Bet man reiktu nuo D iki C susimazinti, tai neapsimoka - randu nesinori, vyras protestuoja garsiai ir pinigu suma nemaza.. Vat, pasiguodziau..
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2011 09 07, 09:40)
na taip.. su tokiais jau randai nebaisus.. Bet man reiktu nuo D iki C susimazinti, tai neapsimoka - randu nesinori, vyras protestuoja garsiai ir pinigu suma nemaza.. Vat, pasiguodziau..

aš irgi manau, kad dėl tiek neverta operuotis ir tiek pinigų mokėti.
Atsakyti
na as sutikciau geriau jau su randais negu su tuo vargu dabrtiniu:) g.gif aisku kai tokia suma net nera ir galimybes bet butu pinigu net nedvejociau..pradesiu taupyt gal kada ir man nusisypsos laime g.gif unsure.gif
Atsakyti
mergytes gryzusi y lt nueisiu pas pazystama superiny daktara ir suzinosiu ar tikrai kompensoja tokia operacija dabar biski pasistengiau apkudau belieka ta nelemtoji..... doh.gif ir viskas ciki butu ...beja ta panele nepamenu jos vardo kuri rase kad kompensoja kaip sio menesio 9 diena turejo darytis ta operacija tai labai laukiam ziniu kaip ten kas ir ar tikrai nieko taip ir nekainavo:) 4u.gif
Atsakyti
kiek as kur klausiau , tai sake, kad niekas nekompensuoja
Atsakyti
nu tada kaskas apsimelavo g.gif
Atsakyti
QUOTE(ligitukass18 @ 2011 09 12, 01:56)
nu tada kaskas apsimelavo  g.gif

nu tai taip iseina biggrin.gif
Atsakyti
As po operacijos thumbup.gif Visom didziakrutim sakau, net nedvejokit, tirkrai verta pasiddaryt thumbup.gif
Neapsimelavau as, operacija man nieko nekainavo tongue.gif
Atsakyti
Musik, pasipasakokit smulkiau, kokia visa procedura.
Atsakyti
QUOTE(musik @ 2011 09 20, 21:23)

Neapsimelavau as, operacija man nieko nekainavo

Sveikinu thumbup.gif , isivaizduoju koks nerealus jausmas thumbup.gif , as ir po galvojau kodel as anksciau nesidariau bigsmile.gif

Nesuprantu, tiek snekama tas pats, kad tau nekainavo, nejau sunku merginom papasakot visa procedura nuo a iki z....Juk yra daug moteru, kurios nori , bet neuztenka pinigeliu.Tad laukiam 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nelle: 21 rugsėjo 2011 - 09:06
labai idomu, kuo baigsis si istorija.. Pasakyti "man nekainavo " - tai tas pats, kaip nepasakyti nieko..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kice: 21 rugsėjo 2011 - 12:14