Įkraunama...
Įkraunama...

*** Būrėjos Kaune ***

QUOTE(emula @ 2010 03 10, 17:05)
Nu va paneles radau telefonus ir nutariau nueiti sestadieni pas Gerda, atsiliepe labai malonus balsas, is jo galiu teigti kad moteris konkreti, maloni manau ir tiksli. ka man nupasakos ziuresim.
Be to yra neblogas burimo salonas pas Liudmila ten dirba rusaites moterys, kurios dar Pitagoro kvadrata padaro pagal gimimo data, ten labai nemazai pasako is jio. Sekmes visosm, o mintys- materializuojasi, todel reikia galvoti tik apie teigiamus dalykus

Tai kaip sekesi pas Gerda
Atsakyti
QUOTE(Naguciu_feja @ 2010 03 11, 17:20)
gal kam yra teke girdet apie bureja, kuri gyvena prie sauletekio? g.gif pasakojo viena pazystama kad drauge palydejo tik,o toji ja pamacius kai pradejo pasakot apie ja 100% tiesa,tai susigunde nrml issiburt, tai sake sedejo apakus kaip tiksliai viska pasake,net pamate kelione kuri ivyko po sav mazdaug,kuri dar nebuvo planuota tuo metu g.gif  noreciau visai pabandyt...

aš buvau pas Ritą su pussesere ir drauge, joms abiems viskas pamažu pildosi, o man kad išsipildytų nenorėčiau tikrai...... bet apie žmones iš nuotraukų pasako visišką tiesą.... praeitį mums visoms pasakė tikslai, na, žodžiu esu ir nustebinta, ir patenkinta, bet nenoriu, kad išsipildytų jos pranašystės.
Atsakyti
QUOTE(Eglareta @ 2010 03 14, 16:41)
aš buvau pas Ritą su pussesere ir drauge, joms abiems viskas pamažu pildosi, o man kad išsipildytų nenorėčiau tikrai...... bet apie žmones iš nuotraukų pasako visišką tiesą.... praeitį mums visoms pasakė tikslai, na, žodžiu esu ir nustebinta, ir patenkinta, bet nenoriu, kad išsipildytų jos pranašystės.

tai kazka nemalonaus pribure turbut ? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Naguciu_feja @ 2010 03 14, 16:43)
tai kazka nemalonaus pribure turbut ?  unsure.gif

pamiršau pasakyt, va tikrai pas ją merginos "pastoja" smile.gif draugė ir pusseserė abi dabar laukiasi smile.gif draugė labai ilgai stengėsi, ir pavyko, o buvo viltį praradusi... smile.gif tik įdomu ar tikrai, kaip ji sakė, bus berniukas smile.gif na, o man išpranašautos skyrybos, tai kur čia džiaugsies.....
Atsakyti
QUOTE(Eglareta @ 2010 03 14, 16:46)
pamiršau pasakyt, va tikrai pas ją merginos "pastoja" smile.gif draugė ir pusseserė abi dabar laukiasi smile.gif draugė labai ilgai stengėsi, ir pavyko, o buvo viltį praradusi... smile.gif tik įdomu ar tikrai, kaip ji sakė, bus berniukas smile.gif na, o man išpranašautos skyrybos, tai kur čia džiaugsies.....

na bet matyt kazkas bus,del ko jos ivyks unsure.gif o jei nesugyvensit tai gal ir geriau bus issiskirt ir kazka geresnio susirast mirksiukas.gif o kurioj ji ten vietoj mazdaug gyvena?
Atsakyti
QUOTE(Naguciu_feja @ 2010 03 14, 16:48)
na bet matyt kazkas bus,del ko jos ivyks unsure.gif o jei nesugyvensit tai gal ir geriau bus issiskirt ir kazka geresnio susirast mirksiukas.gif o kurioj ji ten vietoj mazdaug gyvena?

kaip sakoma, žmogaus charakterio ir įpročių nepakeisi, o ir mylėti nepriversi...... juolab nepaspartinsi žmogaus brendimo. nenoriu aš tų skyrybų. ji gyvena netoli bažnyčios prie stotelės yra posūkis į jos kiemą, devynaukštis namas, 7 aukštas, tik va, bėda ta, kad taip parasta pasją pakliūti tikrai nėra, ji nepriima žmonių "iš gatvės", todėl ir ėjau su pussesere, nes ji "jos žmogus". jai nepatiko, kai mūsų vizito metu paskambino moteris, pasakė, kad rado nr SM forume, sako:" ačiū visogero".....
Atsakyti
QUOTE(Eglareta @ 2010 03 14, 16:54)
kaip sakoma, žmogaus charakterio ir įpročių nepakeisi, o ir mylėti nepriversi...... juolab nepaspartinsi žmogaus brendimo. nenoriu aš tų skyrybų. ji gyvena netoli bažnyčios prie stotelės yra posūkis į jos kiemą, devynaukštis namas, 7 aukštas, tik va, bėda ta, kad taip parasta pasją pakliūti tikrai nėra, ji nepriima žmonių "iš gatvės", todėl ir ėjau su pussesere, nes ji "jos žmogus". jai nepatiko, kai mūsų vizito metu paskambino moteris, pasakė, kad rado nr SM forume, sako:" ačiū visogero".....

o jeigu pasakyciau kad gavau nr is drauges kuri pas ja lankesi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Naguciu_feja @ 2010 03 14, 16:56)
o jeigu pasakyciau kad gavau nr is drauges kuri pas ja lankesi? g.gif

na nežinau tikrai, bandyk smile.gif jos nr čia forume matyt nėra, o iš kur tu jį gausi? nes aš tai neturiu, nebent pusseserės paprašyčiau. beto, kiek žinau, paskaitinėja ji šitą forumą smile.gif
Papildyta:
o gal dar pagalvok, ar tikrai nori eit, ar tau būtina, nes aš jau gailiuosi, kad neveiktų manęs karma, nes kai db galvoju, kad išsiskirsiu, tai taip ir įvyks doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglareta @ 2010 03 14, 16:59)
na nežinau tikrai, bandyk smile.gif jos nr čia forume matyt nėra, o iš kur tu jį gausi? nes aš tai neturiu, nebent pusseserės paprašyčiau. beto, kiek žinau, paskaitinėja ji šitą forumą smile.gif

tai as pazystamos tos pasiklausiu 4u.gif nes labai tiksliai jai viska pasake, tai ir mane sudomino unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Eglareta @ 2010 03 14, 17:00)
Papildyta:
o gal dar pagalvok, ar tikrai nori eit, ar tau būtina, nes aš jau gailiuosi, kad neveiktų manęs karma, nes kai db galvoju, kad išsiskirsiu, tai taip ir įvyks  doh.gif

va to ir bijau, jei pasakys ka blogo tai ir galvosiu pastoviai apie tai, o tada visko ir bijosiu doh.gif
Atsakyti
tai va, puiki proga apsispręsti smile.gif aišku, man bepigu sakyt, kai jau uėjau, nusivyliau ir gailiuosi.... smile.gif nors, norėčiau vėl nueiti, bet ji mane atpažins ir gal tada sakys vėl tą patį..... gal pas kitą reiktų nueiti.
Atsakyti
QUOTE(Eglareta @ 2010 03 14, 17:09)
tai va, puiki proga apsispręsti smile.gif aišku, man bepigu sakyt, kai jau uėjau, nusivyliau ir gailiuosi.... smile.gif nors, norėčiau vėl nueiti, bet ji mane atpažins ir gal tada sakys vėl tą patį..... gal pas kitą reiktų nueiti.

o gal tu ir vel bedu turi biggrin.gif senai buvai?
Atsakyti
QUOTE(Naguciu_feja @ 2010 03 14, 17:12)
o gal tu ir vel bedu turi  biggrin.gif  senai buvai?

jo, visas mano gyvenimaas vienos bėdos biggrin.gif buvau vasarą smile.gif
Atsakyti