Irunia, čia gal kryželiu siuvinėtas vidurėlis?

Irunia jau kaip miela
be zodziu...

QUOTE(Ingusia31 @ 2010 01 06, 16:09)
Oho

QUOTE(Irunia @ 2010 01 06, 16:46)
Labai miela, tokia švelni, kaip kūdykiams skirti rūbeliai būna - tokie švelnūs, mieli, šilti

QUOTE(Giagute @ 2010 01 06, 15:48)
Nu baik bajerius. Neturiu tam laiko. Net prie kompo su palyda sėdžiu o apie siuvinėjimą tik pasvajot

Čia spauda ant drobės

Patiko palyginimas su kūdikio drabužėliais

Irunia - kokia įdomi sagė

Irunia, labai jau simpatiska sege

QUOTE(vovere74 @ 2010 01 06, 17:10)
Oho
Kiek čia biserio sunaudota
Kiek valandų užtrukai?

Sumoje gal apie 7 valandas bet realiai tai vos per tris dienas damusiau, ziauriai uzknisantis reikalas, siulai tie plonyciai kabinas ant spygliu, trukineja, velias, siula reikia nauja vertis kas 1cm

QUOTE(Ingusia31 @ 2010 01 06, 15:09)
Rozinio kvarco "eziukas"
tobulas ežiukas

bet aš, primesdama kiek tai painiojimosi pareikalaus, nepasirašyčiau tokiam darbeliui

Irunia labai grazi

Na ir cia pasirodysiu
Lady Brown

Lady black

Lady pink

Lady Brown

Lady black

Lady pink

QUOTE(Ingusia31 @ 2010 01 06, 18:19)
Sumoje gal apie 7 valandas bet realiai tai vos per tris dienas damusiau, ziauriai uzknisantis reikalas, siulai tie plonyciai kabinas ant spygliu, trukineja, velias, siula reikia nauja vertis kas 1cm
ir t.t. Cia jau antras mano ezys, todel zinojau ka pradedu
ale jauciu kad paskutinis bus
geriau ju "kepti blynus"

Oho, tai tada dvigubai bravo

Man tik įdomu koks ten siūlas kad tiek trūkinėja
esu darius tokį ežį, tik ant kaklo, tai jo, kantrybės marių jūrų reikia, ir mest pro langą darbą visą minimum kokius penkis kartus užsinori...

esu darius tokį ežį, tik ant kaklo, tai jo, kantrybės marių jūrų reikia, ir mest pro langą darbą visą minimum kokius penkis kartus užsinori...

QUOTE(Ingusia31 @ 2010 01 06, 17:19)
ir t.t. Cia jau antras mano ezys, todel zinojau ka pradedu
ale jauciu kad paskutinis bus
geriau ju "kepti blynus"