Įkraunama...
Įkraunama...

*** Būrėjos Kaune ***

nA, man Zinaida ka pasake-paziuresiu, ar pildysis... g.gif
Atsakyti
vajė, jau ir aš susigundžiau Zinaida smile.gif reiks ir man nueit, paskui palyginsiu jos prognozes su Ritos smile.gif
Atsakyti
Nutariau ir aš pasisakyti ax.gif buvau pas Zinaida pries du metus, apie mano praeiti ir tuo metu dabarti nupasakojo tiksliai ,net tokius dalykus ka buvau pati pamiršus doh.gif gerai nupasakojo mane supančius žmones ,o va ateities nuspejo tik viena pasikeitima ir tai ne su manim susijusi unsure.gif o viska ka man bure neišsipilde niekas tai va toks mano patirimas su Zinaida smile.gif
nedarau nei reklamos nei anti reklamos tiesiog kaip yra nes jau prabego du metai .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytine rasa: 05 kovo 2010 - 13:59
o jūs nemanote, kad išgirdę būrėjos prognozes, gebėtumėte tiesiog to, ką pasakė, išvengti, ta prasme, apgauti likimą? pvz man Rita pranašavo, kad jau šiuo metu tai tikrai turėčiau būti išsiskyrusi, tačiau aš vien ta mintim gyvendama, kaip aš nenoriu skirtis, kaip man gaila būtų, ėmiau keisti savo būdą ir įpročius ir paprasčiausiai išvengiau to smile.gif nors, laikas parodys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglareta @ 2010 03 05, 16:56)
o jūs nemanote, kad išgirdę būrėjos prognozes, gebėtumėte tiesiog to, ką pasakė, išvengti, ta prasme, apgauti likimą?

Mano pusesere taip pat daro, jai drauge (bureja jos drauge) ispranasauja, o ji samoningai vengia tu ivykiu (cia as turiuomenyje vaikinus). Pasake, kad jos laukia didelis pobuvis irten susipazins su zmogumi ir t.t. Taipusesere arba neina i baliu, arba susipazista ir nutraukia santykius, nes ji jau zino kas ir kaip bus lotuliukas.gif
Atsakyti
nieko as nevengiu gyvenu savo gyvenima toliau, net negalvodama, ir pamirsus buvau jos pranasystes doh.gif uzklydau pries pora dienu, sita tema radus ir pasedejus pamasciau, kas issipilde ,o kas ne, zodis ne buvo dazniau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytine rasa: 05 kovo 2010 - 15:42
Na as siandien irgi buvau pas Zinaida, zmones supancius mane apibudino kaip pirstu i aki, bet apie ateiti pasake tik kokius metus i prieki, kazkaip noretusi labiau tikslumo, o ne tik kad va siais metais ir t.t g.gif Visumoj likau patenkinta, isgirdau tokiu naujienu, kad net nesitikejau rolleyes.gif Dabar tik belieka laukt ir ziuret ar istikruju visa tai ivyks su manim blush2.gif Tiesa, uztrukau valanda laiko ir gali klaust ka nori suzinot, tik, kad kai ten buni, nuo isgirstu naujienu visi klausimai dingsta. Dar kas patiko, kad ji nespeliojo, kaip kaikurios megsta, tiesiog tiesiai sviesiai sako ka mato. Kaikuriu dalyku ji net pati nesuprato, bet as zinojau apie ka ji kalba, kazkaip nesinorejo nieko pasakot jai, kad nepradetu isvedinet is to ko nors blush2.gif
Atsakyti
o kur ta zinaida gyvena?
Atsakyti
Gal butu galima telefona Zinaidos, i adresiuka kur gyvena mirksiukas.gif labai jau nenoriu visu puslapiu skaityt ir ieskot kontaktu, sorry unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kutosele @ 2010 03 06, 10:51)
Gal butu galima telefona Zinaidos,  i adresiuka kur gyvena mirksiukas.gif labai jau nenoriu visu puslapiu skaityt ir ieskot kontaktu, sorry unsure.gif

pirmam puslapi visi kontaktai mirksiukas.gif
Atsakyti
as buvau pas Gerda. Apie mane tai viska super tiksliai nupasakojo, lyg mane pazinotu. Kartais net atrode, kad mintis skaito blink.gif Deja ateity man isbure labai bloga verysad.gif Paziuresim kaip bus. Bure 5 metams
Atsakyti
QUOTE(Jolita10 @ 2010 03 06, 12:20)
as buvau pas Gerda. Apie mane tai viska super tiksliai nupasakojo, lyg  mane pazinotu. Kartais net atrode, kad mintis skaito  blink.gif Deja ateity man isbure labai bloga  verysad.gif Paziuresim kaip bus. Bure 5 metams

Viskas priklauso nuo to ar tu tiki ar netiki ir svarbu negalvoti jei blogai pasako. Neatverti savo pasamones,kai jus buria,taip apsisaugosit. Kuo daugiau bursites to daugiau sumaisties jusu gyvenime. Reikia burtis tik tada,kada tikrai jau nezinote ka daryti tam tikru gyvenimo atveju... 4u.gif
Atsakyti