Įkraunama...
Įkraunama...

O kaip gi sumažinti tą nelemtą didžiulę krūtinę?

QUOTE(*jolantab* @ 2013 12 03, 12:05)
Tiesą sakant, nesu dar girdėjusi, kad kam pavyko pasidaryti operaciją nemokamai.  unsure.gif

Sveikos merginos, su sventem 4u.gif pagaliau svajones pildosi, susitariau del operacijos darysiu pavasari thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(wauuu @ 2013 12 29, 00:35)
Sveikos merginos, su sventem  4u.gif  pagaliau svajones pildosi, susitariau del operacijos darysiu pavasari  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif .

Sveika 4u.gif
Tai nemokamai pavyko? Kur darysi ir pas ka?
Atsakyti
QUOTE(virginp @ 2013 12 29, 11:39)
Sveika 4u.gif
Tai nemokamai pavyko? Kur darysi ir pas ka?

Parasiau i az 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(wauuu @ 2013 12 29, 18:12)
Parasiau i az  4u.gif

Jei kam domina tai tik i az, kai jau padarysiu operacija, tada galesiu ir smulkiau parasyti, dabar dar laukti turiu 3 men. tai apie tai nenoriu rasyti blush2.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės smile.gif

Neišvarykit prašau iš temutės, aš trumpam ir tikiuosi nesutrukdysiu smile.gif

Noriu paklausti, kur mergytės su E-F krūtine perka gražias liemenėles? Pas mus Triumph ir Etam yra tik 1,2 modeliai. doh.gif Prašau pasidalinkite čia arba AŽ. Tinka ir užsienio svetainės smile.gif Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(Džiazuu @ 2013 12 29, 18:39)

Neišvarykit prašau iš temutės, aš trumpam ir tikiuosi nesutrukdysiu  smile.gif

Noriu paklausti, kur mergytės su E-F krūtine perka gražias liemenėles? Pas mus Triumph ir Etam yra tik 1,2 modeliai. doh.gif  Prašau pasidalinkite čia arba AŽ. Tinka ir užsienio svetainės smile.gif  Ačiū.

Perku Miglėje smile.gif
Atsakyti
Begalinis ačiū, skubu užsisakyt 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, skaitineju temuke ir net lengviau pasisdare kad ne as viena su gigantiska krutine. Mano dydis 85J. Mazai kur randu sau tinkamo dydzio liemenele,kai pasakau pardavejai kokio dydzio reik tai dazniausiai isgirstu kad tokiu negamina tai toks pyktis suima sakau gamina nes nesioju tai tada atkerta mes neprekiaujam tokiom. Net verkt norisi paziurejus i grazias liemeneles mazakrutems. verysad.gif o dabar esu nestuke ir bandziau rasti maitinanciom tokio dydzio tai niekur ner didziausias dydis f. verysad.gif verysad.gif verysad.gif taip ir kankinuosi.
Atsakyti
QUOTE(Džiazuu @ 2013 12 29, 16:39)

Noriu paklausti, kur mergytės su E-F krūtine perka gražias liemenėles? Pas mus Triumph ir Etam yra tik 1,2 modeliai. doh.gif  Prašau pasidalinkite čia arba AŽ. Tinka ir užsienio svetainės smile.gif  Ačiū.

Butinai pasiziurek firmu Fantasie ir Freya liemeneles ir maudomukus, man gyvenima pakeite. Tik dydi nutaikyt reikia, ir sunku butu pirkt internetu nepasimatavus, bet reiketu gerokai mazesnes apimties ir didesnio kauselio, nes jie pagal siek tiek kitokius ismatavimus. As nesiodavau 34DD/E, o siu firmu perku 30FF. Perku is ebay, nes pigiau nei parduotuvese, bet as ne lietuvoj gyvenu, tai dazniausiai pasimatuoju parduotuvej pradziai, tada randu ebay per pus pigiau smile.gif. Fantasie liemeneles su side support man ypac patinka, ir jos tokios krutine mazinancios ir labai pakelia ir tvirtai prilaiko. As kol nenusipirkau pirmo liemenuko is vienos is situ firmu, tol nezinojau ka reiskia tinkamas dydis, jei visai kitaip pasiuti, nes tik didelius dydzius ir daro. Gal rasit kas nelabai brangiai ir i lietuva siuncia, tai siulyciau surizikuoti net ir internetu, ir parsisiut kelis skirtingus dydzius, kad rast tinkama, arba parsisiust viena ir tada matuotis, pagal ji ziuret kokio reiketu.. Gal jie irgi turi kur internete aprasyma kaip issimatuot. Jei kas i UK vaziuojat, tai siu firmu liemeneles pardavineje parduotuvese Debenhams ir Bravissimo. Bravissimo apskritai pardavineja drabuzius didelems krutinems, tai verta ten pasiziuret, jei kada gyvenime pakeliui bus. Vaziuokit draugu/giminiu UK aplankyt, tegu ismatuoja jus sioj parduotuvej, gal net ir nebesinores operacijos kas dar dvejoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Džiazuu @ 2013 12 29, 17:39)

Sveikos,pradzioje temos buvo paminetas el.puslapis www.bravissimo.com :)tikrai graziu liemenėliu yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Panduxs @ 2014 01 24, 16:49)
Sveikos,pradzioje temos buvo paminetas el.puslapis www.bravissimo.com :)tikrai graziu liemenėliu yra  smile.gif

As jau po op. ir su sumazinta krutine thumbup.gif

Bet va cia radau visai graziu ir dydziai dideli ir kainos nesikandzioja smile.gif

http://www.isdykele..../liemeneles/4/2

Sekmes mergytes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(virginp @ 2014 01 26, 21:13)
As jau po op. ir su sumazinta krutine  thumbup.gif

Bet va cia radau visai graziu ir dydziai dideli ir kainos nesikandzioja  smile.gif

http://www.isdykele..../liemeneles/4/2

Sekmes mergytes  4u.gif

Pas ką dareisi? Kiek kainavo? Koks įspūdis? Kaip jautiesi???
Galima ir į AŽ. blush2.gif

O aš jau pagaliau tvirtai nusprendus, kad birželį važiuosiu konsultacijai (nes niekaip nesugalvoju pas ką operuotis, tai žiūrėsiu sakiau natūroj, kuris gydytojas labiau patiks). Internete nuomonės labai įvairios vieni tą patį giria, kiti su žemėm maišo. doh.gif O jau spalio mėnesį suplanavau atostogas, per jas ir opeaciją numačius pasidaryti, kad atsigauti laiko būtų.
Atsakyti
QUOTE(wauuu @ 2013 12 29, 17:19)
Parasiau i az  4u.gif
Papildyta:
Jei kam domina tai tik i az,  kai jau padarysiu operacija, tada galesiu ir smulkiau parasyti, dabar dar laukti turiu 3 men. tai apie tai nenoriu rasyti  blush2.gif

Laba visoms,

85 G doh.gif jungiuosi prie Jūsų. Gal galima ir man į AŽ del nemokamos op
Atsakyti